Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 geçersiz. mod beklicez anlaşılan. kimse de yapmazki bunu anasını satim. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 okuyunca haritaya map marker koyuyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 oyunda soyle bi sacmalik var sanirim oblivionda da vardi, arch-mage falan oluyoruz kimse sallmiyo bizi ortalikda ne istir anlamadim. hatta main quest de bulustugum adam beni tavsiye eden kadin, icin bula bula seni mi bulmus dedi kestim adami gicik oldum :D reload ettim tabi sonra nese. cok sacma su taninmama olayi. dragonborn falan dediler verdiler gazi daha mage school daki elemalar bile sallmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Xenocide said: o değil de şey sorcaktım ben. oyunda not alabileceğimiz bir kitap-parşömen-ıvırzıvır var mıdır? şimdi bazen bazı kitaplar ya da diyaloglar oluyor, bi recipe veya bir relic yeri veya bir mekan tarifi falan olabiliyor içlerinde. ben bunları kalem kağıt çıkarıp yazmak istemiyorum, oyunda biyere yazmak istiyorum. yok mu böyle bi imkan? bunu ben de sordum 2-3 sayfa önce alt tab notepad dediler dasda. acil lazım abi soyle bir mod. bekliyorum ciksin oyle acicam karakter. ipin ucu kaciyor aldigin quest detaylari cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 asjdhfjashd abi şunu paylaşmam lazım. az evvel ders çalışırken ağzımın önünde bi sinek geziniyodu. sineğe bildiğin FUS DO RAH yaptım lan kağıda yapıştı asdjfkasdjfaskd bu da böyle bi anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yanlış shout atmışsın. fire atacaktın yanacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abov http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=145 http://www.youtube.com/watch?v=kElxR6PIacI&feature=player_embedded mod başlığı açmak lazım ayrı bir tane ha. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Dark Brotherhood Astrid hatunu seksi seksi oturmuş kütüphanenin üstüne bana 3 kişi verdi öldürmem için, direk Astrid'e girdim mainsstream olmadıgım için. Şansıma sabit durarak power attack yapacagım tutmuş kafası koptu sdf. DARK BROTHERHOOD: DEFEATED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Masquerade said: DRAGONBORN http://www.youtube.com/watch?v=0gpxKdtzS5w&feature=related deadra heart college of winterhold'da enthir denen eleman 2 adet satıyor. 2 günde bir de tekrar güncelleniyor. lol su hariketi yapipta guardlar tarafindan sislenen bi ben varim saniyordum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Abi ben de yaptım üstüne yapmam gerekiyor sandım. İşte burada suratına üfürüm lafı koyacaksın geyigi var sandım, guardlar gösterdi kim neye koyuyor. İşin kötü tarafı guardlarla dövüşerek değil kapıya kosarken öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 WUT DU I THING 'BOUT ALDUIN? I DUN CARE 'BOUT DA FOO I PITY DA FOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bu arada benim gibi save e abanan biriyseniz dikkat edin, az önce skyrimi kapadım altta uayrı çıktı c üzeirndeki alanınız bitmek üzere, alla allah diyorum tee 18 gb boş alan vardı, bir baktım 2200 küsür save 17 gb tutuyormuş. (tanesi 11 mb falan) ona dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Yüce isa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ya salak optimus sorunu gene. Su an highda oynuyorum cillop gibin. Tek yaptıgım driverları clean install yaptım tekrar. Ve elle tanıttım optimusa oyunu(çift ekran kartı var gt550m de onboardla calıstırıyomus sanırsam. Ama sunu hatırladım ve bıraktım. Bokum gibi oyun bu ya. Hiç sevmişyorum ki bu oynu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 chaurus reaper diye bisey var, dokunduug an oluyorum. dragon kesmis adamim ben, ayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Soimyr said: bu arada benim gibi save e abanan biriyseniz dikkat edin, az önce skyrimi kapadım altta uayrı çıktı c üzeirndeki alanınız bitmek üzere, alla allah diyorum tee 18 gb boş alan vardı, bir baktım 2200 küsür save 17 gb tutuyormuş. (tanesi 11 mb falan) ona dikkat edin. ahahaha "save'e abanan" derken, 50-60 save 10gb falan tuttu diye düşünmüştüm. kim 2200 tane save saklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 her adimini save etmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 2005 imacte olup 20-25 dk de bir crash yiyince alalhın emri o saveler. bleak falls burrow savelemedim diye 4 ker ebaştan yapınca biraz save manyağı olmuş olabilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Soimyr said: bu arada benim gibi save e abanan biriyseniz dikkat edin, az önce skyrimi kapadım altta uayrı çıktı c üzeirndeki alanınız bitmek üzere, alla allah diyorum tee 18 gb boş alan vardı, bir baktım 2200 küsür save 17 gb tutuyormuş. (tanesi 11 mb falan) ona dikkat edin. abi F5 quick save, yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Tamam ezildim gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 haftasonu gelsin büyü yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bugunkü vizemi de bi vereyim de temiz temiz sonra oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Soimyr said: Tamam ezildim gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ne büyük çile lan bu para kasmak 500 goldu olan vendorlarla uğraşıyorum resmen, şöyle çok parası olan vendor nerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 En güzel birşeyler aldıgın vendora satmak. aldım verdim ben seni yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar