Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 viktor onu yapana kadar konsoldan en iyisini atıyorsun çantaya artifact'ın, (en başta yapmayın tabii heh, ben 41'de bile ebony seviyesinde aldım diye sadece dragonbane için yaptım) legit smithing ile perk'i olan her eşyayı armor cap'e dayandırıyorsunuz zaten en gudik 1-2 set hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 100 smith, enchantlarla filan genede ancient nord seti adam edemiyorsun direk perk olmadigi icin, artifactlerdede durum bu ne yazikki max exuisite cikiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Pluton said: Ben sırf pure mage gidiyorum da hala novie dest büyüleriyle geziyorum. College of Winterhold'un görevleri b.k gibiymiş. Falira mı ney diye bir hatundan dest büyüsü öğrenebilirsin diyo karı yok ortalıkda Hall of Countenance'ta oluyor genelde o, meydana çık hall of attainment'ın yanından yürü sağa sola kapıyı göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 en temizi gece 2-3 gibi odaları gez tek tek uyandır herkezi bulursun kim satıyor zaten. dest skillin arttırça açılıyo büyüler, gm büyülerde questle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Viktor said: 100 smith, enchantlarla filan genede ancient nord seti adam edemiyorsun direk perk olmadigi icin, artifactlerdede durum bu ne yazikki max exuisite cikiyor :/ sen bunu yazınca şimdi denedim de, 100 smithing + %148 smithing (158 normalde de pot kalmamış çekmecede ehu) bonus ile legendary oldu ve bayağı ötesine de geçti spellbreaker ve mace of molag bal. ancient nord seti de adam eder sanırım, ruin'den 1-2 parça alıp dener yazarım sonucu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 silahlar nasıl 250-300 damage oluyor ki? bendeki silahlar 40-50 arası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 companionlar ölümsüz değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yancılar ölümsüz değil bu arada dark brohood armor ne kötüymüş ya ahah şaklabana döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bone said: silahlar nasıl 250-300 damage oluyor ki? bendeki silahlar 40-50 arası oluyor. normalde öyle. ama 100 smithin'den sonra 100 enchant'a ulaşınca.. http://endageredcinema.files.wordpress.com/2011/05/twilight-zone115.jpg Saeros said: companionlar ölümsüz değil miydi ya değil. sadece en kritik main quest npc'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 lydia için yas tutmaya başlıyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kafasini aldim gecen gun lydianin, evde onume ciktigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 restoyu 80den 100 yaptım ama 2 saat sürdü. ne işime yarıycaksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ahaha tüm male darkelfleri aynı adam seslendirmiş,normalde takmazdımda 3 tane erkek dark elfin birbiriyle konuşması tam bi felaket,herkesin sesi aynı,hangisi neden bahsediyo belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ya ne zaman riverwood'a vendor bakmaya gitsem illa bir dragon geliyor, alvor da ısrarla geberiyor frost breath'lere. ölü mü bıraksam reload mu etsem karar veremedim. meh sanırım reload edicem, adamın o kadar hayrı dokundu. yazıktır çoluğu çocuğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Patch geldi diye sevinmiştim, hotfix çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sam said: ha bu arada, enchanting'le çok güzel para da yapılıyor. court wizard'lara doldurulmuş soul gem sattırma fikri cidden yanlış olmuş. 100 enchant'la iron dagger'a absorb hp + damage stam = japonya usulü devamlı bütçe fazlası. paralyze + banish daha fazla para getiriyor yanılmıyorsam :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yeni patch 27-28i gibi gelcekmiş, thanksgiving'den sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Patch note var mı dovakuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Xenocide said: abi o disinteragate çok da manalı bişey değil aslında ya. aldım ama keşke almasaydım diyorum şimdi. adamın son %15 canı kala instant kill yapıyor. lan o kadar kala yapsan nolur yapmasan nolur. ayrıca buglar oluşuyor. misal dragon kestim abi disinteragate yaptı dragonu, soulu gelmedi. ne küfür ettim, zorlamıştı da biraz. bu bende de oldu. harcanmamış 6 dragon soul vardı. load ettim 2-3 tane shout aldım tekrardan kestim dragonu geldi soulu. disintagerate bugımı yoksa max. 6 dragon soul mu taşıyabiliyosun bilemicem tekrardan test etmedim. ama soul sayısı 6nın altında olduğu zaman hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. ha skill ayriyetten gereksiz onada katılıyorum üstüne fire ve frost versiyonlarıda gereksiz. boşa puan harcamayın eğer vermeyi düşünüyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sayıyla ilgisiz, 12 dragon soul vardı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Companionlar npclere karşı ölümsüz değiller mi yahu? Tabi ölmesi gereken bir tipse bunu es geçiyorum Ben öldüklerine şahit olmadım bi afallıyorlar sonra geri kalkıyorlar ayağı siz öldürmedikçe ölümsüzler en azından uzun zamandır yanımda takılan Lydia için durum bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ölümsüz değiller o afalladıkları sıra düşmanlar onu bırakıp sana koşturmaya başlıyo eğer o sıra bi darbe gelirse kazara düşmandan ölüyolar genelde afalladıklarında ok yiyip öldü benimkiler kaçkere reload yaptım onun yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sam said: şu varken thief, mage tarzı filan oynayanlar olduğunu görüyorum. üzülüyorum. :( http://www.youtube.com/watch?v=KETNiqHg0oM üzülme sam keserler adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bildiğin hile bu yahu ayrıca skyrimde olup nord açmıyanı dövüyorlar...o dağların hakkını verecen arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 arkimod said: ölümsüz değiller o afalladıkları sıra düşmanlar onu bırakıp sana koşturmaya başlıyo eğer o sıra bi darbe gelirse kazara düşmandan ölüyolar genelde afalladıklarında ok yiyip öldü benimkiler kaçkere reload yaptım onun yüzüne euh ben öyle malladım ki reload da yapmadım, gitti valla lydia hala hüzünlüyüm. yani dönebiliceğim en son save bu sabah 10:35'te aldığım bi save :p hani ok falan geldi öyle öldü de değil, troll yedi mi naptı bilmiyorum cesedini bile bulamadım hatunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar