DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yok abii benimki 12-1 arası bi saatte bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 throne of tides kolay mı HCsi? Dün 85 oldumda henuz HC deneyecek vaktim olmadı. :) Bu arada druid ile HC yapanlar ilk başladıklarındaki spirit ve spell power falan kactı hatırlıyorlarsa yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ToT yapmadım henuz ama bana en kolay gelen SFK heroic 3. bossu skip ederek, diger fightlardan hicbiri (yanlıs hatırlamıyorsam) gear check degil hepsi execution haliyle ilvl 333 x 5 adam cok rahat yapabiliyor ... 3. boss aglatıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Deneyip gör bence yeni 85 olduğunda grubundakiler düzgün oynadığı sürece hiçbir sorun yaşamazsın lakin ahmakça oynayıp wotlkdeki gibi senin onları yaptıkları hatalardan kurtarmaya çalışmanı beklerlerse o zaman bu pek iyi neticelenmeyebilir. Ben trinket dışında herşeyi quest itemlarıyla yenilemiştim ilk heroiclere başladığımda bir druid için mana yönünden daha rahat olacaktır o devre. Itemlarını bilmiyorum ama çok fazla endişelenme son quest bölgelerinden itemlara sahipsen herşey yolunda gidecektir. TOT zor değil birkaç trash için tank cda ihtiyaç duyacak orada onun dışında rahat bir run olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 The_Delucian said: ToT yapmadım henuz ama bana en kolay gelen SFK heroic 3. bossu skip ederek, diger fightlardan hicbiri (yanlıs hatırlamıyorsam) gear check degil hepsi execution haliyle ilvl 333 x 5 adam cok rahat yapabiliyor ... 3. boss aglatıyor :P Shackle ve Trap varsa, tank saçma sapan sağa sola dönüp gruptakilere aoe cone abilitysinden dmg verdirmezse çok rahat olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Absolut said: Dün 85 oldumda henuz HC deneyecek vaktim olmadı. :) 85 oldun ve hemen hc yapabiliyomusun. oluyomu lan öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bir tane daha dir-dır ekiyle cümle bitirirsen direk race/faction change yapıp camp'e baglıyorum seni. Yeter ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Gel beklerim eğlence olur diğer realmdayken görüyordum zaten seni arada bir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 The_Delucian said: SFK heroic 3. boss aglatıyor :Ppaladin tank > glyph of turn evil -> profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Absolut said: throne of tides kolay mı HCsi? packlere iyi cc lazım gerisi dps fighta bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 3 hunter aliyorsunuz rahat rahat alayini temizliyorsunuz np. bu kadar mi op olur bir class (ozellikle surv bitirmis olayi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Uzun zamandır hunter qq görmüyoruz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Boci said: Absolut said: Dün 85 oldumda henuz HC deneyecek vaktim olmadı. :) 85 oldun ve hemen hc yapabiliyomusun. oluyomu lan öyle? bende olmuyo walla, 10 tane fln normal dung yaptım hala yetmiyor ilevel, average 2 kalmıştı ilvl baktım 2 daha düşmüş şimdi4 lazım. 3 item loot'ladım hala değişmedi fln çözemiyorum durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 normallerden 333 leri toplamak lazım , repu ile de 346lık itemleri. 1-2 tane de justice point ile 346 alırsanız giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 giymene gerek yok.. canta ve uzerindeki slotlardaki en yuksek levelli itemini hesaplamaya katiyor.. 288 ilvl neck giyiyorsun diyelim.. cantada ilvl 316 varsa, 316 gecerli oluyor.. yuksek levelli itemlari satmayin.. dursunlar cantada.. ilvliniz dusmez hic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 asd, problem ranged kısmından kaynaklanıyor snrm zaten. Hiç tank için ranged görmedim, wowhead'i fln da araştırdım, ilvl 260 mı ne offhand'im hala, icc mor item'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Popeye said: 3 hunter aliyorsunuz rahat rahat alayini temizliyorsunuz np. bu kadar mi op olur bir class (ozellikle surv bitirmis olayi) eminmisin hunterlar ağlıyor bütün forumlarda dps düştü diye.. wow europe hunter forumu Q_Q durumda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Udinen said: wow europe hunter forumu Q_Q durumda! valla orası ben kendimi bildim bileli QQ luyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Spidee said: Hangi boss için qq? sondan bir önceki. ejderhalı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ilk valor puanımı da aldım mis gibi ^^ Heroicler bu tadda olursa , bi süre raide girmesek de olur. raid tadında boss fightların hepsi. üstüne 5 kişi olunca herkesin katkısı meydana çıkıyor. tearları flow olanlara da hakaten hello kity falan oynasınlar. "azıcık" dikkat ettikten sonra hiç sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Udinen said: eminmisin hunterlar ağlıyor bütün forumlarda dps düştü diye.. wow europe hunter forumu Q_Q durumda! betada nerflendik ondan sonrasinda gormedim nerf boss fightlarinin ilk %20 hpsinde bl ve kendi cdlerimle 21k (flask ve pot yok) goruyorsam QQya hakkim yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 aslan popoye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 haksizin karsisindayim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Şu an dpsi lock, dk, hunter domine ediyor, bence hiç ağlamasın bu classlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 locklar iide bizim lock cok kotu ya, imp bile cikarmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar