Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 cutscenelerde ses problemi yaşıyan varmı? efektlerde sorun yok ama seslendirme inanılmaz kısılıyor ilk chargeda oyun geometrisine sıkıştım. bir işi de doğru yap be bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Oyun rezalet 70 dolarima acidim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Multiplayer=cash shop Sen istiyor yeni unlok o zaman vercek 20-30 dolar daha direk Yuh be, cidden yuh Kotick melek kaldi bunlarin yaninda, cidden cok satan bi oyun olunca EA in limitleri zorliyabilicegini gorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben bu seriyi hiç oynamadım istanbula gidince 1-2-3 yapıcam dragon age'leri de hiç oynamadım yine dönünce 1-2-3 yapıcam onu da negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 da3'ü daha hüç görmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 totalpüskevitin "almayacam ben oyunu pis dlc" vidyosu paylaşıldı mı? eski birazda arayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 iki kere filan sanırım. başladım nihayet, me2'den iyi gibi karakter skill detay olayları ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yıllar sonra korsanlığa geri döndüm, torrent'ten çektim, cidden bir kuruş vermem bu oyuna. Beleş olunca çok da kötü değilmiş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Benim bütün savelerim silindiği için import felanda yapamadım ya offf be... 2-3 er kez bitirmiştim. Me1 i tekrar oynamak çok çekici gelmiyor artık özellikle tekrarlayan kara görevleri felan ufff :( Kardeşimin saveleri var , level 30 başladı ben 1 =p Nedense arada çok fark var bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tüh yazık olmuş, lvl 30'dan başlamak bayağı rahatlatıyor hani. malum önceki kararların da işte bazı etkileri olması bir yana, oyunun ilerisine ne kadar etki eder bilmiyorum tabii. henüz ilk görevdeyim ama gördüğüm kadarıyla me2'den iyi olmuş oyun, me1 kadar mı orasını söylemek için erken tabii. silah modları, weight, skill'ler filan daha anlamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben random bi save alıp kendim editledim editorle ama oyun çok meh hiç oynayasım yok. 1 sene sonra full dlc ile bakarım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben me2'nin son dlc sini almamıştım. ME3'e bir etkisi oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 oluyor sanırım da küçük şeyler.. bende yoktu bşi olmadı gene aldım batarian fleeti (bu astroid fırlatan batarian dlcsi) shadow broker yoktu liara merclerle gittim çok kayıp verdik diye ağladı fln ama pek bişi değişmedi. (yada edi liara shadowbroker dedi. HUH? yaptı shepard.. opps dedi geçti (halbuki saatler önce liara kendi diyo o da garip)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sam said: of beceriksizler ya, fanlara bıracaksın bir işi düzgün yapmayı: http://i25.lulzimg.com/6df98c.jpg 753.QHG.M17.F8A.IDQ.14S.1D8.111.G96.414.2G6.176 bir şunu becerememişsiniz koca şirket, yuh size. hadi tali'yi filan geçiyorum başrole özenin biraz. saçı şu üstteki gibi kahverengi yapıyor sanki bu kod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 lol bu ne ya fifa 99daki seyirciler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sam has paragon olmuş gözünden blu şua fışkırıyo.. Collector set+silah+da armor felan taşıyabiliyormuyuz yoksa onlar işlevselliğini yitiriyormu mw3de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tekrar satın alıyosun tükkandan. para herşeye yetmiyor ondan gereksiz bence.upgradeleriyle black widow 300k. onu biriktirdinmi oyun easy mode nası oynarsan oyna. şu model shipleri son savaşta görebilsek iyiymiş ya.. böyle çuv çuv normandynin yanında uçsa :D sırf geyiğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bone said: saçı şu üstteki gibi kahverengi yapıyor sanki bu kod saçı ve gözü değiştirdim ben zaten, anketin esas kazananına çevirdim! Regalya said: Sam has paragon olmuş gözünden blu şua fışkırıyo.. işte tanıyor beni adam. (:P) sirta'da mevlana'nın şiir kitabı satılıyor ya, çok iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Perfect Ending? Oyun sonu spoilerı! Neutral sona gittim ben, yeşil olan. Kapı açılma sahnesinden sonra Joker çıkıyor, Edi çıkıyor arkasından da Asari. Hepsi sentetik olmuş tabi, ağaç yaprakları falan da. Youtube'da izlediğim diğer sonlarda, kapı açılma sahnesinden sonra kimse çıkmıyor. Perfect ending mi şimdi benimki? :p Edit Perfect Ending değilmiş. Perfect End'de Shepard ve Anderson yaşıyormuş, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 EMS Bu arada, full paragon ME1 save'i, ME2'ye attım. Tüm ME2 DLC'leri yapıp, full paragon bitirip ME3'e attım. ME3'te tüm side questleri yapıp, tüm gezegenleri gezip EMS'yi (hiç online oynamadan) anca 3900lere getirebildim ama bu Perfect Ending'e (Shepard'ın yaşadığı) yetmiyor. Bioware sallamış yani, MP olmadan, iOS oyunlarını oynamadan EMS'yi 5000 yapmak imkansız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 senko said: ben bu seriyi hiç oynamadım istanbula gidince 1-2-3 yapıcam dragon age'leri de hiç oynamadım yine dönünce 1-2-3 yapıcam onu da negzel. kesin oyna la, ben de geçen gün başladım mass effect'e bugün bitti, bikaç saat önce de ilk oyuna başladım ve aşırı yavaş ilerliyorum fdsf süper olmuş çünkü oyun, her şeyi okuyorum vs ilk oyun da güzeldi tabi ama 2. oyun biraz daha polished olduğu için daha çekici geldi haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ya printscreen tuşu filan çalışmıyor, güya ss folder var my documents'da ama google aratması da tuş göstermedi. illa origin, steam veya fraps mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Varya bir daha kutu oyun alırsam 2 olsun. Oyunu kuramıyorum çıldırıcam. edit: Originden indirip kuranlar, direk kuruyor mu oyunu yoksa sen yine istediğin sürücüye yükleyebiliyor musun custom install olayıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Sam said: ya printscreen tuşu filan çalışmıyor, güya ss folder var my documents'da ama google aratması da tuş göstermedi. illa origin, steam veya fraps mı lazım? steam ile alabiliyorsun ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 chagy said: Varya bir daha kutu oyun alırsam 2 olsun. Oyunu kuramıyorum çıldırıcam. edit: Originden indirip kuranlar, direk kuruyor mu oyunu yoksa sen yine istediğin sürücüye yükleyebiliyor musun custom install olayıyla? otomatik program files'ta origin games klasörüne kuruyo oyunları. değiştirilebiliyo mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar