Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Sky

Norak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Curunir said:

Sırf bilim-kurgu 'nun hatırına izledim yoksa gereksiz.

dayanamdım kusura bakma;
bilim kurgunun hatrınada izlenmezmdi bu film. Sonunda bişi olucak diye de ileri ala ala izlediğime bile pişmanım ben.
Mesaj tarihi:
ben de beğendim.

en çok güldüğüm yer de amerika başkanının içinizde uzay mekiğine yada uydusuna silah koymamış olan, anlaşmaya uymuş olan kimse yok mu sorusuna sadece finlandiyanın el kaldırmış olmasıydı
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Torrentle indirdiğim 704.06 mblik Iron Sky filmi az önce izledim kasten bu film eğlence ve duyarlı tarzındaydı. Filmin ilk yarısından ortasına kadar eğlence tarzındayken, ortasından sonuna kadar çoğu sahne duyarlıydı. Çok net mesaj vermişti: "Kendi kendini yok edebilen insanlık" Bilimkurgu sevenler için normal beklentiyle izlenmesini tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
evet film çok saçma, absürd komedi ama mesajları ve dalga geçtiği temalar süperdi. Ben çok beğendim. Tarihin bazı anları ile de çok güzel dalga geçiyordu.
Araya Dr. Strangelove'yi bile sıkıştırmışlar :)
Mesaj tarihi:
KucukPrens said:

Torrentle indirdiğim 704.06 mblik Iron Sky filmi az önce izledim kasten bu film eğlence ve duyarlı tarzındaydı. Filmin ilk yarısından ortasına kadar eğlence tarzındayken, ortasından sonuna kadar çoğu sahne duyarlıydı. Çok net mesaj vermişti: "Kendi kendini yok edebilen insanlık" Bilimkurgu sevenler için normal beklentiyle izlenmesini tavsiye ederim

Gavurun teki Google translatele bizi mi trollüyor?
Mesaj tarihi:
İşitme engelli olduğumdan dolayı türkçem kötü olabilir. En azından düşüncelerimi dile getirmek istedim. Demek istediğim tek şey; filmin sonundaki sahne "İnsanlar, kendi kendini yok edebilen ırk olduğunu" ifade etmekteydi.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

asdasd utandım lan.
Özür dilerim hocam. Sıksık denk geldiğimiz özensizce, dikkatsizce yazıp geçen kişilerden sandım.

ve hemen "haha tipe gel hemen dalga geçeyim" diye düşündün?
  • 2 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...