NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 7kocalı hürmüz tipi var zaten onda raat olun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 xunn erkek karakter mi açtın??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Revenant said: gec kaldin senden once ben aldim onu lol NolaxThensbane said: 7kocalı hürmüz tipi var zaten onda raat olun gençler. Gangren said: xunn erkek karakter mi açtın??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yazık, hem female charım var hem MJOLL THE LIONESS ile evlenecek. win/win. Gangren said: çok fark yok ama ratinglerde, toplam 5 - 6 mı ne base o, 100 skill ve max perk'lerde bayağı fark olur ikisi de aynı miktarda upgrade edilebiliyorsa ama denemek lazım. hatta dur üşenmiyim deniyim heh. yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sam bölümümde offtopic postu biraz kısarsan sevinirim. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 why hello thar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şu an nord barbar/şaman gibi bişi gidiyorum, ama mutlaka bir sonraki oyunda thief bi karakter açıcam şu şekil: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 lydia collageda combatta öldü combatta ally magelerden biri ress attı son saatimizi dağın tepesinde skyrimi izleyerek beraber geçirdik sonra ellerimin arasından kayboldu kalkarken de ash pileı lootladım.ucuz değil o armorlar sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şu sahneyi yaşamışsınız yani. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Masquerade said: bu arada enchant kasan var mı? hic bakmadim ne gibi seyler geliyor. mesela deadric armora falan basılabiliyorsa iyidir lazımdır. perkleri two hand, smithing, heavy armor'a abanıyorum. enchanta da baslayim ise yariyorsa cok. daedric armora enchant basılıyordur illaki, perkler konusunda ben de aynını yapıyorum gerçi level 10 um yeni açtığım karakterle. ancak bunların yanında enchant yerine restoration kasıyorum, nedeni ise healın yanı sıra perkler ile regeneration ve heal ederken staminayı da aynı anda doldurma özelliği var ki bu bize ekstradan 1-2 power attack yapma şansı daha veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bu alftand neymiş böyle oha epic dungeon ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dragon plate e bastım enchant (: bu arada Labyrinthian tüyler ürpertici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 showracemenu ile ilgili bilgi: diğer ırklara filan tıklamadan (seçmeseniz bile, aralarında gezerseniz bozuyor racial bonuslar) sadece görünüşü ve ismi değiştirdiğiniz sürece stat, perk ve skill'ler değişmiyor. soyadı ekledim mesela demin, hiçbirşey olmadı. düzeltme: şimdi farkettim racial perk gitmiş heh, boşverin. :/ save dosyasına ekleyebiliyor muyum bir bakayım. ekleme: kaybolan imperial luck'ı konsolla ekledim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sam said: RaidenXelRu said: ya beyler 11 k para var , ev at mat hersey var yokmu gizli bi shop falan guzel silahlar satan veya ne ise yarıcak bu para sdfsdf - her şehirde ayrı ev - zor artan skill'ler için training abi bende 100 pickpocket var + %30 chance itemi falan , train ettikten sonra verdıgım parayı gerı caldıgım ıcın pek haz vermıyor sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ya enchant 70 oldu hala disenchantlediğim item kadar güçlü olmuyo enchant :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Oh Lydia, oh Lydia Now have you met Lydia? Lydia the uuuuuuuseless companion She has eyes that folks adore so And a breastplate even more so Lydia, oh Lydia, as much use as chlamydia Oh Lydia the queen of to-dos In a doorway she’ll stand, if given the chance Blocking access to chests is her foremost romance Her ultimate goal is to block your advance You can’t go anywhere with Lydia La la la, la la la, la la la, la la la When her bow is unfurled, she’ll fire arrows at the world But targets need not bother her She’ll miss rats in Ivarstead, spiders, the undead And not trouble the wolves of High Hrothgar La la la, la la la, la la la, la la la Oh Lydia, oh Lydia, say have you met Lydia? Oh Lydia the uuuuuuuseless companion When you go into a basement At the entrance she’ll make her encampment Lydia, oh Lydia, get lost in Kolskeggr Oh Lydia the queen of to-dos To both combat and tact you only bring shame With every yawn you emit, my ire I proclaim Yet whenever you die I load my savegame You can’t go anywhere with Lydia La la la, la la la, la la la, la la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Lydia canımız ciğerimiz, laf etmeyin kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Lydia tanklamasa bazı mobları almak zor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 mobları değil de kapı girişlerini iyi tanklıyor fallouta bile gelmişti kapı girişini tıkayanları ittirmek sene 2011 rezalete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 skyrimnexus.com sizde de patlak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 gibi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kaede said: mobları değil de kapı girişlerini iyi tanklıyor fallouta bile gelmişti kapı girişini tıkayanları ittirmek sene 2011 rezalete bak Silahını indir o zaman ittirebilion :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ilk evimi aldım çok mutluyum şu an shfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hahah önce o eli indir diyor yani yokmuş böyle bişey silahları indirince de ittirmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Oyun lowda sorunsuz çalışıyor, ancak tek sorun arada sırada 2 saniye donup tekrar düzeliyor filan. Pek oynama fırsatım olmadı gerçi, bu akşam daha detaylı bakıcam. One hand + Shield yapacam karakteri. Yorumlara bakıldığı zaman tek başına yeterli değil gibi sanki. İlla büyü yada yay filan kasmam mı lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar