Qualance Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Curunir said: Sırf bilim-kurgu 'nun hatırına izledim yoksa gereksiz. dayanamdım kusura bakma; bilim kurgunun hatrınada izlenmezmdi bu film. Sonunda bişi olucak diye de ileri ala ala izlediğime bile pişmanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sonundaki mesaj ve sahneler (zenci değil) güzel düşünülmüş, eğlencelik iyi bir film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben de beğendim. en çok güldüğüm yer de amerika başkanının içinizde uzay mekiğine yada uydusuna silah koymamış olan, anlaşmaya uymuş olan kimse yok mu sorusuna sadece finlandiyanın el kaldırmış olmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Spoiler tag??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Torrentle indirdiğim 704.06 mblik Iron Sky filmi az önce izledim kasten bu film eğlence ve duyarlı tarzındaydı. Filmin ilk yarısından ortasına kadar eğlence tarzındayken, ortasından sonuna kadar çoğu sahne duyarlıydı. Çok net mesaj vermişti: "Kendi kendini yok edebilen insanlık" Bilimkurgu sevenler için normal beklentiyle izlenmesini tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 mesaj varsa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 KucukPrens said: Torrentle indirdiğim 704.06 mblik Iron Sky filmi az önce izledim kasten bu film eğlence ve duyarlı tarzındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 aente said: KucukPrens said: Torrentle indirdiğim 704.06 mblik Iron Sky filmi az önce izledim kasten bu film eğlence ve duyarlı tarzındaydı. HAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 evet film çok saçma, absürd komedi ama mesajları ve dalga geçtiği temalar süperdi. Ben çok beğendim. Tarihin bazı anları ile de çok güzel dalga geçiyordu. Araya Dr. Strangelove'yi bile sıkıştırmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 KucukPrens said: Torrentle indirdiğim 704.06 mblik Iron Sky filmi az önce izledim kasten bu film eğlence ve duyarlı tarzındaydı. Filmin ilk yarısından ortasına kadar eğlence tarzındayken, ortasından sonuna kadar çoğu sahne duyarlıydı. Çok net mesaj vermişti: "Kendi kendini yok edebilen insanlık" Bilimkurgu sevenler için normal beklentiyle izlenmesini tavsiye ederim Gavurun teki Google translatele bizi mi trollüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dedi zerdüşt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 İşitme engelli olduğumdan dolayı türkçem kötü olabilir. En azından düşüncelerimi dile getirmek istedim. Demek istediğim tek şey; filmin sonundaki sahne "İnsanlar, kendi kendini yok edebilen ırk olduğunu" ifade etmekteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 arkadaşı tanıyorum ben, iyi niyetli çocuk, değişik kullanıyor kelimeleri biraz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 asdasd utandım lan. Özür dilerim hocam. Sıksık denk geldiğimiz özensizce, dikkatsizce yazıp geçen kişilerden sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Off kritik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: asdasd utandım lan. Özür dilerim hocam. Sıksık denk geldiğimiz özensizce, dikkatsizce yazıp geçen kişilerden sandım. ve hemen "haha tipe gel hemen dalga geçeyim" diye düşündün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Özür mesajıyla bile bu kadar uğraşan adam içinde benimkisi gayet masumcaymış aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 masum değiliz hiç birimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 devamı: http://www.youtube.com/watch?v=3jLaf5qj8cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 imamizer said: asdasd utandım lan. Özür dilerim hocam. Sıksık denk geldiğimiz özensizce, dikkatsizce yazıp geçen kişilerden sandım. sıksık yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 imamizer said: asdasd utandım lan. Özür dilerim hocam. Sıksık denk geldiğimiz özensizce, dikkatsizce yazıp geçen kişilerden sandım. http://i.imgur.com/3QOyC35.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ilk filmde eğlenmiştim buda aynı kafada güzel olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 MIR'in giriş sahnesi sanrıım filmin en iyi yeri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 imamizer said: asdasd utandım lan. Özür dilerim hocam. Sıksık denk geldiğimiz özensizce, dikkatsizce yazıp geçen kişilerden sandım. Dostum tam bir pisliksin, senin o kara kıçını tekmelemek istedim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 yenisi çıkmış bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar