Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sdfsfs o item olayı bende de var. Soul gem fragmentları bile toplamışım. Dün akşam 2-3 saat ayırdım işte bütün itemleri sattım, topladım, enchantmentları parçaladım, kasa boşaldı.

Topladığım food ve ingredients lerden hiç bahsetmiyorum. Hepsi ayrı kasasında kullanıma hazır bir şekilde bekliyor. Birde yüzükler ve kolyeler falanda kendi çekmecesinde onları da satıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi malzemeler dşında toplamak gereksiz, çünkü sürekli steel sword iron shield falan çıkıyor, unique itemlar hariç tabi.

ultimate pot, daedric yada ebony, flawless gem olmadığı sürece almıyorum ben. oyunun başından bi sandığımda birikmiş itemlar vardı satılcak öyle böyle değil 2 ton malzeme vardı azalmıyor bi türlü, kendime gold yükledim konsoldan sora bunu bi vendora verdim pickpocket ile, hepsinden kurtuldum. yaklaşık 80k falan tuttu lol. yada şey yapcaksınız armorları silahları ingot yapan mod var onu kurun.

bide taşıma limiti önemli tabi, düşükse eziyet lol. benim 550, botlara yapılan ox ench. ile 600 falan oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

esyalari biriktirmek veya vendora tasi sat yapmak yerine fiyatlarinin yuzde 25 ini ekliyorum direk konsoldan

Ahahahaha adam hile yapıyor, yaptığı hileyi gururuna yediremediğinden kendi kendine açıklamaya kasıyor, ama o kadar bayat bi bahanesi var ki kendisi de inanmayınca foruma döküyor içini.

HAYIR VİKTOR SEN LANET OLASI Bİ HİLECİSİN. Oyunu da mediumda oynuyorsundur allah bilir. Zaten şu dediğinin iki adım üstü, yea ben çalışıp para kazanıyorum o zaman oyunlarda parayla aytım almaya hakkım var..
Sosyal ağlarda paylaş

illa işin alicengizini yapacaksanız şunu yapın amatörler

yanınızdaki elemana talk diyin I need you to do bla bla

bütün itemlarınızı cheste urna barrele koyun

adama take all diyin

20k taşır gene hayvan gibi çarpışır.

/bunu sonradan okumak istediğiniz skill kitapları için de yapabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

viktor'a alicengizi yakıştıramadım heh ama anlıyorum nereden geldiğini, ben de headless'tan 1 cipi toplayan adam modeliyim. rl'deki gibi dijital'de de israf takıntım var. :p

artık yükte hafif, pahada ağır şeyleri alıyorum sadece ilk çapulcu döneminden sonra, oyunda para ihtiyacımın bittiğini farkettiğimde artık bütün loot'u bırakıyorum.

eski savegame'lerimi açsak her rpg'yi o dünyayı satın alacak kadar parayla bitirdiğim görülür net heh.
Sosyal ağlarda paylaş

OsManiaC said:

illa işin alicengizini yapacaksanız şunu yapın amatörler

yanınızdaki elemana talk diyin I need you to do bla bla

bütün itemlarınızı cheste urna barrele koyun

adama take all diyin

20k taşır gene hayvan gibi çarpışır.

/bunu sonradan okumak istediğiniz skill kitapları için de yapabilirsiniz.

http://i.qkme.me/35ej3l.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Çok süper bir bilgi değil ama keşfedememiş olan olabilir: Favorites menüsünde numara atarken itemlara spellere shift click yaparsanız left hand e alıyor.

aaa Q menüsündeyken 1-2-3e atıyabiliyormuşuz:D çok iyi ya ben de niye tuşa atanmıyo böyle favori menüsü oluyor sadece diyodum hehe

Bu arada o herşeyi toplama başlarda oluyor illa ki ama sonra sadece gold ve mücevher toplanıyor, yani bu oyunun tadı tuzu direk hileyle atlamam açıkcası
Sosyal ağlarda paylaş

Enchantı 100ledikten ve banish enchantını öğrendikten sonra eşya toplamaya hiç gerek kalmıyor ya, daggera enchant basıp satarak ihtiyacınızdan çok daha fazlasını kazanabiliyorsunuz. Ben o daggerlardan bol bol yapıp yanımda para birimi olarak taşıyordum, vendordan ne istiyorsam alıyordum karşılığında 1-2 dagger satıyordum ve vendorun parası yetmiyordu karşılamak için. Speech perklerini almak lazım ki onda bile vendorların para yetiştirebileceğini sanmıyorum.

peki o zaman neden bulduğum her eşyayı topluyorum lan ben?
Sosyal ağlarda paylaş

benim midilli dragonu tankladı. yanımda ki çaylak da kesti
oturdum bi koseye izledim. facepalm mode on :(

şimdi bu dragonları güçlendiren mod var ama videoya baktıgımda aşırı güclendiklerini gordum. one hit one kill yapıyo hayvan. azıynan tutup bi cırmıkda öldürüyo felan. cılgın atıyo bildigin 1 vs 10 yapıyo banamısın demiyo oha ama
kullanan var mı bu modu ? nasıldır
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

benim midilli dragonu tankladı. yanımda ki çaylak da kesti
oturdum bi koseye izledim. facepalm mode on :(

şimdi bu dragonları güçlendiren mod var ama videoya baktıgımda aşırı güclendiklerini gordum. one hit one kill yapıyo hayvan. azıynan tutup bi cırmıkda öldürüyo felan. cılgın atıyo bildigin 1 vs 10 yapıyo banamısın demiyo oha ama

Ben kullanıyorum o modu bence iyi mod, en azından tavuk gibi değiller

Mesela ilk dragonu kestim bugün üstelik kralın bodygardı olan karı ve yanındaki 4-5 adam da yoktu erken koştuğum için.

Kuledeki 3-4 asker ve ben kestik, gerçi 2-3 asker öldü:D ama bikaç kez bana daldığında da sprintlen gayet güzel kaçtım çok vuramıyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

bu yüzden bu tip modları kullanmıyorum ben. vur diyince öldürüyor modderlar.

Nivea said:

dragon deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorumda kanadı olan kertenkeleden farkları yok. onu bırak adam akıllı common language konuşabilen dragon yok lan skyrimde neydden bahsediyosunuz?

kendi dillerini konuşabilen, taktik kurup plan yapabilen, metrelerce boyu olan, büyü çekip ateş üfleyebilen, tırnakları ve dişleriyle zırhları delebilen, zırh gibi deriye sahip yaratıkları "kanatlı kertenkele" boyutuna indirgemek cidden priceless olmuş.
"common language bile konuşamıyor", evet, common language çok önemliydi zaten.

trollse vahim, troll değilse daha vahim.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

e perk tabi almayabilirsin onu.

büyüler farklı,
frost büyüler önce böle frost spear başı şeklinde. Kurşun gibi atıosun İleriki seviyede bi orb yavaş yavaş yeri dondura donruda sakince ilerliyor. Hafif aoe tadında. Bi sonraki seviye direk spear

Lightningler
önce cozurdatıp sokuzluyosun yıldırımı. O çok güzel zaten. Sonra ki hali aoe olanı, bi kaç kişiye vuruosun. Hem instant vurması harika. ultiden bi önceki versionunu unuttum bak nasıldı.

Firelar
bunlar en çok dmg verenler, önce top top bi top atıosun. Sonra aoe olanı gelio ki çook seviorm onu. Sonra sadece tek hedefe giden, eğer adam yanıosa daha çok dmg veren bi nane gelio o da süper.

Ki bu sadece destruciton ağacı ya hu.
Bunun illüsionu var mesela, çok güzel büyüler var orda. Milleti birbirine saldırma vs tadında.

Resto ağacını sadece heal için kullanıorm ama anti undead şeyler ve shield büyüleri güzel.

cong çok güzel, summon daha noolsun yani.

Var var değişik büyüler var ama daha çok olsun isterdim ben
oyunu bitirdim zaten mage le, biliyorum büyüleri. olay tamamen impact le büyü spamlemeye dönüp bayıyor bi yerden sonra. kaldı ki mage sin ditüm büyüler yok sonuçta sende...

impact i easy, normal de oynamazsan alacaksın. başka yolu yok.

mage le oynadım bitirdim. hiç öyle çeşitlilik filan yok...
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şu itemı yaptım, şöyle para yaptım muhabbetleri de çok boş geliyor bana... çünkü bunlarla yapacak pek birşey yok oyunda :/ son boss u dövemeyen oldu mu? veya oyunda "şurası çok zor takıldım" filan diyen?

yani keşke en azından optional kastıran bi boss filan koysalardı (misal:bg2 kangaxx, m&m6 Q...) insana bi başarı hissi veren...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...