Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

önümü kestiler, kaçtım.

yav

Öne çıkan mesajlar

düşünür gibi oldum ama gitmedim, çünkü herangi şikayet edebileceğim net bir şey yoktu

adamlar (şayet bulsalar adamı) bu genç bizi yanlış anlamış yok öyle bişey dese bitcek gitcek mesele. uğraşacağıma değmeyecekti.

ve keyfimi bozmak istemedim. kontörüm de yoktu. tipleri de tarif edemezdim net bir şekilde.

yani polisin uğraşabilceği bişey yok tam olarak aslında.

ya da bilmiyorum gerçi saflığımdan uğraşmamış da olabilirim uğraşmam gerekirdi belki kim bilir
Sosyal ağlarda paylaş

kimseye kulak astığım yok zaten bence yapılacak en zekice işi en kabiliyetli şekilde yaptım lulz

pencereden bi hstir çekmediğim içimde ukte kaldı ama:D

bi daha böyle bişi olursa giderim polise heralde napayım süzme acemiydim ondan korktum zaten esas

gerçi daha iyi oldu sanırım. bi 10 yaş büyük olsam gururma yediremeyecek falan olsam kötü olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam adamın kafasını yanımda taşıdığım waffle makinesine sokar ve güzelce kızarttıktan sonra diğer adama zorla yedirtir sonra o adamı da hep yanımda taşıdığım çamaşır makinesinin içindeki hindistancevizi içine koyar ve 1300devirde sıkmada çevirdikten sonra iki gram fa notası ile harmanlayıp amplitude modulation üzerinden yayın yapar ve bu yayını da teki kaybolmuş yalnız bir terliğin üzerine kaydederdim..

tamam mı!

en kralınız benim!
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Seele said:

aga sonra polise gittin mi? gitmediyse neden?

eylem yok, olay yok, darp yok, bişi yok.

polise siz hiç gittiniz mi hayatınızda huh?

adam bunla ilgilenmez bile.

ben gasp edildim bir kere, polise gittim "nası oldu dedi" bıçak çekti" dedim. hırsızlık o yaz abi dedi adam. dedim nası hırsızlık, ne oluyo yani, adi suç 2-3 gün yatar çıkar dedi. gasp demeye üşeniyor adamlar illa biyerimize sokturucaz bıçağı.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet iyi yapmışın kaçıp. üstlerine sürsen daha çok eğlenirdin heralde ehuehe. ben de basın sitesinde bi yere gitmeye çalışırken yanlış yollara girip esendere taraflarına çıkmıştım, sonra bi yokuşu çıktım böle yol bi garip çıkmaz sokak gibi geldi. arabada da iki kişiyiz işte. iki üç tane adam vardı kenarda oturan böle ama eli yüzü düzgün tipler. bu sokak çıkmaz mı dedim adamlar ayaklandı falan "EVET BİLADER siz kimsiniz şş siz ot nerde satılıyo biliyonuz mu" falan demeye başladılar arabanın önünde durup, ben de önce bi iki üç metre gittim adamlar korktu arabayı bağırtınca sfdg. sonra da geri çıktım kaçtım. sonraki gün de yine yanımdaki arkadaşla adamlardan birini metroda gördük, adam bizi görünce kaçtı sfdg
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

dasaaa said:

Seele said:

aga sonra polise gittin mi? gitmediyse neden?

eylem yok, olay yok, darp yok, bişi yok.

polise siz hiç gittiniz mi hayatınızda huh?

adam bunla ilgilenmez bile.

ben gasp edildim bir kere, polise gittim "nası oldu dedi" bıçak çekti" dedim. hırsızlık o yaz abi dedi adam. dedim nası hırsızlık, ne oluyo yani, adi suç 2-3 gün yatar çıkar dedi. gasp demeye üşeniyor adamlar illa biyerimize sokturucaz bıçağı.

öle

kızın araba ışıklarda durunca camı indirip çantayı alıyorlar..
yorum "yan koltuğa koymayın sizde!"

kuzen yolda cüzdan buluyor, karakola götürüyor
yorum "sen bunun içinden kesin almışsındır ya. çök bi şöle... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...