Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bone said: Sam said: black marshes (argonian) ve morrowind (dunmer, red mountain patlayınca gg olmuş vvardenfell filan) vvardenfell'in patlaması tüm morrowind'i ve black marshes'ı nasıl etkiliyor ki? o kadar geniş bir alansa, elsweyr, cyrodiil, skyrim de bundan etkilenmesi lazım? Morrowind bayagi dağılıyor patlamada, fırsat bilen argonianlar işgal ediyor. Başka etkilenen eyalet yok patlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 pis argonianlar. sonra ırkçı diye kızıyorlar. hepsi böyle bunların, sallandıracaksın birkaçını windhelm meydanında, bak bakalım bi daha yapıyorlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sam said: xunn said: Sam bariz Sovngard'a giremeyecek. gittim rezervasyon yaptırıp geldim. hoş gerçi aetherium'a gitmesi lazım benim charın inancı gereği sanırım. Poor Man's Sovngard. Gerçek erkeklerin feast'ini gördük, Aetherium'a çişe bile gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sovngarde ıda gördük herp derp dragonborn bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hakatten o kadar hero var içerde bi çıkıp tokatlıyamıyolar. ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bütün oyunda herşeyi dragonborn yapıyor zaten, dünya interaktif değil, herp derp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dünya zavalııda sovngarddamı zavallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bethesda baya zavallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 fallout new vegasın konusu dragon age olanı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ne bekliyosunuz ayrıca oyundan lan? DAHA İYİSİ VAR MI BU ŞEKİLDE OLAN İNTERAKTİF DÜNYALI guardlar kaç kere hayatımı kurtardı benim!!1 al sana interaktiflik yetimhanedeki karıyı öldürünce gardlar aa biri yetimhanedeki karıyı öldürmüş diyo yanından geçerken o olunca aa bak o olmuş bu olunca aa bak bu olmuş diyolar BU DA MI GOL DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Oyunu Mulgear savunmaya başladı. A new low. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gardlar dragonslayer zaten, buy bank guards shout var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 siz de mi dragonborn oldunuz oyunda? swg'de jedi olmak gibi bişeymiş he şansa ne çıkarsa LAĞIM CÜCESİ OLMUŞ TEYZEM OYUNUN BAŞINDA şanssız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bunlar o espriyi anlamazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 laf mı yedim yoska tüysüz mü laf yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 selam ben espriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yok anladık espriyi de single oyundaki alakayı anlamadık. Da esas interaktivite muhabbeti başlayınca koptum ben, tabanlari tutkalli kiosk npc'li oyun lazım demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 vampirim, bu daedraya dalan lavuk priestler varya. Gittim konuştum bunlarla necisiniz olm diye. Neyse sonra saldırdım, bi baktım guardlar koşa koşa geliolar, hah dedim guardlarıda kesicez. direk onlara daldılar bi mutlu oldum bi mutlu oldum. Ayrıca, Biraz ilissuon destekli heavy 2h warrior ii gidio vampire, tam angelus styla. Bazıları , seviye 3 e falan gelince "gözlerinde ki bakışı sevmedim" falan diyo. seviye 4 teyken yaptığın suçlar siciline işlenmio, ama biraz kasış gerçi invis büyüsü var kendine has. markath mıdır nedir ordaki vampir hatunun beni çevirip "oo yakışıklıda gelmiş, bizim bölgemiz bizim kanımız, uzak dur" demesi süperdi ehehç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 blacksmith kasarken uo oynuyomus hissine kapıldım da ingot nerden bulcaz npc den alıyodum bitti belli bi süre sonra yenileniyor mu stokları oyle kalcakmı madenler aynı sekilde biraz kazdım bitti hepsi yeniden çıkıyomu aynı yerde maden iron dagger yaparak kastım biraz bs bide sword yaptım aynı miktarda arttı farkettirmiyormu ne yaptıgın hepsi aynı miktarda arttırıyo sanki enchanting nasıl kasılır hammadde sıkıntısı yasıyom pickpocket kasmak için hangi şehre gitmek lazım nasıl kasmak lazım simdilik bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 oynuyorum ediyorum. sırf viking var balta var diye. fallout3'e dialogları yüzünden hayalkırıklığı diyen rezil diyen axedice'ın bu oyunu oynayabilmesini anlayamıyorum. Benim bildiğin eksdays yarım saat sonunda oyunu silerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 vingthor konuyla pek alakalı değil ama üstüne geldi F3 oynarken sıkıntıdan bayıyorum diyaloglar falan çok kötü :( 3gündür zorla oynamak için uğraşıyorum ama cıx ne kötü bir oyunmuş ya. Tabi direk önyargıyla başladım o da var sadsadfa play time http://steamcommunity.com/id/OsManiaC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Rerore said: blacksmith kasarken uo oynuyomus hissine kapıldım da ingot nerden bulcaz npc den alıyodum bitti belli bi süre sonra yenileniyor mu stokları oyle kalcakmı madenler aynı sekilde biraz kazdım bitti hepsi yeniden çıkıyomu aynı yerde maden yenilenir, sanırım 2 gün filan süre. kazılan maden tekrar çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Vingthor said: oynuyorum ediyorum. sırf viking var balta var diye. fallout3'e dialogları yüzünden hayalkırıklığı diyen rezil diyen axedice'ın bu oyunu oynayabilmesini anlayamıyorum. Benim bildiğin eksdays yarım saat sonunda oyunu silerdi... O Fallout. Kutsal. Bu TES. Meh. Bide dialoglar fallout kadar kötü değil. Ha yine kötü. Ama fallout kadar değil. Ayrıca fallout3ü de inat edip bitirmiştim, bakalım belki bunu da bitiririm bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Aynı şeyleri yazıp durmak :) Sticky falan yapsana sam bu başlığı wow bölümünü falan geçsin ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar