Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aga sonra polise gittin mi? gitmediyse neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 düşünür gibi oldum ama gitmedim, çünkü herangi şikayet edebileceğim net bir şey yoktu adamlar (şayet bulsalar adamı) bu genç bizi yanlış anlamış yok öyle bişey dese bitcek gitcek mesele. uğraşacağıma değmeyecekti. ve keyfimi bozmak istemedim. kontörüm de yoktu. tipleri de tarif edemezdim net bir şekilde. yani polisin uğraşabilceği bişey yok tam olarak aslında. ya da bilmiyorum gerçi saflığımdan uğraşmamış da olabilirim uğraşmam gerekirdi belki kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 iyi de belki aranıyorlardır? belki daha önce başkalarına da yapmışlardır? gidip söyleseydin bence zaten aranıyorlarsa yakalanabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 en guzelini yapmisisn haci bosver kulak asma. ben de kacardim herhalde, beelki yanimda 1 kisi olsa az gaz alıp da arabayla itekleyip dusurebilirdim. ama kacilabilecek pozisyonda arabaya da kıyamazdım muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Manve_13 said: erkek adam kaçar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 şu konuyu her seferinde "önümü kestiler, sıçtım" diye okuyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kimseye kulak astığım yok zaten bence yapılacak en zekice işi en kabiliyetli şekilde yaptım lulz pencereden bi hstir çekmediğim içimde ukte kaldı ama:D bi daha böyle bişi olursa giderim polise heralde napayım süzme acemiydim ondan korktum zaten esas gerçi daha iyi oldu sanırım. bi 10 yaş büyük olsam gururma yediremeyecek falan olsam kötü olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ne gururu, ne saçmalamışlar yeaa iyi yapmışın, türlü türlü durum var başına kimbilir neler gelebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 neyi gururuna yediremeyeceksin ki anlamadım? 2 çapulcu yüzünden arabanın tamponunda görünmez bi çizik olsa senin zararına olur yine. kaçmak tabii ki en mantıklı çözüm burada hani bunu gururuna yediremeyecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 doğru canım 10 yıl sonra da değişmem ya ben aslında :D trollerin gazına geldim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben olsam adamın kafasını yanımda taşıdığım waffle makinesine sokar ve güzelce kızarttıktan sonra diğer adama zorla yedirtir sonra o adamı da hep yanımda taşıdığım çamaşır makinesinin içindeki hindistancevizi içine koyar ve 1300devirde sıkmada çevirdikten sonra iki gram fa notası ile harmanlayıp amplitude modulation üzerinden yayın yapar ve bu yayını da teki kaybolmuş yalnız bir terliğin üzerine kaydederdim.. tamam mı! en kralınız benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Seele said: aga sonra polise gittin mi? gitmediyse neden? eylem yok, olay yok, darp yok, bişi yok. polise siz hiç gittiniz mi hayatınızda huh? adam bunla ilgilenmez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 polis benimle bile ilgilenmişti. görüp görebilecekleri en doğru, en dürüst, masum, temiz ve iyi kalpli insan olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 başına bişey gelmeyince insanın içine kuşku düşüyo, ama ulan durup 2 laf etsydim falan diye, ama cidden hic gerek yok. durup dayak yeseydin de ulan keske kacsaydım diye hayıflanırdın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 olitere said: Akhlaur said: Adam sarhoş, adam dönüp kaçmaya başlamış ve sen adama fırsat vermedim diyorsun.Çok ürkütücü bakışların olmalı.Adamla boğuşurken arkası dönük değildi birader Ahahahaha aslanım benim be.Arada anlat böyle hikayelerini biz gençlere hayat öğretiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bir de askere gidip geldikten sonra dinlemek lazim o arkadasi. Esas o zaman epik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dasaaa said: Seele said: aga sonra polise gittin mi? gitmediyse neden? eylem yok, olay yok, darp yok, bişi yok. polise siz hiç gittiniz mi hayatınızda huh? adam bunla ilgilenmez bile. ben gasp edildim bir kere, polise gittim "nası oldu dedi" bıçak çekti" dedim. hırsızlık o yaz abi dedi adam. dedim nası hırsızlık, ne oluyo yani, adi suç 2-3 gün yatar çıkar dedi. gasp demeye üşeniyor adamlar illa biyerimize sokturucaz bıçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gayet iyi yapmışın kaçıp. üstlerine sürsen daha çok eğlenirdin heralde ehuehe. ben de basın sitesinde bi yere gitmeye çalışırken yanlış yollara girip esendere taraflarına çıkmıştım, sonra bi yokuşu çıktım böle yol bi garip çıkmaz sokak gibi geldi. arabada da iki kişiyiz işte. iki üç tane adam vardı kenarda oturan böle ama eli yüzü düzgün tipler. bu sokak çıkmaz mı dedim adamlar ayaklandı falan "EVET BİLADER siz kimsiniz şş siz ot nerde satılıyo biliyonuz mu" falan demeye başladılar arabanın önünde durup, ben de önce bi iki üç metre gittim adamlar korktu arabayı bağırtınca sfdg. sonra da geri çıktım kaçtım. sonraki gün de yine yanımdaki arkadaşla adamlardan birini metroda gördük, adam bizi görünce kaçtı sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Abi hayat memat meselesinde gurur mu olur ya lol. İki saniye cesur gözükecem diye bok yoluna gitmenin hiç alemi yok boşver sen en iyisini yapmışsın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi kalıp dövüşseydin diyenler falan mı var? aptal mısınız abi hahahahah kaçacaksın tabi, en güzelini yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 eheheh super mesajlar var topikte =) geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya kacmak dogru hareket , ama bunla ovunmek komik geliyor yoksa bisi dedigim yok helal bro iyi kacmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Xenocide said: dasaaa said: Seele said: aga sonra polise gittin mi? gitmediyse neden? eylem yok, olay yok, darp yok, bişi yok. polise siz hiç gittiniz mi hayatınızda huh? adam bunla ilgilenmez bile. ben gasp edildim bir kere, polise gittim "nası oldu dedi" bıçak çekti" dedim. hırsızlık o yaz abi dedi adam. dedim nası hırsızlık, ne oluyo yani, adi suç 2-3 gün yatar çıkar dedi. gasp demeye üşeniyor adamlar illa biyerimize sokturucaz bıçağı. öle kızın araba ışıklarda durunca camı indirip çantayı alıyorlar.. yorum "yan koltuğa koymayın sizde!" kuzen yolda cüzdan buluyor, karakola götürüyor yorum "sen bunun içinden kesin almışsındır ya. çök bi şöle... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 xunn said: Abi adam kaçıp bide gururlanmış. Kapıyı hızla açıp tökezleticektin sonra hepsini Naruto gibi dövücektin. Püü. you got a criminal record and it wasn't awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 başlık çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar