Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tutorial'ı yapıldı mı görmedim ama bazı videolar vereyim. yumurtalı ekmek'in yapımı kabaca şöyle oluyor. - 2-3 yumurtayla bir miktar sütü karıştırıyoruz, çırpıyoruz. (ekmek sayısına bağlı) - yumurta karışımının içine isteğe bağlı tuz, tereyağ/margarin, acı biber, tarçın, şeker, tatlandırmak için az sos veya baharat koyuyoruz. - bolcak küçük ekmek dilimleri veya büyük iki tane ekmek dilimi alıyoruz. - bu ekmek dilimlerini hazırladığımız yumurta karışımının içine koyup biraz emmesini sağlıyoruz. - içine yumurtayı emdirdiğimiz ekmekleri büyükçene bir tavaya (ekmek sayısına bağlı) koyup pişiriyoruz. ara sıra tersini çeviriyoruz. - ekmekler pişip yumurtalar belli olduktan sonra tavadan alıyoruz. - eğer kızarmış ekmek gibi yemek istiyorsak, önceden ısıtılmış fırına atıyoruz. - hazırlanan ekmeklerin üstüne bal, reçel, pekmez, salam, kaşar, çikolata sosu, fındık ezmesi, dondurma gibi şeyler koyup süsleyebiliyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=1zyJT-PiqUA http://www.youtube.com/watch?v=tIcIY3s7Ugc http://www.youtube.com/watch?v=ZNWdImrFIfY http://www.youtube.com/watch?v=P3z5Sw2Qx-M http://www.youtube.com/watch?v=zAW6zxhb_iM http://www.youtube.com/watch?v=7A1XS_bxC8Y http://www.youtube.com/watch?v=1mjnq4sWcho http://www.youtube.com/watch?v=F2Ny7rq9RKs http://www.youtube.com/watch?v=DRyTaSflfqo http://www.youtube.com/watch?v=ObJbGVrqn4s "OMG, I got threee haaands!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 10 tane vidyo yerine en işe yarar 1 veya 2 tanesini koysaydın daha efektif olabilirdi. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bunun sossuz baharatsızını yerdim ben, bir de böyle denemek lazım. canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 gayet güzel bi topik olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oha +rep acıktım ya,meyveye abaniim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Holy said: 10 tane vidyo yerine en işe yarar 1 veya 2 tanesini koysaydın daha efektif olabilirdi. =/ seç istediğini izle kenk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bu konuda en güzel tarifi DEVLETŞAH ablamız vermiştir. http://www.devletsah.com/fransiz-tostu/ Bilimum yemek tarifleri için kendisi'nin ayık PDF dergisini ve tariflerini deneyebilirsiniz. Çok şükela bi hatun yemek konusunda. Afiyet ossun. PS: Senin tarifler de kralmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ahah son videodaki hintli abi efsane=) bu arada bildiğin krep süzet oluyor yahu=) az önce yaptım ve yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 herkesin yaptigi kendine guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 az önce ikinci denememi gerçekleştirdim ve; tarçın + bal = OMG! binlerce yiyebilirim hacı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sabah yapıp yedim bundan. bayat ekmeği değerlendirmek için güzel yöntem ehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hmmmm http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/IMG_0128.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ameikanyanın beyaz peyniri nası dandikmiş ya, üzüldüm şimdi :( bi kalıp peynir yollıym mı şükrü karşı ödemeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ulker abi o peynir, amerikanin beyaz peyniri yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben yapmıştım bu tuto'yu, ohoo unutulmuş geçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aquila said: ulker abi o peynir, amerikanin beyaz peyniri yok ki.olm oradan satın almadın mı? ülker dandikleri yollamış işte oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hatta burdan götürdüysen bile dandiğinden götürmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kız arkadaşımın annesi yapardı kahvaltı için bazen, canım çekti şimdi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ben bu french toastları, croque madame gibi arasına bir de üzerine birşey koyup (jambon, peynir vs) fırına veriyorum, sonra neden kilo alıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bir de şöyle bişey vardır bunda,genellikle bayat (bayat dediysek 1 haftalık da değil dfsgsd) ekmek kullanılması caizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cicipapa bikere o dendimi bilmiyorum yorumları okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 zeytinyağında kızartsak olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yaga cok gerek yok gibi zaten yapismasini onlemek icin biraz koysan yeter gibi :< balli hardalla super oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4P8RU6Mc-LU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar