Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Tek ring slot? Tek ring slot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bu arada oyunda maden kazma var mı? elimde pickaxe var ama boşuna duruyormuş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 var da nasıl peki? wow gibi belirli spotları mı kazıyoruz yoksa uo gibi herhangi bir duvara gidip maden kazabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 wow gibi node'lu ama uo gibi de özel maden tünelleri var içinde bolca node bulunan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi yok bu kadar saçmalıktan sonra havaya giremedim hiç. 2. patch çıkınca temiz bi oyuna başlarım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bu arada nirnroot değilde crimson nirnroot quest başlatıyo. bakmadım daha normal nirnroot gerekir mi felan bilemedim yinede sakla sen sam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 olüm lan, gittim hatun karakter açtım. ilk shoutu aldım, kullanim dedim , füs. füüüüüüs, füüÜÜÜSS diyo böyle yetersiz karı sesiyle. gıcık oldum. baştan da başlayamam fuck ya. char editor istiyorum, cinsiyet değiştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 jarlin yancisi nord nonsense diyince baltayi oturtasim geldi kelinin ortasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 lan barda brawl yaparken yumruk yandaki adama carpti, sonra butun koy ustume bindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ööö blacksmith'ingi nasıl kasıonuz lo ben hiç bulamadım maden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dağ taş maden dolu da en iyi vendordan alınarak kasılıyo saçma bi şekilde, bi anlamı yok dağ taş kazmanın saçma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dışarda dağda bayırda sorun yok da dungeonlara girince bi kasılıyor makine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Madenleri görebilmek için de inventoryde pickaxe olması mı gerekiyor? Şimdiye kadar girdiğim hiç bi dungeonda ore node falan göremedim ben, bütün urnleri sarmaşıkları mantarları falan hacılıyorum ama ore yok. Gerçi oyunun başındayım hala. Bide para evden başka bişeyde kullanılıyor mu? Bütün paramı BS kasmak için ingotlara gömücem zor tutuyorum kendimi. Dwarven armor için dwarven metal gerektiği gibi orc armora da orc metal mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ailesini orklar öldürmüş demirciler öğretiyo orkmetali bide dungeonlarda yok galiba madenlerde de 2-3 node sınırlı, dağlara çıkın maden için ya bu arada üstteki sorum geçerli, masterda oynuyorum bu azura's star questi çok zor la nasıl yaptınız son kısmını bide iyi veya kötü bitirmenin ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Viktor said: KONSOL BEBELERI ICIN EASY MODE LOLOLOL diyenler bi zahmet mahmut kesmeye calissinlar son zorluk duzeyinde, lvl 17 yim full plate var kendi yaptigim buna ragmen 2 shotliyor serefsizler hehe, komik olmus bu. Onun oyunun hardcore olmasiyla bir alakasi yok. Mammoth lvl 38 mob. 931 hp 424 stamina ve 65 dmgi var. Lvl 17 de kesememen cok normal. bu arada daedric armoru yapmak icin 90 summoning gerekiyormus buda ek bilgi olsun. smithinglede yapiliyor sanirim ama deli gibi materyal istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ahahah viktorunki biraz şey olmuş lvl60 karakterimle GAMON u kesemedim wow çok hardcore! Peki yaratıkların statlarını ve lvlını nerden görüyoruz? Hayır vurduğum damage ı bile göremiyorum oyundaki bilgi kıtlığı gerçekten rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bethesda nin 655 sayfalik official game guide i var. orda herbiseyi yazmis adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi o çok kötü ya tam konsol diye bağırıyor resmen oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 of oyunu en kolaya getirip öyle kestim azura's starın içindekileri, en zorda direk 30 tane beholderin içine düşmüş gibisin, ki önceki questinde bi koridorun sonunda lydia bi ascendant büyücüyle kapışıyodu, bitane frost büyüsü var anca loslayarak hayatta kalabildim 200 hpyi 1 saniyede emiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Asgard said: Asgard said: diplomatic immunity görevinde hani kargaşa çıkardıktan sonra adamı takip ediyoruz chesti gösterip eşyaların orda al diyo ama chest boş varmı bi olayı bunun? yok bu quest bitmiyo kaçayım gideyim diyorum olmuyoda baktım birkaç yerede çoğu kişide böle sorun varmış kimse bilmiyo napacağını yani tamam itemler inn de ama quest bitmedende gidemiyosun...guard felan kes diyo silah yok aynen aynı problem ıle bende karsılastım. baya bı zorlandım en sonunda bahceye cıktım bahcedekı buyuculerı elflerı oldurme zorunda kaldım.(hıle ıle) daha sonra fast travel ıle ordan kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Gamasutra yargılamış ahaha said: Unfortunately, Skyrim's PC user interface is quite possibly the clunkiest and most difficult I have ever seen in a game made after the DOS era. I have played games from 1985 that were infinitely more usable than Skyrim; that a modern game makes so many elementary mistakes suggests a certain kind of malevolence, not simple laziness. http://www.gamasutra.com/blogs/EricSchwarz/20111111/8866/Skyrim_or_How_Not_to_Make_a_PC_Game.php Ki adamın haklı olduğu bi sürü nokta var. Easyde oynayıp "bi tuşa basıyorum dragonlar yok oluyor AWSUM!" cular öfke kusuyor tabi bu yorumlara euheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ui inanılmaz kötü cidden ya. bu klasik action bar koymayalım diye kasmışlar sanırım da çok fena olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bar koysa konsollar napardı. neyse modder abilere güvenim sonsuz benim yapcak onlar yapcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 AAA ABİ DELİRCEM AMA bu azura's star en güçlü soulstone değil mi abi, hala banditlerin soullarını capture edemiyorum no soul stone big enough diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar