Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted 3: Drake's Deception

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

gameplay için 8 saat az geldi bana ya. 2 zaten o civarda bir şey değil miydi ?

Ikiden farkli degil zaten uzunluk olarak. Bir de yanlis hatirlamiyorsam oyunun yapimcilarindan biri oyunu 3 kusur saatte bitirdigini soylemisti. Ama tabii bu adam oyundaki butun bilmecelerin cozumleirni, nerede ne yapmasi gerektigini falan biliyor.

Ben oyunu hardda oynadim, herhalde 8-10 saat arasi bir zaman harcamisimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

benim uncharted'daki gameplay tarzım şöyle yalnız,

- hard'da başla, tüm treasure'ları topla, açabildiğin kadar trophy aç (silah trophy'leri, headshot vs.) hard'da bitir.

- crushing açılınca da crushin'de aksiyonu iyice yaşayaraktan onu bitirip gold trophy al.

ilkinde doğal olarak oyun her türlü daha uzun sürüyor. eğer oradaki de 8 saat civarındaysa meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Suriye'de kuleye tırmanırken zırhlı bi herif geldi, onu dövdüm, onun geldiği merdivenden yukarı çıkarken daş düştü, pencereden dışarı çıkıp kulenin etrafından dolaştım, bi üst kata çıktım, yukardakileri dövdüm, bizimkiler teşekkür etti falan, kaldım öyle. Gitcek bi yer bulamıyorum, halp

Edit: Of allah belamı, buldum hemen :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha orada duvardaki kapıyı bulana kadar benim de götüm çıkmıştı sen de oradan bahsediyorsun sanırım.

Oyunu tek oturuşta bitirdim bu arada, başlarda bi olmamış havası vermişken nasıl oldu da toparlayıp yine epik skalaya çıktığını anlamadan bitiverdi. 9.5/10 falan çalışır benden.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben explorer vs. bekleyemeyeceğim galiba, çok canım çekiyor ya, gidip mağazalarda fakir gibi oynamaktan kahroldum.

gelecek çarşamba eurasia'dan paketler gelecek, oyuncaklı bir uncharted geliyor dedi bizim buradaki sony center'daki amca, harbi amca yani de asdfdsa

umarım explorer edition'dan bahsediyordur. Special Edition vs. de var çünkü TR'de satılan :(
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya ben explorer vs. bekleyemeyeceğim galiba, çok canım çekiyor ya, gidip mağazalarda fakir gibi oynamaktan kahroldum.

gelecek çarşamba eurasia'dan paketler gelecek, oyuncaklı bir uncharted geliyor dedi bizim buradaki sony center'daki amca, harbi amca yani de asdfdsa

umarım explorer edition'dan bahsediyordur. Special Edition vs. de var çünkü TR'de satılan :(

Dün resmen alıyordum az kalsın, iyiki almamışım. Oyuncaklı denilen sadece Explorer Edition var. Bekleyelim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...