Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 craft edilebilen bow var mi ya da siz ne kullaniyorsunuz bow olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 smithingle yapiyorsun bow evet videoda bir olay yok ama 2. dakikadan sonra lydia'nin kamera goren turk gibi araya girmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hGAHHAHAHAHA harbi öle araya girmiş çok komik bakio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Masquerade said: craft edilebilen bow var mi ya da siz ne kullaniyorsunuz bow olarak? Smith 90 > Daedric perk > Daedric Bow > Upgrade = whosyourdaddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ya şu throat of the world un tepesindeki gibi magical pickaxe bulan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 vampir oldum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 of shield charge muazzam, leonidas mode (tu) (tu) böyle perma fus-ro-dah düşünün ahaha heh şimdi vendorda daedric bow da gördüm, cidden boşa şu smithing perkleri. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 zorluk seviyesi artınca daha zevkli oluyormuş oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bakıyorum da hepiniz içinizdeki küçük kızı serbest bırakmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 O değilde hala bi dlc anons edilmedi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 LethE said: ya şu throat of the world un tepesindeki gibi magical pickaxe bulan varmı? buldum ben. smithing arttırıyor 5-10 puan, bişey değil. tabi normal pickaxe taşıyacağına onu taşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 axedice said: Bakıyorum da hepiniz içinizdeki küçük kızı serbest bırakmışsınız. fus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sam said: of shield charge muazzam, leonidas mode (tu) (tu) böyle perma fus-ro-dah düşünün ahaha heh şimdi vendorda daedric bow da gördüm, cidden boşa şu smithing perkleri. :( Eğerki verdiğin perk craft ve upgrade bonusu enchantlar ile stacklenmiyorsa (denemek lazım) cidden gereksiz smith perkler (end game) ama stack oluyorsa gayet kral :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Gangren said: mutlaka soultrap enchantini alın, tam tembel işi :p ahah 1 tane bile ruh emmedim abi nasıl yapılıyoki o silahsız bi yolu varmı bilmiyorum bile? kullancağımdam deilde merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Aynı isimde targeta atılan bir spellde mevcut ama gereksiz enchantı varken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 benim conjuration o spelle 70 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Yalnız sam daedric bowu ne zaman gördün vendorda? Sanırım o itemlar lvla göre açılıyor ve ben dragon plate yaptığım lvlda orcish bile yoktu en fazla dwarven bulabiliyordum. Normal lvl atlayan bi karakter için ilaç gibi geliyor her yeni tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 evet vendorlardaki tüm itemlar level scaling. hem material hem de magical statlar bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 evet new vegas gibi, level ile alakalı çıkanlar. lvl 51'de gördüm daedric bow'u. :p ya çok ilaçlık bir durum yok aslında ilk steel perk'ini aldıysan benim gibi, (arcane smithing için lazım zaten) yaptığım legendary set 450'ye filan getiriyordu ki cap'ten uzakta sayılmaz. ad3m said: Eğerki verdiğin perk craft ve upgrade bonusu enchantlar ile stacklenmiyorsa (denemek lazım) cidden gereksiz smith perkler (end game) ama stack oluyorsa gayet kral :D evet aslında o bakımdan haklısın, stackleniyor. gerçi yine de zırh armor cap nedeniyle farketmiyor ama silah farkediyor, gerçi o da overkill master zorlukta oynanmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben deadric maceten sworda gectim, bitek bosslarda mace kullnıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Alchemy master seviyede olmamasına rağmen ki ilgili perklerde henüz hazır değil yinede bowu enchanted equipmentlar ile 367 damagea çıkardım (Daedric bow).Buda herşeyin stack olduğunu gösteriyor smithing dahil olmak üzere.İşin ilginç tarafı master seviyede oynuyorum dragonlarla falan dalga geçerek lay lay lom kesiyordum bi forsworn tapınağına girdim dedim bu kez sneaksiz keseyim diye dual wield bi sayko gelip 3 snde dövdü beni ahaha :P Çok saçma geldi ama oyun sneak olmadan zormuş onu gördüm her ne kadar standart bir npcinin bir dragondan çok daha güçlü oluşunu magic resiste bağlasamda yinede saçma hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 block kullanımıyla alakalı o esasen, melee fazla birşey yapamıyor blocklandıkları sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 level atladikca silahlarin damagei mi artiyo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 level atladıkça değil, ilgili skill arttıkça. elinde bow varsa archery her arttığında damage de ona göre scale oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 olum The Black Star diye bişey buldum Azura's Shrine'dan başlayan bi quest chain'in rewardı, sadece grand soulları emebilen ve kullanıldığında yokolmayan bir item. YALARIM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar