axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Masquerade said: Masquerade said: 2 ele ayrı büyü atayıp nasıl favorite yapıyoruz? Normalde magic menüsünde sol+sağ tıklayıp LR şeklinde hazır hale getirip favoritesa atabiliyorsun ama bozuluyor nedense ve tek ele geçiyor, diğer elde alakasız bişey oluyor bi süre sonra. Aynı kısa yol tuşuna bi kere daha basarsan dual caste geçiyor ama. 2deyse 2-2 yapıcaksın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 of adam sürekli menüye girip silah değişiyor falan sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 dragonlar sürekli gelip ısırsa daha mı çok hoşlancaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 of azura's shrine'ı çok iyi yapmışlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Quel-Thul said: @Sam; ne glitchi yav ejder breath atmadan sipher alacaksın bişeyin arkasına geçip bunun nesi glitch glitch yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 dedim daha öncede baştaki dragonlar giant dövemiyo patır patır indiriyosun ama ancient/elder hayattan benzdiriyo resmen. 3er 3er alırlar giantları valla. archery 50 civarı ama elimdeki de legendary ebony bow.. arrowlarında oynattığı damage max 3.. öyle okla yayla olcak iş , melee dede kill move yardırıyo kafana.. lv44 oldu en çok zorlayan şey bu kill move, companionların son görevi yapıyorum tek atıyorum gelene gidene (deadric sword), ama 2-3 adam oldumu arkadan gelip kill move basıyo bişi yapamıyorum. hasta etti resmen arkama kimseyi geçirmicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ya iyide mantıklı olan o değil mi, üzerinde ne armor olursa olsun dragon gelir ısırırsa seni ölürsün yani, yada birisi gelip arkandan kılıcı soktu mu geberir gidersin heal pot kurtarmaz... Daha önce de dedim sevdim ben oyunu keyifle oynuyorum, daha hiç buga da denkgelmedim mutlu mesut gidiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bug olsa da playerın suçu olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bu kill move'ların mantığı nedir tam olarak? biraz random oluyor gibi geldi bana. belli bir düzeni var mı, şunu yapınca olur - bu durumdayken olur vs. gibin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 critical hit ile veya son canını götürecek power hit çekmekle alakalı diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yok tamamen random olduğunu söylemişlerdi. kaldıran mod koydu biri sanırım geçen sayfalarda ama beni rahatsız etmiyor, yeterince nadir, tadında böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 stamina azken daha çok başıma geliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ya beyler 11 k para var , ev at mat hersey var yokmu gizli bi shop falan guzel silahlar satan veya ne ise yarıcak bu para sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kenara koy, emekli olunca lazim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 RaidenXelRu said: ya beyler 11 k para var , ev at mat hersey var yokmu gizli bi shop falan guzel silahlar satan veya ne ise yarıcak bu para sdfsdf - her şehirde ayrı ev - zor artan skill'ler için training Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Tradeskilllerden birini daha kasabilirsin parayla mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 RaidenXelRu said: ya beyler 11 k para var , ev at mat hersey var yokmu gizli bi shop falan guzel silahlar satan veya ne ise yarıcak bu para sdfsdf lvl aldikca vendorlardaki silahlarda gucleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dark broları dolandırdım 25k para var bende pis dürüst fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sadece speech training'e 25k harcadım şimdiye dek ben. :p her lvl 2k istiyor 67'deyim. speech fiyatları da etkilediği için her zamankinden önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 inventory deki itemlara nasıl daha yakından bakıyoruz ceviriyoruz falan? bazı bulmacaların cevapları o şekilde bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 eşyaya sol tuşla basılı tutup sağa sola hareket ettirerek çevirebilirsiniz. tekerle zoom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yok olmuyor denedim. c ye bastım oyle de denedim. ama bu son patch i yüklememiştim ondan mı acaba? aynen ondanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Tyrannus said: dark broları dolandırdım 25k para var bende pis dürüst fakirler not a single friendship was given that quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 soyle bir dedikodu duydum.. skyforge Companion questlerinde sonlara dogru, cenazeyi falan yaptiktan sonra, skyforge da "craft" edilen itemlar daha bi iyi base statlere sahip oluyormus..improve etmek degil..sifirdan craft edilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Norak said: ancient dragon deneyin bide dfs ancient dragon http://www.youtube.com/watch?v=ZAjv1L-dDfw epic fight mı hayatımda gordugum en kötü oyun videolarıdnan biri bunu kaydeden arkadaş dark souls falan oynamasın sdf öyle durdur durdur silah degiş falan ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar