Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bone said: yani low quality texture'ler yerine high ve ultra textureler koysalar yine 5gb olurdu diyorsun? e yapsalardı o zaman. 5 olmazdı 6-7 olurdu bilemedin. ayrı texture pack çıkarabilirler gibi bir söylenti vardı, bakalım. bir de yamayla dx11 tessellation desteği gelse cuk olur. bu arada, well-fitted perkini deneyen var mı heavy armor'daki? çalışmıyor galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 şu mouse klavye kaullanımını düzeltsinler texture mexture istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben gamepad ıle oynamayı dusunuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hm aslında var bende rumblepad. eve gidince deniyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Venator said: Bu oyunun grafigini begenmeyen arkadaslar bu devirde oturup da infinity engine oyunu oynamasinlar bi zahmet. bu argümanın sebebini anlamıyorum. infinity engine ile skyrim'i kıyaslamak abes, çünkü biri izometrik motor diğeri first person. infinity engine ile yapılan baldur's gate, icewind dale, planescape torment gibi oyunların grafikleri, günümüzde halen oynanabilecek kadar kaliteli durumda. şu an bir izometrik rpg yapmaya kalksan ve bunun için bir motor yapmaya kalksan planescape torment'ten daha iyi olacağını sanmam. hani elbette yaşını belli ediyor, ama aynı dönemde veya sonradan çıkan benzeri oyunlara kıyasla çok daha temiz durumda. izometrik oyunlara kıyasla 3d ve first person motorla çalışmak daha zor, bunu kabul ediyorum. ama günümüzde bazı şeyler çok kolay yapılabiliniyor. her oyunda görebildiğimiz şeyler burada yok. birkaç amatör programcı oturup ışıklandırma, texture pack gibi şeyleri modlayabiliyorsa, binlerce kişinin çalıştığı bir oyunda bu kadar düşük kalite motor ve grafiklerle karşılaşmak üzücü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hersey loadıng suresı ıle alakalı konsol bebelerı sıkılıp gıtmesınler dıye texture buyuklugunu kucuk tutup loadıng suresını kısaltıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Oyunun ilk 10dk'sini gormediyseniz acmayin http://i.imgur.com/bv1Y4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 O karakterde bir olay var. Çok göze batıyor ve ismi de Loki'ye gönderme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Sylian said: Oyunun ilk 10dk'sini gormediyseniz acmayin http://i.imgur.com/bv1Y4.jpg ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Okçuluk beklediğimden çok daha iyi çıktı. Master seviyesinde oynuyorum oyunu. Ve daha ilk görevden karşıma çıkan undeadler falan 2 vuruşta öldürüyor. Oblivionda potion bile çok az kullanmıştım. Burada daha en baştan potionda içiyorum, okları zehirliyorum, ilk vuruş fazla dmg koysun diye stealth takılıyorum. Zevkli bayağı. Ayrıca perkler ciddi fark yaratıyor. Bayağı kullanışlı olmuş. Çok skill eksiltilmesine rağmen şu noktaya kadar obliviondan eksiğini hissetmedim. Obliviondaki gibi dünyanın bana göre level alma olayını hissetmiyorum. Mesela dağ başında bir kurt ile kapışıyordum. Birden arkamdan bir alev topu gelip kurdu yüz metre öteye uçurdu. Bir döndüm arkamı 2 tane flame astronach (mı neydi ismi =/) Level 5 halimle topuklayarak uzaklaştım. Daha ilk günden bayağı heyecanlı anım oldu. Üç tane great swordlu undead beni kovalarken(ki bu elemanlar bir kere bana dokununca yatıyorum) Sağa sola balta sallayan tuzağın olduğu koridora koşarak girmem şans eseri hiç bir hasar almamam ve 3 düşmanında biçilmesi çok gaz bir olaydı mesela. Bu arada arayüze alışmaya başladım fakat böyle iğrenç bir arayüze alışmak bile beni ayrı sinir ediyor. Herifler tenezzül edip hotkey bile koymamış oyuna. Hayır oyunu gerizekalılar geliştiriyor olsa bile en azından bunu düşünürlerdi. Hotkey yerine yeni bir menü açıp ordan seçiyormuşsun. Yetememek fiili bununla yeni bir boyut kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Fable 3 vs. Skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 fable 3 ıle ne alakası var script bi oyun fable 3 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 fable 3 de en azindan dualshock u takip konsol modunda catir catir tam zevkle oynamistim bundan dualshock takiyorum, kamera ve harita kontrolleri batiyor direk sokuyorum klavyeye geciyorum, menuler ve inventory sac bas yolduruyor mal herifler ya, bu akdar iyi oyuna bu ui gidermi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bone said: infinity engine ile yapılan baldur's gate, icewind dale, planescape torment gibi oyunların grafikleri, günümüzde halen oynanabilecek kadar kaliteli durumda. zevkler/renkler, bana 10 yıl önce bile külüstür geliyordu o grafikler. Redeagle said: Herifler tenezzül edip hotkey bile koymamış oyuna. favorites menüsünü açınca hepsine tuş atayabiliyorsun. öğrenince çok rahatlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 okçuluk stealthle birleştirince feda değil evet. sneak multiplier x3 falan oluyor. gene de hem underpowered hemde stamina abanmaya zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben sıkıldım oyunun başında niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yolda gördüğüm bi adama "i need you.follow me" dedim companion oldu. BEST RPG EVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 an itibariyle silmiş bulunmaktayım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Sam said: Redeagle said: Herifler tenezzül edip hotkey bile koymamış oyuna. favorites menüsünü açınca hepsine tuş atayabiliyorsun. öğrenince çok rahatlattı. şu olayı kesinlikle bulamazdım todd howard e3 şeysinde browserlardaki borkmark olayı gibi bşy koduk dediydi nasıl bşymiş die yola çıkaraktan buldum bunu ama harbiden bu işlerden anlamam ama çok mu zor konsola ayrı pc ye ayrı ui yapmak? ya ruhum daralıyo artık bu tür uilerde can çekişirken, bi craft yapıyım dedim malzemelerin hangileri lazımmış ne yapacam die arayana kadar 100 kere açmak zorunda kaldım menüleri, işkence gibiydi soğudum işte bir anda craftan her craft yapmak istediğimde o işkenceyimi çekecem yani ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Proje adam gibi planlanıp yönetilirse hiç de zor bi şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ok lazımsa ilk jarl ın kalesinin terasında bi eleman var onun attıklarını toplayın free :p kalenin odaları dolanırken 1-2 tanede quest buldum :) evimi de aldım oh, pickpocketle zengin olcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 skyrimdeki inanilmaz mantik hatasi krali bictim whiterunda. tabi odadaki guardlar sardi etrafimi kapidan cikamadan DUR ORDA SUCLU dediler. ben de acilan diyalogda OHA LAN BEN KOCA THANE'IM KRAL VERDI BU TITLE I ADAM OLUN ARKAM SAGLAM dedim guard pirsip birakti. arkami dondum sonra kral spawn olmus fgdgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya bişi sorcam favorite menüsü sıkıntılı mı mesela bişeyi sol başka bişeyi sağ elime aldıktan sonra bunun yerlerini favorite dan değiştiremiyorum illa inventory yada büyüye geçmek gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aynı sorun bende de var. bi yolu varsa da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 too old for this shit. modcu abiler toparlasin ui yi, hatta birazda grafikleri o zaman oynarim, acelem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar