Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 halkın bağrından kopup gelmişler işte, herkese açık siyasi mevkiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ahahaha bu sanırım izlediğim en iyi FUSRODAH vidyosuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 lmao tam ölçüsünde olmuş ama fırlatma şiddeti bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ALKJSHFNŞALSKFJŞSLDJKAS bariz en iyisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ahahah. Videonun orjinali de bomba zaten. İyi uydurmuşlar. Adamın kapıyı açıp topu görünce duraksaması süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sam said: hayır aktif scaling veya level up yok maalesef, ilk bölgeye girdiğinde o lvl'ın neyse o kalıyorlar bütün oyun boyunca. bayağı kötü bir olay. ve sam'den skyrim'e dair ilk eleştiri geldi sdfsds ben çok sıkıldım bu arada thieves' guildi de bitirdikten sonra; imperial - stormcloaks storyline'ı da yapıp dragon setimi de bastıktan sonra silerim ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Dragon seti bastım, baya, baya seksi be hocam. Yanıyor yani hiç şakası yok. Edit: Fus ro dah videosu kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ZaugnaKhaldun said: ve sam'den skyrim'e dair ilk eleştiri geldi eleştiri wot'u döşemiştim de her zamanki gibi görmemişsiniz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 mageden aldigim gazla thief ve warrior denedim cok bayik bariz mage'e kiyak gecilmis 5 undead companion yok ikisine dual cast aoe whirling frost -staggered birine fireball+incinerate birine thunderbolt -staggered kosarak rampanin ustune cik summon deadric lord lord tanklarken cast blizzard birisi tam yaticakken soul trap thief: sneak okla, kac sneak okla, kac warrior: HARHARHARHARHAHRAHRHARHAR CHARGE 12121 nasil baymadan oynuyosunuz bunlari ya -yilmaz ozdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yılmaz bey imza atmayı unutmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 2H warrioru masterda oynayabiliyomusunuz? Çok zor olur gibi geliyo bana. Mage den de sıkılınca warrior açıyim diyorum da potion bağımlısı edicekse hiç uğraşmıyim:P (1H/Shield veya 2x1H de olabilir tabi ama 2h daha güzel gibi geliyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 dual wild de block yok 1h/shield her şekilde masterda oynarsın. 2h block var ama pek etkili olmaz. Shield'de önemli perkleri alırsan master bile biyerden sonra kolay gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ileri geri vur kac yapilmiyo mu zaten onundeki daha elini kaldirmadan geri kosuyorum ben hatta bu sekilde cloth giyen 0 armorlu 110 hpli mage ile fist fight kazaniyodum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 2h ile block gene iyi de elemental protection ve shield charge kullanamamak tek sorun sadece. bu ikisiyle neyin üstünden geçsem stunlocktayken ölüyorlar, silahın gücünün önemi kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 thief konusunda katılıyorum çabuk sıkıldım ben de, ama warrior oyunun ruhuna en uygun class gibi geliyor bana, chaarge 1212 değil zaten wow'daki warriorla karıştırmışsın evet biraz geç bi post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 block değilde bash kullanarak kesemiyceğin adam yok ztn oyunda.. denk geliyo bazen dandik bandit ben o warhammerı savurana kadar pata pata bash atıp duruyo... işte arada sırada seninde o moda girmen gerekiyo ne yazıkki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RE9DuZpFrYM müzikle bu kadar uyumlu olur sdfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ShadowFury said: 2H warrioru masterda oynayabiliyomusunuz? Çok zor olur gibi geliyo bana. Mage den de sıkılınca warrior açıyim diyorum da potion bağımlısı edicekse hiç uğraşmıyim:P (1H/Shield veya 2x1H de olabilir tabi ama 2h daha güzel gibi geliyo) Evet ama hammerla. Axe ve sword denemedim, hammerın stagger ve armor pierce olmasa zorlanırım gibime geliyor. Zaten 1 defa stagger yiyen elit undead de olsa büyücü vampir de olsa gg. Yine de baya hareketli oynayıp arada heal atmak gerekiyor. Bide işte itemların daima top tier olacak, bandit lorddan ya da mamuttan gianttan one-shot yemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 armor ignore olayı zırh giymeyen hayvan vs'ye etkisiz deniyordu, öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Hmmz perkten öncesi ve sonrası diye elimde yeterince veri yok, ama dragonlara karşı damage artmıştı sanki. Ki oyunun bence önemli bi eksiği combat log yok. Kaç dimaj vurduğumu, kaç aborbladığımı falan göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 2 handed silahlar şeklen kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Saeros said: thief konusunda katılıyorum çabuk sıkıldım ben de, ama warrior oyunun ruhuna en uygun class gibi geliyor bana, chaarge 1212 değil zaten wow'daki warriorla karıştırmışsın evet biraz geç bi post olmuş lvl 12de sikintidan biraktim warrioru dual wield berserker orc yaptigim m1+m2+m1+m2 strafe sag sol ileri geri shield hic denemedim hayir goremedigim kacirdigim ekstra ozellikleri mi var warriorun bi mage kadar fazla flexibilitesi mi oluyor ilerki levellarda yani yalan olmasin az oynadim ama cok baydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 shield charge tek başına yeter. barbarla ww yapa yapa gezmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar