Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://cache.gawker.com/assets/images/comment/9/2011/08/df304b37b15b842f66612e24f47f18c5/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 gerçek hayatta tanıyabileceginiz en özgürlükçü adamlardan biriyim de elder scrolls oyunlarında faşistin nazinin önde gideni oluyorum resmen, hiç sevmiyorum şu khajeetler ve argoanianları. KILKUYRUKLAR SÜRÜNGENLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 furryleri oyuan cekmek icin o irklar var zaten asdfsdf faking furfags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ev kedisi görünümündeki khajiit saruman baş kötü çıksın da patlamış mısırımı alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 http://i.imgur.com/3Qj9n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 tamamda aga normal elfler niye sakallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 karakter grafiklerinde büyük gelişme var. screenshotlardan bu kadar belli olmuyordu da yanyana koyunca oha yani. morrowind'den oblivion'a geçişteki farktan daha çok gelişme oblivion'dan skyrim'e geçişte olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Kasim 11de cikacak oyunu simdiden 60dolar verip steam`den almanin bize bir yarari var mi peki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Şapka var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 skyrim'in karakterler shotları (elimde olanlar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 +rep panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 terazine tıkladım gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Sparkcaster said: tamamda aga normal elfler niye sakallı dragon age dorfları neden sakalsızsa ondan ötürü heh. Bone said: morrowind'den oblivion'a geçişteki farktan daha çok gelişme oblivion'dan skyrim'e geçişte olmuş. yok morrowind ile oblivion arasında esas uçurum, ondan öncesi daha da büyük uçurum daggerfall ile gerçi heh. her halükarda hangi yıl çıktıysa o zaman için bomba gibi grafikler es serisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Sam söylediğinde bi mantık hatası yok mu? Dragon age dwarf ları traş oldukları için sakalsızken, skyrim elfleri traş olmadıkları için sakallılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 elf dedigin kose olur be legolas fln gibi olur oyun dandik dediydim ben size. bunu bile becerememisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 axe, yazımdaki ana fikir "fantezi klişelerinin her evrende aynı şekilde işlenmesi gerekmediği" iken hayır, bir mantık hatası yok. :) senko, morrowind'de de vardı, dolayısıyla önermen falso. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 zenci elf mi olur olum? morrowindde vardı http://th02.deviantart.net/fs15/150/f/2007/085/3/9/Sebyth_Dunmer_mini_portrait_by_Sebyth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 senko said: elf dedigin kose olur be legolas fln gibi olur oyun dandik dediydim ben size. bunu bile becerememisler. elder scrolls'ta öyle bir zorunluluk olduğunu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 senko said: elf dedigin kose olur be legolas fln gibi olur oyun dandik dediydim ben size. bunu bile becerememisler. dogmatik frpci de gördüm, artık gözüm açık ölmem diyecegim de "beholdersan ÖLÜRSÜN" falan diyen çıkar sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Oblivion'da her karakterin yüzünde olan şapşal bakış da gitmiş yehu. :) Yalnız bunun için yeni bilgisayar alınır ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 demian said: dogmatik frpci de gördüm, artık gözüm açık ölmem diyecegim de "beholdersan ÖLÜRSÜN" falan diyen çıkar sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu arada http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1207439-skyrim-information-iv/ bakin suna. ultimate info direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 demian said: senko said: elf dedigin kose olur be legolas fln gibi olur oyun dandik dediydim ben size. bunu bile becerememisler. dogmatik frpci de gördüm, artık gözüm açık ölmem diyecegim de "beholdersan ÖLÜRSÜN" falan diyen çıkar sdfsa alakası yok, settingde elf nasılsa öyle eğip bükemezsin, bütün oyunlara standart elf steryotipini koyup kuzeye gidince sakal eklemek biraz abuk olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o omuzluk kafaya carpar, cok sacma diyenler de yine kıvırmıs ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 O forumdan tüm infoyu okudum şimdi. Mekanikler daha bir basitleştirilmiş ama sistem iyi yine. Radiant Story ve dünyanın söylenilen canlılığı ama tüm TES'lerden daha iyi görünüyor. İmmersion açısından çok daha iyi olabilir, senaryoya bağlı hepsi. Melee daha iyi sanki, okçuluk da öyle. Ama büyü epey dumbed down gibi geldi. Zaten bu tarz oyunlarda genelde her zaman duelist tarzı karakterler yaptığım için dert değil bana. Karakter sistemi iyi mi, kötü mü kararsızım. Statlar kaldırılmış gibi olması kötü, skillerin Pathfinder vari bir sekilde öz tutulması daha iyi. Perk sistem iyi ama çok fazla perk şeçebiliyoruz, feat havasında olmaları lazımdı bence. Gerçi karakter gelişimi o kadar önemli değil, bu haliyle yeterince iyi. Radiant Story iyi bir writing ile birleştirilirse efsane olur, yok writing de kötü olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar