Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 nord actım bi tane yarma,kılıc kalkan yürüyorum masterda ama bi karar veremedim skillere zaman olursa gün içinde guide fln bi bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne istiyosan öyle git ya. hepsi kendince zevkle dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sey sorim, smithing + enchanting ortalama kac lvl ekliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hangi lvl'da olduğunla alakalı olduğu için hayli değişir aslında, lvl 30'dayken ve 10'dayken bayağı fark olur. 61 oldum ben, 100 olan sadece 5 skill var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Abi Craft nasıl kasıyorsunuz ? Power level rehberi gibi bişi var mı ? Iron Dagger'la hebele hübele steel plate aynı skill gaini mi veriyor ? Malzemeleri vendordan mı satın alıyorsunuz yoksa dungeonlardan düşenler yettiğince mi yapıyorsunuz ? Mage'den biraz hevesimi aldıktan sonra bir tane archer açacağım. küçüklükten beri yaylı oklu bir oyun olsa da oynasam diyordum. Mage keyifli ama level 15'te fireballa ortalığı yıkmaya başladım. Ench'la mana problemini de kaldırınca çok op olacak class. Yalnız sırf archer yetersiz sanırım. Secondery olarak Two Hand mi gitmek lazım meleeye giren adamlara ? Kitelamak oyunda büyük problem çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 stealth archer kasıyorum ben de çok baydı dual wield one hand iyidir ya backstab filan falan stealthi ilerlettigin zaman sıkıntısı kalmaz onun dısında smithingi direk iron daggerla kas whiterunda 3 tane adam var iron ore ve iron bar satan onları al leather al leather stripse çevir iron dagger yap enchantla ... profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Revangelis said: Silphatos said: kitapları okuyan var mı? hepsini okumak istiyorum ama ingame çok bayıyor beni kitap okumak, boğulacak gibi oluyorum ya da sanki kitabı okurken arkadan biri gelip karakterin boğazını kesecek gibi asgfhj. nette manyağın teki çıkarmış mıdır acaba hepsini, browserda güzel okurum. Daesu said: rusçusu yokmu bu skyrimin ? gamekeystroeda stockless diyor bunun rusunda oynamak için de rus ip'si gerekiyor diyorlardı, ondan satmıyorlar herhalde. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimdeki_Tum_Kitaplari_istediginiz_Gibi_Okuyun-22181.htm başka bir şey isteyeymişim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oblivion için adam bastırıp ciltletmişti, atsan baş yarar. öylesi lazım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bound itemlar kullanınca conjure artıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mage im ve adeptim ve ara ara zorlanıyorum, ya beni zorlayan o yuvarlanan cüce şeyleri evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 @Wispy başta archer çok yetersiz evet companionla takılıyorsun. Sonradan sneak/smith/enchant ile bence oyunun en güçlü sınıfı oluyor çünkü 5-6lık packleri bile daha seni fark edemeden indiriyorsun aşşağı. Bunun dışında smith içinde steel>arcane>dwarwen...>dragon git. çünkü soldan gidince daedric açamıyorsun oyunun en güçlü bow ve daggerından full upgrade etme şansın kalmıyor. Zaten daedric bowu full enchant/upgrade ettiğin zaman sneak shot ile en güçlü moblara instant atıyorsun (Tabi full ekipmanda bow damage enchantını bastığını varsayaraktan).Dengeler değişiyor tamamen fakat bunun sonucunda oyun bir yerden sonra baymaya başlıyor.Aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Flicking shadow olayına adam gibi bi çare bulunmuşmu ne kadar kombinasyon varsa nette denedim skyrim/skyrimpref.ini içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Adam haklı beyler; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 100-150 sayfa kadar önce bone koydu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Madcat said: qlrblrq said: Hangi shout'un kaç dragon soulda açıldığını öğrenmenin bi yolu var mı? Bi de dragon scales ve dragon bones bi işe yarıyo mu? hangi shoutu önce bulursan o zaman alırsın. o dragon scaleslarla dragon armor yapıyorsun.Şu smithing şeysine 5 dragon scales+bone ile gittim dragon armor falan çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 smithing'den perk alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Master'da okla elder dragon öldürcem diye yarım saatten fazla harcadım oyundan soğudum. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 calinti mallari kimlere saticaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 onu bunu pickpocketlayip ringlere necklere enchant basiyorum enchanting kasmak icin iyi bi yol mu bu? cok dandik crafting sistemi bu oyunda ya mmo gibi amelelik yapiyosun yazicam konsol komutunu alicam 100 tane silver ring ama o da hileye giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hayır çok kötü bir yol. satamayacaksın elinde patlayacak, zaten zırh/jewelry para etmiyor enchant'la bile. devamlı zararına. ayrıca buna hamallık diyenler biraz tactics ogre oynasın da hamdetsin heh. tek bir kılıç craft etmek için 15dk uğraştığımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 son soru evlenme varmis oyunda ama bulamadim diyalog secimlerinde oyle birsey mesela merchantin biriyle evlenirsem dukkanina da sahip olucak miyim? ha bi de whiterun'da picin biri var velet have you come to lick my father's boots falan diyo ben buna fireball atinca dmg almiyor mod falan var mi cocuk oldurmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sam said: hayır çok kötü bir yol. satamayacaksın elinde patlayacak, zaten zırh/jewelry para etmiyor enchant'la bile. devamlı zararına. ayrıca buna hamallık diyenler biraz tactics ogre oynasın da hamdetsin heh. tek bir kılıç craft etmek için 15dk uğraştığımı bilirim. e ayni itema birden fazla enchant basilmiyor ki mesela mal gibi lvl 9'da gittim college of mages questline'i bitirdim (heralde lvl dusuk diye 1 shot cektiler bana 50 kere falan) arch mage robes'u aldim ama onda da enchant basamiyorum bulamadim adam gibi bi yol enchanting kasmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 iron dagger, steel dagger vs ne bulursan/satın alırsan/craft edersen onlara enchant bas. silah olacak kısacası. iron ore/ingot & leather satın alıp milyon tane iron dagger yapıp enchantlayıp karına geri satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tomkat said: ha bi de whiterun'da picin biri var velet have you come to lick my father's boots falan diyo ben buna fireball atinca dmg almiyor mod falan var mi cocuk oldurmek icin ahah http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 En kolay yol bs > iron dagger craft > absorb stamina enchant. Zaten bs de iron daggerla kasılıyor. Magical itema ikinci enchant basamazsın, iki enchant için tek seçenek enchantingin sonundaki perk. O da perki aldıktan sonra sıfırdan bi itemı enchantlersen. Yüzük ve kolye, sadece apparel satın alan mage türü npc vendorlara da satılıyor, eğer onların da parasını alayım diyorsan iron ore al. Transmutationda büyüsü var silver yap, onları yüzüğe çevir ve carry weight enchantle. Soul gem başına düşünürsen silaha göre daha az karlı, ama vendorda para olmadığı sürece zaten enchanted daggerlar bi işine yaramayacağı için mantıklı. Keza flawless vs. gemleri jc craftlarda kullanırsan vendor getirisi daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar