axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Gangren said: Cuce said: bilmem viktor, bendekiler ebony gauntlets of demirdövering işte. belki baskasıda vardır. ebony bulmak dert ya, bi yerden 1 tane deadric heath buldum ama ne yapsam bilemedim onunlada Ebony için bir orc mine var doğuda, oraya gideceksiniz. 40 civarı ore çıkıyor. 48 ore çıkıyor ordan = 24 ingot = shield hariç full set + upgradeler. Yalnız ben daedra heart daha uzun süre bulamam diye gittim ebony craftladım, kalp bulursam hayata küsücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eoByCX70sjc oyunu oynamadım ama bu çok komikmiş :) edit: kafaya kazan geçirip hırsızlık komik olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 daedra heart: Shrine of Mehrunes Dagon da 4 tane var, questi yaptıktan sonra. ayrıca orc kamplarında 2-3 tane satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Soimyr said: Sam tek yanlışın, akaviriye hiç kafa tutamıyor empire,denedikleri tüm invasionlar (tamrieli ntamamını kontrol ettikten sonra) = fail, hemde epic fail. hoş ben oyunların geleceği açısından provicnelar arası infightingi yeğlerim. belki bir akaviri invasionı daha olur falan tes düyası renklenir olarka bakıyorum. pale pass, reman cyrodiil. onun dışında bir kere işgal deniyorlar o da marcus crassus'un parthia seferi gibi malum tamamen yabancı topraklarda, yabancı bir düşmanla. onun dışında teketek her province dağılır akavir'e karşı, bayağı güçlü devletler var orada. ben şahsen akavir'de geçen bir oyun istiyorum yeni ırklarla filan ama zor gibi, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sam akfa tutmak dedigim tamrielde akaviriyi tutmaları degil, gidip tamrielerin akaviriyi invade etmeye çalıştığı 1-2 sefer var onları kastediyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Level 9 oldum. Skyrim Bleak Falls Barrow'daki ortamda kendimden geçtim. Immersion süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sigdis Gaulderson seni Talos bildiği gibi yapsın. Ne lanet bi boss lan bu. Saatler sürdü combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi dsinir hastası oldum ya gt550m var 6 gb ram i7 2.0 ghz islemci ama lowdan higha kadar butun opsiyonlarda 15 fps hane lowda artıs felanda yok kufdur gibi bgi hata mı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 amdnin 11.11 yükleyince 10 - 15 fps arttı blackreach aşırı güzel olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 blackreach güzel de 600 kiloyla yapmasam orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi mfw ordaki alch lab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 100 bs ve fail bir soruyla geliyorum ... ore u nasıl ingot yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Tyrannus said: amdnin 11.11 yükleyince 10 - 15 fps arttı blackreach aşırı güzel olmuş bu arada son patchide kurdum ama anamıyorum abi4 hayır hane highla low arasında fps farkı olsa onada yanmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Fırın var arkada metal küre :P orada yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 BonePART said: son patchide kurdum ama anamıyorum abi4 hayır hane highla low arasında fps farkı olsa onada yanmıcam olmaması lazım öyle 10-15 evet bir sorun var belli. bethsoft forumunda teknik bölümde belki yazan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 The_Delucian said: 100 bs ve fail bir soruyla geliyorum ... ore u nasıl ingot yapıyoruz ? ahahahah smelterlar var blacksmithlerde onda yapıyosun solitudedakinde yoktu gerçi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Abi enchanting neymiş herşeyi değiştirdi double enchant ftw.Bildiğin op oldu sneaky marksman elfim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 olm yapacak daha doğrusu yapılabilecek ne çok şey var lan oyunda sdfsd herşeyi yapmak istiyorum hepsine birden yetişmek istiyorum 15 parçaya bölünmüş gibi hissediyorum sonra :D bu arada crash olayı yeni ati driver ı yükleyince halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sırf craftla lvl8 oldum noluyoz dragon bile kesmedim hiçbir görevi yapmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 enchanting bozuyo cidden olayı.. 3 (yada 4 sanırım) parçaya %40 1h damage..kalana 1er resist hepsinden. cold tavan yaptı nord oldugumdan, silahlara absorb hp ve fire dmg, zırhlarda kalan slotlara Heavy armor bildiğin yürüyen kale oluyo karakter. full smith/alchemy bufflayan set (olabilen parçalara en azından) kalpler var ama uğraşmadım deadric setle, ebony mail zaten hem sneaki çoşturuyo dragon infusion potionı kullanabilen oldumu, quest takılıp kaldı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sam said: BonePART said: son patchide kurdum ama anamıyorum abi4 hayır hane highla low arasında fps farkı olsa onada yanmıcam olmaması lazım öyle 10-15 evet bir sorun var belli. bethsoft forumunda teknik bölümde belki yazan vardır. abi sony yad amicrosoft consola keyboard ve mouse koysa walla pc gamingi birakcam sırf sorunum consol koluyla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 skyrimi oynamak icin klavyeye de mousea da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 öf çok kötü bug oldu hostile olmuyo kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 mamut yedi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 headshot çaksaydın okla kafasına kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar