stimpak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ben light armor giyiyorum, ama sağ taraftan gitmesini tavsiye ederim. daedric silah yapmak / geliştirmek için sağ taraf daha etkili. illa dragon armor giyicem diyosan tabii ki. s ağdan da soldan da gitsen her iki şekilde de hem light hem heavy armor craft edebiliyorsun, ancak en iyi silahlar daedric. ben de light armor giyiyorum diye sol taraftan yardırmıştım, şimdi pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YOxVjbGvUpI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Hemen 2 sf. önce verilmemiş olsa daha bi gülerdik. Sam said: smithing'de daedric veya dragonplate/scale zırh yapmayı hedeflemiyorsan gerek yok perk harcamana. diğer herşeyi vendor satıyor level aldıkça. Şuna katılmıyorum, vendor ve loot hiç bi zaman craft kadar iyi değil. Dwarven, orcish ve ebony armor ve silahları uzun süre kullandım memnunum. Damage ı siz tanklıyorsanız her lvlda en iyi armor olması lazım üstünüzde, dandik imperial platelerle lvl15te giant, frost troll hatta polar bear bile tanklayamazsınız. Ha tabi bu söylediklerim küçük bir kız çocuğu değilseniz geçerli. Master harici zorluk seviyelerinde o kadar da gerekli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 orcish nedense hep güçsüz kalıyo diğerleri yanında. sanırım samin bahsettiği enchanting/alchemy ile zaten legendary yapabiliyor olman, ebony armor perkine ihtiyacın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Orcishin silahları dwarvendan kötü evet, ama armorları daha iyi. Enchanting/alchemy ile legendary yapma nedir? Enchant basınca bs ile upgradelemiş gibi base damage da mı artıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 axedice said: Orcishin silahları dwarvendan kötü evet, ama armorları daha iyi. Enchanting/alchemy ile legendary yapma nedir? Enchant basınca bs ile upgradelemiş gibi base damage da mı artıyor? improved smithing özellikli iksir içmekten bahsediliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 armor/weapon improve ediyoruz ya axd, şimdi sen bütün perkleri alıp %30 better smithing takarsın bi tane yada potion içersin legendary olur. yada hiçbi perki almazsın (8-9 tane boş perk cıkar ortaya) enchant 100 ler smithing gear basar gene legendary yaparsın. şura bir bak sen, http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Smithing forum linkleri almıyo.. : yi sevmiyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ha perk yokken de legendary upgrade in mümkün olduğunu söylüyorsunuz. Doğru ama nşada kasarken base itema ihtiyacın var işte, 8-9 perk anca lvl40da önem kazanıyor. Yani ULTIMATE SKYRIM POWA PLAY diye kasıyorsan evet mantıklı, ama çoook geç düşüyor o itemlar vendorlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=YOxVjbGvUpI bunun orjinali çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 hacı en kötü lv30 da boethiah questinden alıyosun bi set. lv 10 15 de legendary ebony setle gezmek POWA PLAY değil mi yoksa. riftenin ordaki ebony minelı orc strongholdda 1-2 parçada var snaırım. ararsan buluyosun dükkana bile gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Yanımıza aldığımız followerların gelişimi de bizim skill kasmamız&level atlamamız gibi mi oluyo yoksa bizim levelımıza göre otomatik olarak scale mi oluyolar? Diyelim ben level 30-40 a kadar filan Lydia yı kullandım, sonra gittim değiştirdim Aela yı filan aldım yanıma. Aela da Lydia kadar güçlü olucak mı yoksa geriden mi gelicek? Bi de skill gelişimi de aynı mı? Diyelim Lydiaya sırf two handed kullandırdım, buna göre mi skill geliştiriyo yoksa levelına göre skill mi atanıyo? Mesela şimdi one handed&shield versem aynı verimle kullanabilir mi yoksa sıfırdan kasması mı gerekir? Bi de vampirliğin avantajları dezavantajları neler, vampir olmaya değer mi? Sanguinare Vampiris kaptım da sanırım birkaç gün geçtikten sonra uyuyup uyanınca vampir olucam, yol yakınken tedavi oluyim mi yoksa vampirlik güzelmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 axe milleti powerplay'le suçlama rica ederim powerplay yapılması zorunlu olan seviyede oynanmasını salık verirken, savaş açıp silahsızlanmayı teşvik etmeye çalışan amerika gibisin. ShadowFury said: Yanımıza aldığımız followerların gelişimi de bizim skill kasmamız&level atlamamız gibi mi oluyo yoksa bizim levelımıza göre otomatik olarak scale mi oluyolar? hayır aktif scaling veya level up yok maalesef, ilk bölgeye girdiğinde o lvl'ın neyse o kalıyorlar bütün oyun boyunca. bayağı kötü bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Powerplayle neden suçlayayım, ben powerplayciyim bi kere. De ULTIMATE BUILD kasmıyorsan lazım o perkler onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 valla ben DA RP BUILD yapıyorum, kafamda bir set belirleyip onunla bütün oyunu rahat oynanacak hale getirecek build'i hazırlıyorum. bu sefer o kadar güçlü oldu ki sonunda master'a çevirmem gerekti. gerisi mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 da sallagitsin buyilt en iyisi bi tes oyunu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Yapay zeka ve path finding hak getire olduğu için zorluk ayırt etmeksizin oyun çok kolay zaten. Bu kadar meta game kasmanın sadece mmo'larda manası var, get a grip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 xunn said: Yapay zeka ve path finding hak getire olduğu için zorluk ayırt etmeksizin oyun çok kolay zaten. Bu kadar meta game kasmanın sadece mmo'larda manası var, get a grip. hocam senelerdir bekliyor millet TES'in devamı çıksın diye, boşver doya doya suyunu çıkarsınlar. Ki oyunda senin bunu yapmanı istiyor zaten, salıyor seni kafana göre gez diyor, doğal olarak insanlar gezmek tozmak, keşfetmek istediğinden cılkını çıkarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 O pathfinding abuseları hep sneak/meyç oynarken. Çekici büyücünün döşüne döşüne vuracaksan, mamutun belini gıracaksan zaten yüzyüzesin =/ 2 haftadır falan girmiyorum şu oyuna, bi ara azmedip bitireyim bari. Resmen forumda topiğini takip etmek oynamaktan daha eğlenceli ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 2 tane steam skyrim keyi dağıtıyor bu blog: http://truepcgaming.com/2011/12/06/skyrim-steam-code-giveaway-your-favorite-bethesda-game-moment/ bende olmasa güzel bi essayle çekerdim bi tanesini auhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ooo kaparım ben bunu, (tom's türkiye'den empire collector's götürmüştüm geçen sene heh) comment olarak yazıyoruz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yaz oraya comment, ben geçende bi witcher 2 çekmiştim bunlardan RPS'la beraber takip ettiğim tek gaming blog fena değil makaleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abi son açtığım charla oynuyorum şu an, ilk dragonumu kestim guardlar etrafıma toplandı filan bi arkamdaki guard konuşuyo bi önümdeki guard konuşuyo ve ikisinin sesi de aynı abi insaf ya. insan en azından sesini değiştirir azcık mikrofona havlu falan koyar, fırfır bi öne bi arkaya dönüyorum kim konuşuyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sheogorath üflemiştir senin chara, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Guard'ları bırak. İnsan en azından jarl'ların sesini falan eşsiz yapar. Whiterun jarl'ının sesi 150 charda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar