Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bari sarı tüy olaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 4 sene önce öyleydi de büyüdüm ben azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 "roket adam" said: LucifeL said: Ardeth said: benim dövme bu http://home.wlu.edu/~mahonj/Ancient_Philosophers/AncientGreekLanguage.gifiyiymiş bu. Şunları da yaptırabilirsin; "Every man dies,Not every man really lives"(Bende var bu :D) "Mustafa Kemal Atatürk imzası"(Kesin olmalı ki bende var :D)"Only God Knows Why"(Bu da var :D) hacı kızma da bayaa bi apaçiymişsin sen ya. Hacı emin ol beni tanısan bu lafı söylemeyeceğine emin olabilirsin :)tanımadağın için bei bu tespiti yapman normal. Ama şu da var dövme de renk gibi göreceli bir kavramdır o yüzden herkese aynı şekilde hoş gelmeyebilir bir başkasında ki dövme o yüzden pek alınmıyorum. Şunu kabul ediyorum ama dövme işinin boku çıkmış durumda olduğundan dolayı ben ne kadar yaptırdığım dövmelerin benim için bir anlamı olsa da herkese hoş gelecek anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ardeth said: LucifeL said: Ardeth said: abi mustafa kemal imzası ne ya t_t yapmayın arkadaşlar böyle şeyler lütfen.neden abi yahu tmm karı kız için dövme yaptıran var hatta Atatürk imzası yaptıran var ama herkes öyle değil ki. ben Atatürk'ün hayatımda bir şekilde kalıcı bir izi olsun istedemin görsel olarak o yüzden yaptırdım. abi öyle değil yani bu atatürk'ün hayatında kalıcı bir izi olmasından ziyade atatürk tikiliği* oluyor gibi biraz sanki yani yapmacık *: yani mesela politka, parti, din vb gibi konularda hiç bir derin bilgisi olmayıp da etrafından duyduklarıyla gaza gelip, devasa gözlüklerle çağlayan mitingine katılan tiki kızlar mesela. sen öylesin demiyorum bu, bu tarz insanların çok tipik bir davranışı belirteyim dedim. Sölediklerinde çok haklısın hiçbir lafım yok bende çok rahatsızım bundan ama onların öyle olması benim öyle olduğunu göstermez o yüzden rahatım ben bu konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o deil de bu xunn denen arkadaşın acil şekilde spora başlamasını şiddetle tavsiye ediyorum.Dövme harika ama sırt etiyopyalılardan beter.Vallahi fotoyu gördüm içim parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 mulgear6 said: xunn said: bundan bahsediyorum ben mmm bir içim su gibi fikir güzelmiş ama kapkara birşey olmuş bu, tr'de böyle dövmeler bana göre yaptırılmaz. Belki luba'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ben begendim. guzelmis. ama bansheee said: o deil de bu xunn denen arkadaşın acil şekilde spora başlamasını şiddetle tavsiye ediyorum.Dövme harika ama sırt etiyopyalılardan beter.Vallahi fotoyu gördüm içim parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Laorx said: fikir güzelmiş ama kapkara birşey olmuş bu, tr'de böyle dövmeler bana göre yaptırılmaz. Belki luba'ya. Niye yaptirilmasin aga, ulkeyle ne alakasi var bunun. Neyi sevdiysen icine sindiyse onu yaptirirsin, "hatice teyze ne der?" diye dusunerekmi dövme yaptircan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 becerebilecek dövmeci yok anlamında söylemiş onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bence de o amaçla söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yeni uyanmisligin etkisiyle yanlis anlamisim sanirsam, özurdiliyorum ozaman :) Bide harcamayin abi, yaptirilir, cok cok iyi profosyonel adamlar var bu isi yapan. Hatta alanyaya giderseniz, brothers tattoo var, isim cakma olabilir biraz, ama ciddi cok guzel isler yapan basarili bi eleman var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Alanya INK çeksek tutar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Xunn beyaz etiyopyalı hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kardeşler dövmecilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ya sağdan soldan duyup "tam beni anlatan kelime öbekleri" diye satıyorsunuz millete, acaip komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bansheee said: o deil de bu xunn denen arkadaşın acil şekilde spora başlamasını şiddetle tavsiye ediyorum.Dövme harika ama sırt etiyopyalılardan beter.Vallahi fotoyu gördüm içim parçalandı. O zaman küçüktüm şimdi evire çevire döverim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yaşlanınca kimse vücuduna bakmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ben bakıyorum, yeterli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 benimde bacagimda koi dövmem var 15-20 gündür görmedim hiç kendisini var ama bacagımda duruyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 tits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çiçekli dövme çok kötüymüş hayır çiçek olarak bakarsan güzel bi görüntü de, kadına yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 HolyRaider said: tits side boobs olm.. farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar