Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 summondan item düşer mi lo asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 qlrblrq said: Ya şu smithing'i kolay arttırmanın bi yolu yok mu? Yoksa habire zırh, silah falan yapmaya mı mahkumuz? zırh yapmakla dagger yapmak arasında skill gain açısından fark yok, dagger yap. bi de leather bracer tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yok onu laf olsun diye söylediydim zati. Smithing trainingi veren bi npc yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 skyrim steam'de niye böyle iyi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 10m un 9u konsoldur steam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ben diger oyunlarını hiç oynamadım elder scrolls serisinden direk skyrim oynasam hikaye bazında çok eksiklik hisseder miyim yok oynanır mı direk digerlerini oynamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 arenayı oynamasan olur ama daggerfalldan başla sonra battlespire, redguard, morrowind, tribunal, bloodmoon, oblivion, knights of the nine, shivering isles falan devam et yoksa hikayenin hiç anlamı kalmaz şaka şaka hiç kaybın olmaz direk skyrimden başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Kaede said: 10m un 9u konsoldur steam değil steam tarihinin en çok satan oyunu olmuş ya da en çok aynı anda oynanan oyun o bakımdan sordum. tabii ki hepsi steam değil bu arada shipped deniyor, belki steam bile yoktur içinde 10m'n. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Suark said: azuras star 2-3 heart verio mehrunes razor 4 tane verio ettimi sana 7 bide orda burda chestlerin içinde buluosun 2-3 tane. Şeyde vardı mesela, bu cüce mekanı var yerin baya altına iniyosun orda bi büyücünün evinde. jorrvaskr (companionların ocağı)'da alt katta lideri olan herifin orda var bi tane de e ye basılı tutup başka odaya götür sonra çal +1 daha etti mi sana 8 elder scrolls V: Skyrim V nedir 5 çarp 8'le kaç yapar GIRG YAPAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Oyunda en son lvl35miydim neydim, ne mehrune gördüm ne de azura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 compain şart lydia öldü benim cesedi nerede bilmiyorum geri getirme ihtimalimiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 konsoldan spawn edebilirsin hileye girer tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 axedice said: Oyunda en son lvl35miydim neydim, ne mehrune gördüm ne de azura. dawnstar müzeye git abi bide innkeeperlarla konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Genelde bana gereken item düşmüyorsa, bir şeye üretmeye yarayan skill'lerim levelıma kıyasla çok ilerde olmuş oluyor :/ Lootlar level scaling sisteminde olduğu için ilerde bir yerde çıkıyorlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 8 saattir filan dark brotherhood questlerini yapıyorum, hala yapmamış olan varsa tavsiye ederim çok çılgınmış ağır spoiler sanctuary yandı falan derken astrid'i öyle görünce nasıl göt oldum lan yani astrid'in beni ele vericeğini tahmin etmiştim zaten ama o şekilde görmek fena dağıttı bi de tam alışmaya başlamıştım sanctuary'ye, yazık oldu night mother'ın tabutunda saklanmamız harika olmuş bu arada, of çok sayko ahahah, bayıldım gerçekten sanki expansion çıkmış da onu oynuyorum, çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Cicero seslendirmesiyle kapısabilecek npc yok koca oyunda. Bütün oyunun o quest kalitesinde yapılması lazımdı ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Evet, ben de demşitim bunu bir yerde, Cicero çok iyi ya. ilk karakteri gördükten sonra seslendireni bir araştırdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 cicero'nun seslendirmesi süper de o ifadesiz surata o ses garip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 zerre stealth gitmemiş bi magesem, yine de yapabilir miyim dark brotherhood u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Yaparsin ama cok para odersin jail'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 dark brotherhood hep öldürme görevleri milletin önünde jail'e girecek şekilde suç işleyeceğin görevler yok. bu bahsettikleriniz thieves guild'de oluyor genelde, ulu orta birşey çalma vs mage ile o zor olur veya warrior ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Seru said: dark brotherhood hep öldürme görevleri milletin önünde jail'e girecek şekilde suç işleyeceğin görevler yok. What? Dugunde konusma yaparken tum konuklarin onunde gelini oldurmeye kadar gidiyor. Nasil milletin onunde gorev yok? Daha ilk gorevde bile icerideki salak kiz "HEALP HEALP" diye bagirip getiriyor guardlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Deacon said: Seru said: dark brotherhood hep öldürme görevleri milletin önünde jail'e girecek şekilde suç işleyeceğin görevler yok. What? Dugunde konusma yaparken tum konuklarin onunde gelini oldurmeye kadar gidiyor. Nasil milletin onunde gorev yok? Daha ilk gorevde bile icerideki salak kiz "HEALP HEALP" diye bagirip getiriyor guardlari. biliyordm bunu yazacağını ama istersen orada 1000 stealth olsun gene guard'lar geliyor, dikkat edersen orada bounty yazmıyor sana, kerkentele tip gelip sen git ben hallederim diyor. kelle görevlerinin çoğu zaten şehrin kenarında guard yokken kesebilirsiniz. dark brotherhood thief class guild'i değil ben baştan söyleyeyim de kafa karıştırmasın, suikast guild'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ok sağolun. peki thief tarzı oynamak zevkli mi? dual sword iş yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar