DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Suark said: ki armor veren büyüler var sıkıntı olmaz alterationda benim tek sıkıntım para, ev alamadım ya :s. tam dedim 5bin var bi baktım büyüler çıkmış 1000er verdik bitti gitti para dert değil oyunda lvl 15ten falan sonra. zaten ev almayada pek gerek olmuyor eğer mage oynuyorsan archmage quarters fazlasıyla iş görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bu arada dest. deki impact harici bütün perkler mecburi, hani alim dağıtırım değil, almassam dağılırım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DadashNik0F said: Suark said: ki armor veren büyüler var sıkıntı olmaz alterationda benim tek sıkıntım para, ev alamadım ya :s. tam dedim 5bin var bi baktım büyüler çıkmış 1000er verdik bitti gitti para dert değil oyunda lvl 15ten falan sonra. zaten ev almayada pek gerek olmuyor eğer mage oynuyorsan archmage quarters fazlasıyla iş görüyor ha orası güzel ama kuzeyde orası çok soğuk oluo, ben güneyde güzel bişiler istiodm. Ama alıcam azimliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hirka falan giy iyi orasi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ya kuzeyde bu labyrinthi ararken bitane amca çıktı yolda klübesi vardı, içeri girdim kilitli falan deildi kapı, amca daldı bana bende kestim bu salağı. Ama eşyalarını falan lootlarken evde steal yazısı çıkıodu neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mortis said: büyüleri etrafta gezerek dungeonlarda falan bulamio muyuz, hepsini satın mı aliosun buluyorsun da ihtiyacın olnı bulana kadar oyunu bitirirsin. parayı bayılıp almaya bakıyor yani çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Suark said: ya kuzeyde bu labyrinthi ararken bitane amca çıktı yolda klübesi vardı, içeri girdim kilitli falan deildi kapı, amca daldı bana bende kestim bu salağı. Ama eşyalarını falan lootlarken evde steal yazısı çıkıodu neden e çalıyorsun işte? adam mirasını sana mı bırakcaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 quick question pc or ps3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kalkan süper bişeymiş ya, power strike gelirken slow motiona sokan perk'ü de aldım giant mamut falan harcıyorum yani loool en son elemental protection aldım artık büyücüleri de daha rahat dövücem inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 atımla gidiyordum tavşan gördüm "keserim la ben bunu et olur hem" dedim, tavşanı kovalarken üzerime ejderha oturdu öldüm lan... asldkjaskldjaklsdasd çok epic ti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 @sufi ama adam hostile dı zaten bana, banditleri soyunca bişi olmuo onu merak ettim. şey var bide companion companionlara katılıcam da, vampir olmak istiyorum ben. Werewolf olmasam oluyo mu? bide werewolfluk iyileştikten sonra vampir olabilio muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 evdeki eşyalardan bahsediyorsun sandım, üstüdeki lootunu diyorsan bilmiyorum ben de abey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 eşyalardan bahsediodum ya, yani banditlerinde tentten bişiler çalıoz. bide adam nie hostile dı onu anlaamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ha eşyalarsa tamam. ev sonuçta private mekan. bandit çadırına benzemez tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 encounter olabilir, öle yolda yürürken npcnin biri kosa kosa gelip daldı bana öle dağın basındayken, bandit felan da değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 koşa koşa gelip dalanlar genelde assassin oluyor. cebinde seni öldürme görevini aldığı notu bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 companions sorusu werewolf olunca bidaa vampir olunmuomuş, peki bi soru companionlara katılmak için illa werewolf olmak mı lazım, olmasam olmuo mu nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Pure mage reporting. Zırh giyersen penalty geliyor, giymeyeceksin o yüzden. Cüppe giycen. Dual hand dayıcan büyüleri. And so on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 3. questte mi ne seni direk werewolf yapıyolar zaten. Questi yapmayarak ancak olmama şansın var sanırım. O değil de yok mu bi cure falan werewolf için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 vaako51 said: xunn said: 8 tane var. Labyrinthian mı ne var ya, oraya girmeden dısarıda bi oda var, orada yerde Wooden Mask var. Onu takıp geçmişe gidiyosun, orada yıkılmamış büstleri var onların cutscenelerde gördügün, onlara takıyorsun. 2 tanesini ana quest sırasında alıyorsun, bi onlar kaldı bende. Dur yapayım ya. ilk o tahta maskeyi bıldum unfamilar energie yazanı hemen taktım ama ne geçmişe gitti nede bişey oldu anlamadım. bidaha deneyeyim bakalım... aldıgın yerde takman lazım. aynı odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 werewolf olunca 100% disease resistance aldığından, vampirlikte disease ile olduğundan, vampir olmuyorsun, vampirsen de siliniyor. companion questleri ilerleyince werewolf olma seçeneği çıkıyor, seçmezsen ilerleyemiyorsun zaten. serinin sonlarına doğru cure şansı doğuyor, istersen cure oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hangisi daha o zaman ? 2 saat cure falan uğraşmayalım werewolf kötü ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Melee combata giriyorsan Werewolf net. Vampir hiçbir class'a tavsiye etmiyorum, sadece kasış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cAnQQcIncq0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar