aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sana ne birader adamin kimle yattigindan, seni mi sokuyolar yataga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 cahilliğime verin Me3de nasıl olacak Kinect olayı anlamdım, konuşma tekeri,silah modifikasyonu, inventory falan olmayacakmı bu oyunda, kontrolleri olmayan alette onlar nasıl seçiliyorki ya sesle falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aquila said: sana ne birader adamin kimle yattigindan, seni mi sokuyolar yataga. Tamam bioware işin rp kısmından bihaber de, sen de mi konuya bu kadar uzaksın aquila? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oyun rp degilse niye takiyosunuz rp unsurlarini? rp olsa bile, gay adam oynamak neden zoruna gitsin. bioware biseksuvel oldu artik, alisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 beni sokmuyorlar yatağa ve oyun rpg değil tamam da, homofobik adamım ben. görmek istemiyorum oynadığım oyunda homo karakter. ha, lezbiyen sahneler olursa hayır demem bak, öyle de yüzsüzüm... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o zaman oynamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bone said: beni sokmuyorlar yatağa ve oyun rpg değil tamam da, homofobik adamım ben. görmek istemiyorum oynadığım oyunda homo karakter. ha, lezbiyen sahneler olursa hayır demem bak, öyle de yüzsüzüm... 8-) bu dedigine homofobi denmiyro yanniz, homofobi = gay+lezbiyen+biseksuel her turlu standart disi cinsel kimliklerden korkma seninkisi olsa olsa cinsel takinti olur, sadece gaylerdne nefret etmen uzerinden karakter analizi yapip ozguven eksikligine kadar getirebilirizde konumuz diil haliyle heuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ibnefobia! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bagyan karakter acmak lazm da benim save deki 2 karakterde erkekti meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 "Zorla gay karakterler oynatmaya çalışıyorlar" nasıl bir endişe nasıl bir korku çeşidi ya ahah xD Kinect desteği yüzünden adam gibi kontrol edilecek mi korkusu yaşamıyorsanız gay dialoglar daha çok koymaz adama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Peki gay rpsi yaparken kinecti... aman tanrım Bence kinect ME serisi için doğru bi adım. Ben asıl dragon age 3te büyüleri ve özel vuruşları kinectle yapmayı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Viktor said: bu dedigine homofobi denmiyro yanniz, homofobi = gay+lezbiyen+biseksuel her turlu standart disi cinsel kimliklerden korkma seninkisi olsa olsa cinsel takinti olur, sadece gaylerdne nefret etmen uzerinden karakter analizi yapip ozguven eksikligine kadar getirebilirizde konumuz diil haliyle heuehu işte onu diyorum, homofobi diyip üstüne "lezbiyenlere hayır demem" diye ayırıyorum onu. oradaki smileyin alaycı anlamı vardı zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Yalnız şu da ne kadar çirkin bişey ya, homofobik değilim ama lezbiyenler tasty... Geyiği de çirkin arkadaş böyle iki yüzlülük olmaz olsun. Ataerkil muhafazakar toplum denen iğrenç genellemenin en büyük ön yargı kaidelerinden biri herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çok sinsi lan bu bioware koydukları tek seçenek fırtına öncesi kiminle sevişeleceğinin kararı onuda sonuna kadar sömürüyolar göz boyamak içün,lezbiyen,gay, cinsiyet olayı ağır geliyosa rachni veya asarili kombinasyonlarda var daha ne olsun gelsin paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 daha kötüsü de olabilirdi çifte standartın, "ırkçıyım ama asari & hanar'a hayır demem" diyen çıkabilirdi. (:P) kinetic'le dialog tekerini döndürmek = priceless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Sam said: daha kötüsü de olabilirdi çifte standartın, "ırkçıyım ama asari & hanar'a hayır demem" diyen çıkabilirdi. (:P) kinetic'le dialog tekerini döndürmek = priceless... asari ve hanara karşıyım ben. ırkçıyım ama forza turian. maksat çifte standartlık olsun. axedice said: Yalnız şu da ne kadar çirkin bişey ya, homofobik değilim ama lezbiyenler tasty... Geyiği de çirkin arkadaş böyle iki yüzlülük olmaz olsun. Ataerkil muhafazakar toplum denen iğrenç genellemenin en büyük ön yargı kaidelerinden biri herhalde. şaka bi yana ben şeyi anlamıyorum, neden durduk yere bioware gay meselesini bu kadar büyütüyor? artık oyundan çok gay karakter oynatabilme imkanını sunuyorlar önümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Çünkü iyi bi reklam ve pazarlama yöntemi. İyi ya da kötü olsun herkes bi yorumda bulunuyor, bütün platformlarda bu tartışılıyor. Good vs Evil, ateşli silahlar, büyük şirketlerin sömürdüğü sıradan insan vs. akla gelebilecek gerçek hayatta izdüşümü olan hiç bir oyun konsepti cinsellik kadar ilgi çekmiyor. Oyunun tanınırlığı yükseliyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_zgNXw1ErMio/TTtl7gRBbbI/AAAAAAAABBk/s27-qtz4zAQ/s1600/2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu arada "bioware'in buyutmesi" tam olarak lead designer'in bir tweet'i ve official forumlarda bir kac yazar postundan ibaret... durduk yere falan da diil, sorulan soruyu cevapliyor iste adamlar, cunku bw oyuncu kitlesinde hic de az olmayan bir kisim, boyle gereksiz seylere kafa takan insanlar. Eger insanliktan umidi kesmek istiyorsaniz mesela en guzel yer bw forumlarinda karakterlerle ilgili acilan basliklara gitmek. Her yeni oyunda forumlarda ilk acilan topic "hangi romanceler var?", Dragon Age 2 ilk aciklandiginda mevcut ilk basliklardan biri "Let's talk about Varric's chest hair!"... shitstormu cikarip, bunu takinti yapan insanlar saolsun cok ekmegini yiyorlar, resmen non-issue burda bile 4 sayfa konusuldu iste ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 6 mart 2012 çıkış tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Gameplay 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yahu gameplayi naapcaz, gay romance göstersinler :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 e3 trailer, http://www.youtube.com/watch?v=a6XPvkobW5E e3 gameplay, (tam da gameplay değil aslında ama) http://www.youtube.com/watch?v=-t8qq35tVH0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 said: we've really deepend the whole rpg experience, so you're not just getting access to new powers, you also choose what version of those powers you want Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OBESnvjZGt8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar