Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dark souls bu yılın açık ara en iyi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dark souls tabi suan 40 saat gameplay var.oyunun yarısındayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bu bf3 ve darksouls yakın zamanda 90liralara düşer mi sizce? 2. el yada sıfır farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 DarKRideR said: ya ben explorer vs. bekleyemeyeceğim galiba, çok canım çekiyor ya, gidip mağazalarda fakir gibi oynamaktan kahroldum. gelecek çarşamba eurasia'dan paketler gelecek, oyuncaklı bir uncharted geliyor dedi bizim buradaki sony center'daki amca, harbi amca yani de asdfdsa umarım explorer edition'dan bahsediyordur. Special Edition vs. de var çünkü TR'de satılan :( Bugün Bağdat Cadde'si Sony'ye gittim, söylentiyi ilettim onlara, direk Sony'yi aradı adamlar, öyle birşey olmadığını, bir tarihin belli olmadığını söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 he bende onu demeye gelmiştim, btsony'e mail atmıştım explorer edition ile ilgili, böyle böyle dedim fiyat bilgisi var mı? sony'den bize bir bilgi gelmedi ama satılacak. Gelecek hafta detaylanır ama ürünün satılmasını kısa süre içinde beklemeyin vs. demişler. Ben ist'e dönünce direk alıyorum oyunu ya, koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Osie16 said: Bu bf3 ve darksouls yakın zamanda 90liralara düşer mi sizce? 2. el yada sıfır farketmez Düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sony bayilerinden biri (sanırım Hepsisony.com) Explorer Edition'ın Türkiye'ye gelmeyeceğini öğrenmiş, DH forumuna yazmış. Edit: Evet, Kanyon Sony center (hepsisony.com) bunu söyleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 off off ... o zaman nerden alacağız şimdi, yurt dışından buraya temiz gönderi yapan neresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xtRxji_LCbY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sony getirmiyorsa bu saatten sonra ebay harici explorer edition bulamazsın bireysel olarak yurt dışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ya o degilde cry engine ve frostbite varken odulu uncharted aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 valla gittim normal edişın aldım sdf. gerçi 1 ay sonra anca oynarım bu kadar oyun varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Cry Engine veya Frostbite gücünü Uncharted motoru kadar kullanamadı çünkü. Cry Engine'i yere göğe sığdırımadılar, ama oynanabilirliğe zerre etki etmeyen Crysis 2'yi sürdüler önümüze. Frostbite'ta "daha fazla destruction" sloganıyla gelip daha azıyla piyasaya yerleşti. Single'ında bile doğru düzgün göremedik destruction. Ama Uncharted oynanabilirliğe inanılmaz derece yedirdi grafik motorunun gücünü. Ayak altında kırılan platformlar, inanılmaz başarılı "çığı açan" karakter animasyonu, birbirinden farklı deneyimler sunan bölüm tasarımları ve animasyonlar. İnanılmaz iyi Uncharted. Bence şuan gelmiş geçmiş en iyi grafik kullanımı diyebilirim. Mesela gemi bölümünde geminin sallanması tamamen dalgalar ile realtime yapılmış. Bunlar oyuncuya fark ettirilmeden yapılan harika arkaplan çalışmaları yani. Bu arada Explorer gelene kadar ben bitirdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Beyler bir plothole şüphem var, yanlış anlaşılma da olabilir, oyunu bitirenlerle şu konuyu bir açıklığa kavuşturalım. talbot Bu adam neydi? Dartlarının içinde basit bir halüsinojen mi vardı yoksa gizli şehirdeki cin suyundan mı vardı? Dartlarının içindekiler cin suyu olsaydı gizli şehrin yerini biliyor olurdu, öyleyse Marlowe ile birlikte şehrin yeri hakkında ipucu aramasının amacı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Yok canim, dartlarda baska bir madde kullaniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yeni nasip oldu başlamak oyunun muthiş olcagındna suphem yoktu da seslendirmeyi merak ediyodum bence gayet güzel olmuş.illada ingilizce takıntısı vardır beğenmeyenlerin ki ben yıllardır dublajlı film izlemedim ama olmuş yani seslendirme karakter olarakta cutterı sevdim baya ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 abi türkçe dublaj filmlere hiç ama hiç katlanamıyorum bi ice age güzeldi gerçi :P ama türkçe dublaj oyun olduğunda da tadından yenmiyor ya acaip eğleniyorum türkçe oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Abi Türkçe seslendirme iyi, çok iyi de, çeviriler birazcık, çok acıcık kötü. Hatalı çeviriler var, lanet olsun dostum gibi Amerikan tarzı konuşmalar var falan. Bi de orijinal seslendirmesi o kadar iyi ki. Keşke bu performansı başka bi oyunda gösterselermiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 evet klişe çeviriler olmuş ama yinede güzel senin deden de çok götmüş falan güzeldi mesela ahha bide hasiktirlerin yerleri güzel.fuck fuck duymaktan gına gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ege aydan tam sully olmuş ya. süper oturmuş sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ziya kürküt var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hayda bitti lan oyun bi bu oyun birde souls serisi bitince üzülüyorum ya hiç bitmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bir daha oyna kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 pirate ship chapter'ı için bile defalarca oynanır. oyun kıtlığında çok iyi gider bak yaza doğru falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar