barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya oynayanlar bi cevap verirse sevirim. core2duo 3ghz işlemci 4gb ram ve 512mb 4870 ekran kartı ile hangi ayarlarda çalışır. eğer çok düşükte çalışırsa hiç bulaşmıcam sıkıcam dişimi yeni bişiler alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 grafikler cok abarti degil. ama bilemiycem, oyniyanlar senin sistemine sahip degilse hangi ayarda calisacagini nerden bilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 mesela benimkinden iyi sisteme sahip birisi ancak high-medium karışık oynayabiliyorsa bana onu söylicek. ben de "haa o zaman benim anca medium veya daha azı çalışır" dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 barbu said: ya oynayanlar bi cevap verirse sevirim. core2duo 3ghz işlemci 4gb ram ve 512mb 4870 ekran kartı ile hangi ayarlarda çalışır. eğer çok düşükte çalışırsa hiç bulaşmıcam sıkıcam dişimi yeni bişiler alana kadar. cok rahat oynarsin hic takilmaz hemde high'da bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 aga indir bak çok büyük bişi diil boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bazı questler niye xp vermiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 saol revenant cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 emektar quad core 9550, ddr 1366 4gb ram ve gtx260 ile high/ultra oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Kaede said: bazı questler niye xp vermiyor ya XP veren quest mi var? :p 3ghz Core2 Duo 4gb ram 8800 gt ekran kartı ile ultrada oynuyorum. İç dış mekanlarda fps düşmesi yok. Grafikler ahım şahım değil. Sorieno said: Ben oynarken role play yapabiliyorum. Bunu yaparken de hiç zorlanmıyorum, akıyor. Benim için sorun yok. Ama liseli metalci gibi janr takıntısına girip "şimdi bu grup metal mi abi allaşkına ya" argümanlarına benzer şekilde yaklaşmaktan oyundan zevk alamıyorsunuz. Müzik değil janr dinleme kafasıyla hareket etme misali işte. Sorieno sana tavsiyem assassin's creed oynaman. Orda da çok güzel assassino rpsi yapılıyor. Oyun fena diil ama "janr" olarak rpg değil. Ve bi sürü de eksik noktası var. Bunları haliyle dile getiriyoruz. Obliviona göre katmer katmer ilerleme olduğu gerçek, UIyi de insanlara göre tasarlasalarmış tam olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 said: Sorieno sana tavsiyem assassin's creed oynaman. Orda da çok güzel assassino rpsi yapılıyor Gerçekten ÇOK kötü bir argüman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 eski blade ajanını görmeye gittim adı esbern adamı kapıyı açması için ikna ettim ama kapıyı açmıyor adam bug oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 dark brotherhood lucien baya konuşuyor ya.hiç beklemiyodum 1 line bile. beklentilerim o kadar düşük ki oyun güzel gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 en ucuz yollu nerden alabiliyoruz ? =) 132 sayfaya bakamadım soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Abi huzurumu odunculukta buldum ya. Sabah akşam nehir kıyısında watermill buldum, orada odunları işliyorum, firewood falan yapıp satıyorum. -Honest pay for honest work. -Repeat. Fuck dragonkillin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Azura nın peşindeyim, ortamlar çok iyi, ek olarak, makinam kasar mı diyorsanız gamebooster 3 kullanın daha iyi bir sonuç alınabilir dragonlar zor değil pek ama çevre şartları etkili lol benim 2. dragonum dağın tepesinde fırtınanın ortasında sabercatle savaşırken kafama indi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Companionlara armor verilmiyor mu, yoksa verdiğim armor dandik diye mi giymiyor? Superior steel verdim lydiaya ama sallamadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 of olmadık yerlere girdim charonlar ağzıma vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 barbu said: ya oynayanlar bi cevap verirse sevirim. core2duo 3ghz işlemci 4gb ram ve 512mb 4870 ekran kartı ile hangi ayarlarda çalışır. eğer çok düşükte çalışırsa hiç bulaşmıcam sıkıcam dişimi yeni bişiler alana kadar. ayni benimkiyle, highda oynuyorum galiba, baya rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 axedice said: Companionlara armor verilmiyor mu, yoksa verdiğim armor dandik diye mi giymiyor? Superior steel verdim lydiaya ama sallamadı bile. giyiyorlar da verir vermez giymiyor bazen, kendiliğinden giymiş oluyor sonra bakınca. bazen de bazı parçaları istemiyor gibi. lydia'ya superior steel giydirdim ama inat etti eldivenleri giymedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 axedice said: Tek boyutlu konuşma olayından bi çıkamadı bethesda. Bi npcye yanlışlıkla merhaba demeye gör, "işte dinimizin sacred artifactı, lütfen bunu tapınağa götür kthxbye" diye quest alıyoruz hemen. Babası orklar tarafından öldürülen şerefli demircilerin sırf bu yüzden insanlarla konuşmaktan korkar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 pazartesi sınav var, anca simdi birakabildim fgjfgk. lanet olsun. salı devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 azura's star.. mekanı temizledim rahat bi 30 dakka aradım aleti. meğerse üstünde duruyomuşum.. axe herşeyi giymiyolar ama misal glass armor verince tak diye giyiyo :) adamın üstündeki default steel armor normal steel armordan daha iyi sanırım ondan öyle kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 inndeki muzisyenden peceteye yazip sarki istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 saffir kimdi? eleman pesime adam yollamis hirsizlik yaptim diye artik evini mi soydum dukkanini mi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sam ekstra f ile kimi kandiracagini saniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar