knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 şimdi şöyle ikisi arasında seçim yapmak zor cidden ama tam anlamıyla yan görevler olsun main story'i çok çoook iyi olsun diyorsan batman /go ne oyunmuş öve öve bitiremedin denebilir ama uzun zamandır böyle dop dolu bir oyun oynamadım ben ya sdsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yok ikisinide alcam ama.birinin fiyatını beklicem şimdi 8 aaat için 140 tl vermek yazık geliyor bana hani en azından bi 90-100 oldugunda alırım batman 120 lira ggde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 batman'de multi yok ama uncharted'ta var. ki 2 günde bitecek bi multi değil, oyuncu kitlesi olur her daim. oynarım dersen tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 gameplay için 8 saat az geldi bana ya. 2 zaten o civarda bir şey değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 razzRaziel said: uncharted 3'ün lansmanı van depremi yüzünden iptal edildi. basın lansmanı ertelendi, Killzone ve infamous'taki gibi oyuncu lansmanı duyurmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 -Deno- said: gameplay için 8 saat az geldi bana ya. 2 zaten o civarda bir şey değil miydi ? Ikiden farkli degil zaten uzunluk olarak. Bir de yanlis hatirlamiyorsam oyunun yapimcilarindan biri oyunu 3 kusur saatte bitirdigini soylemisti. Ama tabii bu adam oyundaki butun bilmecelerin cozumleirni, nerede ne yapmasi gerektigini falan biliyor. Ben oyunu hardda oynadim, herhalde 8-10 saat arasi bir zaman harcamisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 benim uncharted'daki gameplay tarzım şöyle yalnız, - hard'da başla, tüm treasure'ları topla, açabildiğin kadar trophy aç (silah trophy'leri, headshot vs.) hard'da bitir. - crushing açılınca da crushin'de aksiyonu iyice yaşayaraktan onu bitirip gold trophy al. ilkinde doğal olarak oyun her türlü daha uzun sürüyor. eğer oradaki de 8 saat civarındaysa meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 multisi cok iyi, split screen iyi oynanıyo zombi kafası gibi 10 roundluk savunma modu da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Suriye'de kuleye tırmanırken zırhlı bi herif geldi, onu dövdüm, onun geldiği merdivenden yukarı çıkarken daş düştü, pencereden dışarı çıkıp kulenin etrafından dolaştım, bi üst kata çıktım, yukardakileri dövdüm, bizimkiler teşekkür etti falan, kaldım öyle. Gitcek bi yer bulamıyorum, halp Edit: Of allah belamı, buldum hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ahahaha orada duvardaki kapıyı bulana kadar benim de götüm çıkmıştı sen de oradan bahsediyorsun sanırım. Oyunu tek oturuşta bitirdim bu arada, başlarda bi olmamış havası vermişken nasıl oldu da toparlayıp yine epik skalaya çıktığını anlamadan bitiverdi. 9.5/10 falan çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya ben explorer vs. bekleyemeyeceğim galiba, çok canım çekiyor ya, gidip mağazalarda fakir gibi oynamaktan kahroldum. gelecek çarşamba eurasia'dan paketler gelecek, oyuncaklı bir uncharted geliyor dedi bizim buradaki sony center'daki amca, harbi amca yani de asdfdsa umarım explorer edition'dan bahsediyordur. Special Edition vs. de var çünkü TR'de satılan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ya alıp oynasanıza napıcaksınız oyuncağı allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hah bana da başlarda yavan geldi de açıkça söylemeyi gururuma yediremedim. Ama herkes aynı şeyi söylüyo, sonradan acayip iyileşiyomuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Xaenin said: Ya alıp oynasanıza napıcaksınız oyuncağı allah aşkına. abi figür falan çok hoşuma gitti, son dönemde ülkede çıkan bütün collector'lar yurtdışı fiyatıyla aynı. Bu da öyle çıkarsa direk kapacağım bir tane, yoksa düzü alıp girecem artık, beklemekten kahroldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DarKRideR said: ya ben explorer vs. bekleyemeyeceğim galiba, çok canım çekiyor ya, gidip mağazalarda fakir gibi oynamaktan kahroldum. gelecek çarşamba eurasia'dan paketler gelecek, oyuncaklı bir uncharted geliyor dedi bizim buradaki sony center'daki amca, harbi amca yani de asdfdsa umarım explorer edition'dan bahsediyordur. Special Edition vs. de var çünkü TR'de satılan :( Dün resmen alıyordum az kalsın, iyiki almamışım. Oyuncaklı denilen sadece Explorer Edition var. Bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abi kanyon'daki overgame ve sony center, explorer edition'ın geleceğini doğrulamışlardı ama zaman bilmiyorlardı. beylikdüzü'ndeki sony center'daki adam işte oyuncaklı, çarşamba vs. diyince sevindim asdfasd bakalım bekleyeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Geldi Çarşamba 1 adet, aldım ben, devamı var mı bilmiyorum vitrindeydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hö? Sonra ki çarşamba diyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 nasıl abi, bayramda sony türkiye çalışmıyor mal gönderimi olmayacak, gelecek hafta pazartesi'nden sonra başlıyor ürün dağıtımları dedi adam, çarşamba gelirsen kesin alırsın vs. dedi. Senin ki sony'den gelme değildir belki diyecem de, nerden aldın abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 success Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sürpriz troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yok bir süre sonra troll olduğunu anladım da, o anki heyecanımla yedim harbi asdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben de sanırım midterm'lerin sonunda alamazam explorer's edition, gidip standart alıcam. takadım kalmadı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Uc3 mü alsam Skyrimmi alsam MW3 mü BF3 mü yoksa Dark souls mu karar veremiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar