Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 xunn said: EL VİDYO http://boards.4chan.org/v/ BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? BR? HUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHU EHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEH UEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUE AHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAH UEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUE HUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHU EAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEA HUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHU EHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEAHUEHUEA O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1!O Brasil é um número !!!!!!!!! 1! MÉXICO SUGA MÉXICO SUGA MÉXICO SUGA MÉXICO SUGA MÉXICO SUGA MÉXICO SUGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 /v/etback olmuş huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Board şahane şu an, herşeyi bırakın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Abiğğğ. Rastgele potion yaparak hangi malzeme ne işe yarıyor diye öğrenmeye çalışıyordu. Demin yükleme ekranında tip olarak geçti. Malzemeleri doğrudan yiyip ne işe yaradığını öğrenebiliyomuşuz. Biraz da alchemy arttırıyomuş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aha o şekilde mi ne işe yaradıklarını öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 La cucorachaaa~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 offf.. swordmastery alınca sprint power attağımın criyi calısmaz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi critler, power attackın 1/3'ni vurmuyor bile benim orc'ta. bi de o Maurice'in questini tasarlayanı........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 deadric armorda o kadar cirkinmişki dragonplate'e geri döndüm. nasılsa maxlanıyo armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Gangren said: abi critler, power attackın 1/3'ni vurmuyor bile benim orc'ta. bi de o Maurice'in questini tasarlayanı........ abi işte charge attack critleyince poewr attack critlemiş oluyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 pff solitude solitude'a girdim baktım bırını honorable duel'ü kazanan yardım etmekten idam ediyolar, sıradan bicmeye basladım kralınız gelsin ulan diye, bütün sehri gezdim, hiçte bilmiyorum sonra baktım taht boş hatırladımki kral öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mirage said: Abiğğğ. Rastgele potion yaparak hangi malzeme ne işe yarıyor diye öğrenmeye çalışıyordu. Demin yükleme ekranında tip olarak geçti. Malzemeleri doğrudan yiyip ne işe yaradığını öğrenebiliyomuşuz. Biraz da alchemy arttırıyomuş. :p NolaxThensbane said: aha o şekilde mi ne işe yaradıklarını öğreniyoruz? bu sadece ilk mixtureu öğrenmek için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 2 tane etki öğrenmek için perk de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Cuce said: pff solitude solitude'a girdim baktım bırını honorable duel'ü kazanan yardım etmekten idam ediyolar, sıradan bicmeye basladım kralınız gelsin ulan diye, bütün sehri gezdim, hiçte bilmiyorum sonra baktım taht boş hatırladımki kral öldü. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Gangren said: abi critler, power attackın 1/3'ni vurmuyor bile benim orc'ta. melee bilmemde archery'de perk var. Crit vurunca hasarı arttıran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 oyunun level atlama kısmı daha yavaş olabilirmiş bence, özellikle crafting skilleri secondary skill tarzı olmalıymış level atlatmayan, sırf smith, alch ve ench kasarak 30 level alınabiliyor bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yalnız lvl atlamak tek başına pek bişey ifade etmiyor destekleyen primary skilller olmadığı sürece, hatta moblar zorlaştığından ters etki de yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Zaten muhtemelen onu düşünüp söylemiş, kasabaya girip 100 smith, 100 ach. etc ile çıkıyorsunuz, sonra ilk scale olan mob instat çekiyor, çok hoş değil ve bu yüzden sömürmeyin skill leri lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Cuce said: pff solitude solitude'a girdim baktım bırını honorable duel'ü kazanan yardım etmekten idam ediyolar, sıradan bicmeye basladım kralınız gelsin ulan diye, bütün sehri gezdim, hiçte bilmiyorum sonra baktım taht boş hatırladımki kral öldü. aynen bir patron gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Cuce said: pff solitude solitude'a girdim baktım bırını honorable duel'ü kazanan yardım etmekten idam ediyolar, sıradan bicmeye basladım kralınız gelsin ulan diye, bütün sehri gezdim, hiçte bilmiyorum sonra baktım taht boş hatırladımki kral öldü. honorable duel dediğin biji ulfric'in gencecik çocuğu sırf güç gösterisi yapsın da yancı toplasın diye shout'la ezmesi. brit cem'de vanq kryss'le apprentice kesen ulfric modeli lol. nasıl da kanıyorsunuz ya adama ahah, apo'yu modellemişler sarışın yapmışlar işte. bodos dalmak yerine eski kralın dul eşiyle konuşsaydın zaten "ulfric ondan kendi yanına katılmasını isteseydi katılırdı, destekliyordu uğraştığı davayı ama ulfric geri çeviremeyeceğini bildiği için duele davet etmeyi seçti". böyle de onursuz, şahsiyetsiz bir karakter ulfric. Mirage said: Abiğğğ. Rastgele potion yaparak hangi malzeme ne işe yarıyor diye öğrenmeye çalışıyordu. Demin yükleme ekranında tip olarak geçti. Malzemeleri doğrudan yiyip ne işe yaradığını öğrenebiliyomuşuz. Biraz da alchemy arttırıyomuş. :p sadece ilk özellik, sonrası için perk lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Thalmor embasy de gorduk biji ulfrici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Sufi said: 2 tane etki öğrenmek için perk de var 4 e kadar çıkıyo o şahsen program çektim 75 alchdan sora bütün pot kombinasyonlarını gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ahah alchyye üstünkörü baktığım anlaşıldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 alchemy çok zor olmuş ya eski oyunlardan sonra. her oyunda katlanıyor zorluk derecesi. morrowind'de toptancıdan alıyorduk malzemeyi, basıyorduk düzineyle. oblivion'da domatesle patatesi karıştırıyorduk ya tarladan ya evlerden. burada ne yapılır hiç bilemedim heh. azıcık malzeme ve dağdan taştan illa. vendorlar 30 tane ebony ingot satıyor (artık batmış olan vvandenfell'den çıkıyordu çoğu, ben çok zor bulunur herhalde diyordum) ama 2-3 wheat heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ya çok kötü olmuş smithing, vendordan alarak farmlıyorsun felan, bide mmodaki grey out mantığı olması lazımdı 100 e kadar daggerla kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar