Overlord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dicital aldım cok temis oldu gazıkcı arala nayır
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gidesim vardi da burda yazilanlari okudukca sogudum resmen asdasda Erenkoy DnR bagdat caddesindeki oluyor dimi. Orda gidicek var mi?
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yazıldımı bilmiyorum ama avcılar büyükçekmece beylikdüzü tarafında oturanlar için beylikdüzü mediamarkt da gece satışı olacakmış.
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 vatanda ayın 8'inde 60tl 6 taksit world carda.. hmm daha uygun bulamam heralde.. ne dersiniz ayırtayım mı?
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben gelen sayısına göre davranıcam, ya Erenköy D&R yada Etiler. Etiler tabi zor biraz uzak :) Ama ortam için kasılır.
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 izmir de forum bornovada olcaz biz gece satış olcak. d&r da.
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gidin yahu, 2 saat gec kasarsiniz ne var bunda... biz tbc icin etilere gidip zaman gazetesine roportaj vermistik hehe. muhabbetler de kral oluyordu.
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 wotlk için gece almaya gitmiştik arkadaslarla bütün nerdler ordaydı taramalıyla öldürmek istedim o kadar genci görünce. harap bitap halde hayatlarındaki tek öncelik bunu yapmıslar çok komikti. ben niye mi ordaydım? askere gidicektim arkadasları topluca anca orada görebildim diye.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 zeawee said: vatanda ayın 8'inde 60tl 6 taksit world carda.. hmm daha uygun bulamam heralde.. ne dersiniz ayırtayım mı? digit keyden daha hesaplı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 zaidral said: gidin yahu, 2 saat gec kasarsiniz ne var bunda... biz tbc icin etilere gidip zaman gazetesine roportaj vermistik hehe. muhabbetler de kral oluyordu. u mad?
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kim nerde katılıyor gece event'ine listeleyelim.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ulan bende gidip bu çileyi yasamaya karar verdim.. kanyon d&r metrocity fln kafama yatti eve yakin baya.. etilerde de baya alan olcak gibi görunuyor... evet patiler nerdeseniz nerede toplasıorz :P
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben kesin gidiyorum. Cuce de gelir her şekil.
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Levent metro duragından gidicem ben. 10dk yürüme mesafesiymiş. @applevodka sanırım her D&R gece açmayacak.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ShadowFax said: Levent metro duragından gidicem ben. 10dk yürüme mesafesiymiş. @applevodka sanırım her D&R gece açmayacak. aralin resmi acıklamasndan baktim abi liste
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @spidey, screwy; olm acaba biz de mi erenköye kaysak, evimizin dibi ne işimiz var lan hakkaten etilerde? ha serhatta araba var, erenköy = etiler tabi. caddede kahve falan içerdik oyunu aldıktan sonra.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 d&r sira isini nasil yapiyor? elektro world her gelene numara veriyordu o gun icinde, aksama o numaralara gore sira aliyordu misal
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ne güzel lan beraber gidip wow almayı bile event haline getirmişsiniz. çok güzel bişey bu vallahi özendim lan
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Viktor said: d&r sira isini nasil yapiyor? elektro world her gelene numara veriyordu o gun icinde, aksama o numaralara gore sira aliyordu misal ankara d&r'da da aynı sistem vardı. herhalde istanbuldakiler de aynıdır.
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 eskişehir mediamarkt'ta da satış olcakmış. ben preorder falan yapmadım daha, var mı gidicek falan? muhabbetine gelebilirim almayacak olsam bile
Öne çıkan mesajlar