Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ahah o evde yürürken silahlara çarpıp ölürsün. Ben bazen tabağın üstünden geçerken damage alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 heh..redditte rastldim o resme, abi oldurdugum her npc nin silahi ve zirhi demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bu oyunda karakterimizi editleyemiyormuyuz oblivion'da ki gibi ? orda bize 2. bir şans veriyorduya lağamdan çıkarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mono said: yeni idolüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bu arada bu Paarthurnax'ın konuşması her cümlesinden sonra arapça hadis sıkıştıran hocalara benziyo ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ad3m said: Abi shadowmere fuck yeah düz duvara tırmanıyor neredeyse tam bir shortcut mount. Nerden bulca shadowmare'i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Dark Brotherhoodun ilerleyen questlerinde alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Masticore said: Bu oyunda karakterimizi editleyemiyormuyuz oblivion'da ki gibi ? orda bize 2. bir şans veriyorduya lağamdan çıkarken... hayır. valla 100 smith & enchant ile master'da onlara dokunmadan adept oynarmış gibi işte, makul. ona rağmen büyücüler eritebiliyor shield charge ile üzerlerine yürümezsem. devamlı kasılarak oynamak istemiyorum zaten heh, daha bir dünya yer var 120 saat, lvl 53. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bir prenses gibi oynamaktansa büyücülere charge atıp kafa kafaya dövüşmeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 e zaten charge atmak prenses kolaylığında ki perkle. yerden kaldırmıyorum kimseyi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Benim destruction pure mage var lvl 12. Hic skill falan kasmadim sirf main questi yapiyordum bir de mage college'i yaptim iste. Cogu side quest duruyor. Mage oynamak cok bayik geldigi icin stealth bi char kasayim diyorum. Bu karakteri donusturmeye calissam sikinti ceker miyim scaling falan? Yeni char acmak daha mi mantiklidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 scaling sorun değil de perk'lerin gitmesi ve geri alınamaması bir sorun. ben 53'de ancak archery, one-handed, heavy armor, block ve biraz enchanting perk'leri aldım. ki bunların da ağaçlarının tümü değil böyle parça parça. kafada belli bir tema yaratıp onun üzerinden gitmek lazım, yoksa artık level gelmez olduğu zaman kalıyorsun ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sam'in dediği gibi kafanızda bir template ile başlamanız lazım oyuna sonradan çok sıkıntı çekiyorsunuz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 aynen.. bendeki perk dağılımını görseniz ağlarsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 archery zaten speech gibi yavaş artıo, herşeyi okla öldürmeme ragmen en başından beri, 60 mı ne benimde lol zaten sneak crit falan derken 2-3 okla ölüyor dragon ve priestler hariç. (dragona 10-12 ok falan). ha bide sneak olunca dungeonlar 10dk yerine 3 saat falan sürebiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 valla ben 75'e kadar bütün paramı speech training'e döktüm, çok faydasını da gördüm ama heh. archery evet artmıyor, gudik bow kullanmama rağmen uzun süre ancak 70 oldu. melee'de de suratlarına saydırarak belki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 patch avrupaya yarın gelir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 beyler... is ciddiye bindi simdi. Butun Tamriel haritasi Skyrimde mevcutmus. Manyagin teki sans eseri harita sinirina gitmis..noclipping acarak ilerleyebildigi yere kadar gitmis..grafikler falan dusmus gittikce ama..cografya orada resimlerden gozuktugu kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://fak3r.com/wp-content/blogs.dir/12/files/challenge_accepted_Amazing_Feats_Fails_WIns_Lolz_and_A_Contest-s325x265-158648-535.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hepsi degil, ama yesille kutucuk icindeki alan mevcutmus. DLC TIEM! ahan buda vid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Enchanting için en hızlı yol nedir? Smithingden biriktirdiğim iron daggerlar ve leather bracerlar var da, hangi enchantı bulup basayım diyorum. Hoş, maddi getirisi dışında bi özellikleri var mı bilmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 MONOOOOOOOOOOOO ABİİİİİ LANET OLSUN ADAMIM, AHA ŞİMDİ TEZEK GERÇEK OLDU!!! var ya oraları dlc diye koysunlar, gözüm açık gitmem. ----- kojiroh, leather bracerları at. iron daggerlara absorb hp filan bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ehueheu cok fena ya cok.. Modder'lara bayram cikti resmen. 5.5gb lan oyun saka gibi...yeni cikan sonic generations bile 8kusur gb lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Dagger ve petty soulgem spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bethesda biz dandik 2 saatlik dlcler yerine eski still expansion tarzı düşünüyoruz demişti bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar