Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ya git patates ye tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu sayfa biterken derail'i bitirelim rica ederim. teşekkürler. hayırlı forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sam'e gore kadin karakter olabildigi icin ME yukari, olamadigi icin alpha protocol ve witcher asagi. Bu tarz RPGlerde story branching'e falan gore kriter uygulamiyor kendisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 da2'yi o kadar reklam parası yedirdikleri oyun editörleri bile kurtaramadı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/R2ddX.jpg great tier'e redemption dahil etmek lazım. ayrıca jade empire, nwn 1 (her ek paketi ayrı bir tada sahipti, hepsini bir değerlendirmek doğru olmaz) ve dragon age origins'i shit tier'e atmışlar hatalı olmuş. hiç olmazsa average tier'e koymaları lazım. ayrıca storm of zehir unutmuşlar shit tier'e eklemeleri lazımdı onu da. oblivion'ı da shit tier'e atmaları lazımdı. ha bi de Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor diye bi oyun vardı, onu da shit tier'e atmak lazım. onun dışında liste güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ccc nameless reis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Baldur's gate ile alpha protocol aynı tierde lan yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Torment'in ayrı tier'da olmasına evet. Diğer kategoriler olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 HellHound said: sam'e gore kadin karakter olabildigi icin ME yukari, olamadigi icin alpha protocol ve witcher asagi. Bu tarz RPGlerde story branching'e falan gore kriter uygulamiyor kendisi :P alfa protokol dialog sistemi o kadar berbat olmasa gayet keyif aldığım bir oyundu ama iki dialogda bir reload ettirince zaten hikayenin hangi dalına gittiğim belli değil ki heh. witcher da bazı açılardan fena değildi ama ısınamadım başrole, combat da meh bayağı. yegane kriterim dialog ekranında kaç satır var değil ama evet. oyunun bütün parçaları bir araya toplanınca karşıma ne çıktığına da bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ben %70 hikayeye bakıyorum, geri kalan oynanabilirlik. Oblivion'u bu nedenle çok sevmemiştim. Yan görev yapmıştım ama ana görev kötü olduğundan her zaman kandırılmış gibi hissettim kendimi. Tek istediğim Skyrim'den böyle olmaması. İyi bir hikaye olduğu sürece ne kadar action odaklı olduğu doğrusu umrumda değil, oyunları hikayesi için oynuyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Sam said: v bile bizim forumdan çok anlıyor oyunlardan, orası kesin. me, kotor, da2 birer tier yukarı, viçır, alfa protokol birer tier aşağı. >dragon age 2 birer tier yukarı >alpha protocol birer tier aşagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 oyunlardan anlamak ne ya, teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 "benim beğenmediğim oyun kötüdür" diyenlerin yaptığını iddia ettiği eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Nasıl ya Baldur's Gate 2 üst tierde değil? Olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Artı Neverwinter Nights'ı ben beğenmiştim. Mmm Aribeth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 alpha protocolun dialog sistemi mass effectin tutarlı ve işe yarayan şekli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nwn yi beğenmeyen insan mı varmış burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nwn1 çok kötüydü orjinal oyunuy ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dreagloth said: nwn yi beğenmeyen insan mı varmış burada? ben. kocaman dünya var, mis gibi sistemler, kurallar var, iki düzineden fazla ırk ve bir o kadar da class var, bunlarla yapılabilecek milyonlarca kombinasyon var ama oyunun içinde aslında bi bok yok. NWN1 de böyle, 2 de. resmen ortaokul tenefüsünde yazı turayla masaüstü oynamadan hemen önce, din dersinin son on dakikasında "abi tamam bizim artifactler olsa, bize görev veren güzel bi tane lady olsa, biz buna aşık olabilsek falan tamam ilk oyunu kurtardık. ikinci oyunda da köyün pilav gününü haramiler bassa, tamam ikinci oyunu da kurtardık, bekle beni izmircon." tarzı oluşturulmuş karakter ve senaryoları var çünkü iki oyunun da. NWN serisinden çıkmış yegane iyi şey mask of the betrayer, ama onun da yapanı belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 demian said: 2 de. resmen ortaokul tenefüsünde yazı turayla masaüstü oynamadan hemen önce, din dersinin son on dakikasında "abi tamam bizim artifactler olsa, bize görev veren güzel bi tane lady olsa, biz buna aşık olabilsek falan tamam ilk oyunu kurtardık. ikinci oyunda da köyün pilav gününü haramiler bassa, tamam ikinci oyunu da kurtardık, bekle beni izmircon." Karnım.. Ölüyorum.. AHAHAHAHAHAHAHAHAH offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ahaha süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o değil de derail'i bitirelim, v resminden kessem başlığı tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 e sen de skyrim'den bahsetmiyorsun ki sam, koy bi kaç haber topice yeni malzeme çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bir tane daha konsollardan yakınma temalı başlık açsam şu kitle boş kalmayacak, sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Abi şu tema müziğini loop'ta dinliyorum. Yani oyunu çalıştırdığınızda siyah ekran üzerinde sadece bu müzik çalsa yine alırım oyunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar