Overlord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dicital aldım cok temis oldu gazıkcı arala nayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gidesim vardi da burda yazilanlari okudukca sogudum resmen asdasda Erenkoy DnR bagdat caddesindeki oluyor dimi. Orda gidicek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yazıldımı bilmiyorum ama avcılar büyükçekmece beylikdüzü tarafında oturanlar için beylikdüzü mediamarkt da gece satışı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 vatanda ayın 8'inde 60tl 6 taksit world carda.. hmm daha uygun bulamam heralde.. ne dersiniz ayırtayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben gelen sayısına göre davranıcam, ya Erenköy D&R yada Etiler. Etiler tabi zor biraz uzak :) Ama ortam için kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 izmir de forum bornovada olcaz biz gece satış olcak. d&r da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gidin yahu, 2 saat gec kasarsiniz ne var bunda... biz tbc icin etilere gidip zaman gazetesine roportaj vermistik hehe. muhabbetler de kral oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 wotlk için gece almaya gitmiştik arkadaslarla bütün nerdler ordaydı taramalıyla öldürmek istedim o kadar genci görünce. harap bitap halde hayatlarındaki tek öncelik bunu yapmıslar çok komikti. ben niye mi ordaydım? askere gidicektim arkadasları topluca anca orada görebildim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 agro pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 zeawee said: vatanda ayın 8'inde 60tl 6 taksit world carda.. hmm daha uygun bulamam heralde.. ne dersiniz ayırtayım mı? digit keyden daha hesaplı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 zaidral said: gidin yahu, 2 saat gec kasarsiniz ne var bunda... biz tbc icin etilere gidip zaman gazetesine roportaj vermistik hehe. muhabbetler de kral oluyordu. u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kim nerde katılıyor gece event'ine listeleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ulan bende gidip bu çileyi yasamaya karar verdim.. kanyon d&r metrocity fln kafama yatti eve yakin baya.. etilerde de baya alan olcak gibi görunuyor... evet patiler nerdeseniz nerede toplasıorz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben kesin gidiyorum. Cuce de gelir her şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Cuce odevini yapsin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Lol, nah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 etiler D&R nerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Levent metro duragından gidicem ben. 10dk yürüme mesafesiymiş. @applevodka sanırım her D&R gece açmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ShadowFax said: Levent metro duragından gidicem ben. 10dk yürüme mesafesiymiş. @applevodka sanırım her D&R gece açmayacak. aralin resmi acıklamasndan baktim abi liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @spidey, screwy; olm acaba biz de mi erenköye kaysak, evimizin dibi ne işimiz var lan hakkaten etilerde? ha serhatta araba var, erenköy = etiler tabi. caddede kahve falan içerdik oyunu aldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aynı şeyi düşünüyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 d&r sira isini nasil yapiyor? elektro world her gelene numara veriyordu o gun icinde, aksama o numaralara gore sira aliyordu misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ne güzel lan beraber gidip wow almayı bile event haline getirmişsiniz. çok güzel bişey bu vallahi özendim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Viktor said: d&r sira isini nasil yapiyor? elektro world her gelene numara veriyordu o gun icinde, aksama o numaralara gore sira aliyordu misal ankara d&r'da da aynı sistem vardı. herhalde istanbuldakiler de aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 eskişehir mediamarkt'ta da satış olcakmış. ben preorder falan yapmadım daha, var mı gidicek falan? muhabbetine gelebilirim almayacak olsam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar