Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 3

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Benim bütün savelerim silindiği için import felanda yapamadım ya offf be... 2-3 er kez bitirmiştim. Me1 i tekrar oynamak çok çekici gelmiyor artık özellikle tekrarlayan kara görevleri felan ufff :(

Kardeşimin saveleri var , level 30 başladı ben 1 =p Nedense arada çok fark var bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

tüh yazık olmuş, lvl 30'dan başlamak bayağı rahatlatıyor hani. malum önceki kararların da işte bazı etkileri olması bir yana, oyunun ilerisine ne kadar etki eder bilmiyorum tabii.

henüz ilk görevdeyim ama gördüğüm kadarıyla me2'den iyi olmuş oyun, me1 kadar mı orasını söylemek için erken tabii. silah modları, weight, skill'ler filan daha anlamlı.
Sosyal ağlarda paylaş

oluyor sanırım da küçük şeyler..
bende yoktu bşi olmadı gene aldım batarian fleeti (bu astroid fırlatan batarian dlcsi)
shadow broker yoktu liara merclerle gittim çok kayıp verdik diye ağladı fln ama pek bişi değişmedi. (yada edi liara shadowbroker dedi. HUH? yaptı shepard.. opps dedi geçti (halbuki saatler önce liara kendi diyo o da garip))
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

of beceriksizler ya, fanlara bıracaksın bir işi düzgün yapmayı:
http://i25.lulzimg.com/6df98c.jpg
753.QHG.M17.F8A.IDQ.14S.1D8.111.G96.414.2G6.176

bir şunu becerememişsiniz koca şirket, yuh size. hadi tali'yi filan geçiyorum başrole özenin biraz.

saçı şu üstteki gibi kahverengi yapıyor sanki bu kod
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar satın alıyosun tükkandan. para herşeye yetmiyor ondan gereksiz bence.upgradeleriyle black widow 300k. onu biriktirdinmi oyun easy mode nası oynarsan oyna.

şu model shipleri son savaşta görebilsek iyiymiş ya.. böyle çuv çuv normandynin yanında uçsa :D sırf geyiğine
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

saçı şu üstteki gibi kahverengi yapıyor sanki bu kod

saçı ve gözü değiştirdim ben zaten, anketin esas kazananına çevirdim!
Regalya said:

Sam has paragon olmuş gözünden blu şua fışkırıyo..

işte tanıyor beni adam. (:P)

sirta'da mevlana'nın şiir kitabı satılıyor ya, çok iyi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Perfect Ending? Oyun sonu spoilerı!

Neutral sona gittim ben, yeşil olan.
Kapı açılma sahnesinden sonra Joker çıkıyor, Edi çıkıyor arkasından da Asari.
Hepsi sentetik olmuş tabi, ağaç yaprakları falan da.

Youtube'da izlediğim diğer sonlarda, kapı açılma sahnesinden sonra kimse çıkmıyor. Perfect ending mi şimdi benimki? :p

Edit

Perfect Ending değilmiş. Perfect End'de Shepard ve Anderson yaşıyormuş, lol.

Sosyal ağlarda paylaş

EMS

Bu arada, full paragon ME1 save'i, ME2'ye attım. Tüm ME2 DLC'leri yapıp, full paragon bitirip ME3'e attım. ME3'te tüm side questleri yapıp, tüm gezegenleri gezip EMS'yi (hiç online oynamadan) anca 3900lere getirebildim ama bu Perfect Ending'e (Shepard'ın yaşadığı) yetmiyor.
Bioware sallamış yani, MP olmadan, iOS oyunlarını oynamadan EMS'yi 5000 yapmak imkansız gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ben bu seriyi hiç oynamadım
istanbula gidince
1-2-3 yapıcam
dragon age'leri de hiç oynamadım
yine dönünce
1-2-3 yapıcam onu da
negzel.

kesin oyna la, ben de geçen gün başladım mass effect'e bugün bitti, bikaç saat önce de ilk oyuna başladım ve aşırı yavaş ilerliyorum fdsf süper olmuş çünkü oyun, her şeyi okuyorum vs
ilk oyun da güzeldi tabi ama 2. oyun biraz daha polished olduğu için daha çekici geldi haliyle
Sosyal ağlarda paylaş

chagy said:

Varya bir daha kutu oyun alırsam 2 olsun. Oyunu kuramıyorum çıldırıcam.

edit:

Originden indirip kuranlar, direk kuruyor mu oyunu yoksa sen yine istediğin sürücüye yükleyebiliyor musun custom install olayıyla?

otomatik program files'ta origin games klasörüne kuruyo oyunları. değiştirilebiliyo mu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...