Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bir tane wow videosu vardı, bir ekip oyunun limitlerini zorlamak için akla gelmeyen kombinasyonlar deniyordu. bir sürü potion içmek, çatılardan atlayarak haritanın dışına çıkmak, bug sayılmayacak ama oyunun teknik yönlerinin zorlandığı ve bu tip hadiselerin denendiği bir videoydu. "wow'da yaptık, tbc'de yaptık, ama bundan sonra yapmıyacağız bu videoları" felan da yazmışlardı sonuna. buna benzer oyun tarzını anlatan bir site vardı. adı neydi hatırlamıyor da "şerefsizce oyun oynama" gibi bir ismi vardı (elbette ingilizce). sitede farklı singleplayer oyunlarında adi yöntemlerle oyunda ilerlemek üzerine yazılar vardı. örneğin ultima (online olmayan ultima) oyununda düşmanları kapı arkasına sıkıştırıp ordan büyü atıp öldürmek gibi metodlardan bahsediliyordu. aradım ama bulamadım bir türlü. bulan gören eden varsa koysun. enteresan şeyler olabiliyor böyle. bunla alakalı video paylaşmak istedim: http://www.youtube.com/watch?v=Drfw-QVUDG8 http://www.youtube.com/watch?v=NVcjK92TxVw (not olarak, olay sadece bug abuse edip oyununu engellemek değil, trollemeler ile gıcık etmek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Sınırnı ezbere bilmiyorum ama Diablo II'de de faster run/walk belli bir sayıyı aşınca karşı tarafın bilgisayarında görünmez oluyor karakter. Görünmez frenzy barbarla ortalıkta koşturarak çok eğlendirıyordum insanları. Ayrıca item ile frw kasıp, guided arrow ile pvp yapan amazon buildi var. Bilmeyenler için kısaca: güdümlü ok atan görünmez bır karakter oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Halflife speed run gibi bişiy vardı,hani ilk halflife'ta duvara astığınız mavi lazer çıkaran mayın tarzı şeylerden koyup onlardan zıplayarak bir bölümü direk geçiyordu...Hatta o sarı lazer çıkaran silahı maxleyip kendini haritanın en üstüne çıkarıp öyle geçiyordu bölümleri... Genelde speed-run larda kullanılıyor o tarz taktikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 wowda mechanar bugu vardı, roglar için falan solo chest açılıyodu, bayağı eğlenceliydi oranın parkuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bunny jump, conc jump, rocket jump falan bunlar da sayılır mı? Özellikle bunny jump yapımcıların bilerek, isteyerek yarattıkları şeyler diildi diye biliyorum, o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 speedemos.com du sanırım. HL1'i 30dk da falan bitirdikleri videolar vardı. hatta Fallout'u 12dk'da mı bitirmişlerdi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 half life taki hareketler artık bir bug değil yetenekli olma olayına dönüştü, gauss ile zıp zıp yapamayana kız vermiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 boxer var moon var. baya limitleri zorluyo adamlar oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ShadowFax said: speedemos.com du sanırım. HL1'i 30dk da falan bitirdikleri videolar vardı. hatta Fallout'u 12dk'da mı bitirmişlerdi neydi. 6.54müş fallout ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 asdhgf engineerın sallamamasına bayıldım. i solve practical problems lan diyor intelle uğraşmam diyor ahah epic troll. bi de bi video vardı adam 15 dk'da morrowind'i bitiriyor. http://www.youtube.com/watch?v=YfNbPQJ5Fdc ahanda bu sanırsam buradaki problem, potionlar içtikçe etkisine etki ekliyor. 60 saniyeliğine 5 int veren 5 pot içince 25 int oluyor heralde. böylece adam hayvan gibi statlere sahip oluyor, yardırıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 roller coaster tycoon aynen bunun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Baldur's Gate'te ejderhalarla konuşup oyunu durdurup saldırıp hostile olmasına izin vermeden kestiğimiz günler geldi aklıma. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 team roomba var tf2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Xenocide said: asdhgf engineerın sallamamasına bayıldım. i solve practical problems lan diyor intelle uğraşmam diyor ahah epic troll. bi de bi video vardı adam 15 dk'da morrowind'i bitiriyor. http://www.youtube.com/watch?v=YfNbPQJ5Fdc ahanda bu sanırsam buradaki problem, potionlar içtikçe etkisine etki ekliyor. 60 saniyeliğine 5 int veren 5 pot içince 25 int oluyor heralde. böylece adam hayvan gibi statlere sahip oluyor, yardırıyor :) http://speeddemosarchive.com/Morrowind.html Bu daha hızlı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Cuce said: boxer var moon var. baya limitleri zorluyo adamlar oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bunny jump düzeltilmeden önce 1.3 te çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 lord_gorthaur said: roller coaster tycoon aynen bunun gibi tam pislik gibi oynamış adam burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Sotto said: Halflife speed run gibi bişiy vardı,hani ilk halflife'ta duvara astığınız mavi lazer çıkaran mayın tarzı şeylerden koyup onlardan zıplayarak bir bölümü direk geçiyordu...Hatta o sarı lazer çıkaran silahı maxleyip kendini haritanın en üstüne çıkarıp öyle geçiyordu bölümleri... Genelde speed-run larda kullanılıyor o tarz taktikler... oha bu iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben bunun gibi bişeyi NFSII SE'de yapıyodum ya. Outback denen Avustralya pistinde herhangi bi arabayla yarışın tamamında geri bakarak birinci oluyodum en zor seviyede :D , NFS II'nin mokunu çıkarmıştım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nfs de underground da free yarış tarzı birşeyler vardı mesela, 200 metre arayı açınca kazanıyordun, ama kaçması gereken kişi sensen arayı azıcık açmışken, u dönüşü yapıp , karşıdan gelen aracın yanından geçince o hıphızlı 200 metreyi senin için aşıyordu alıyordun dolarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 o basit bişey yine. underground'un ilkinde en hayvani araba olan skyline ile max modifiyeliyken 200 civarı bi hızda araları arabanın boyu kadar olan direklerin arasından slalom yapmıştım sdfa. (tünelin birinde vardı) ben hakkaten nfsnin mokunu çıkarıyodum :) artık oyunu yapanlar mokunu çıkardı oynamıyorum :D edit: ha bi de driftte her 5000 10000 vs. puan katında bi "drift king" "awesome drift" falan yazınca merak edip "200000'i geçince ne yazıyo lan bu" demiştim. buraya SS de koymuştum zamanında; sonuç, en uzun drift pistinde 2 tur kesintisiz tek bir drift ve 214000 küsur bi puan asdfsadf ha bişey de yazmıyomuş tabi, onu gördüm. adamlar düşünmemiş o puan seviyelerini resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 fifa international soccer'da kalecinin önünde durup degajda kafayla gol atmak.. sarı kart göreceğin zaman sonsuza kadar hakemden kaçabilmekten iyisi gelmedi arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bahsettiğim siteyi halen bulamadım lol. dur biraz daha aranıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Xenocide said: asdhgf engineerın sallamamasına bayıldım. i solve practical problems lan diyor intelle uğraşmam diyor ahah epic troll. bi de bi video vardı adam 15 dk'da morrowind'i bitiriyor. http://www.youtube.com/watch?v=YfNbPQJ5Fdc ahanda bu sanırsam buradaki problem, potionlar içtikçe etkisine etki ekliyor. 60 saniyeliğine 5 int veren 5 pot içince 25 int oluyor heralde. böylece adam hayvan gibi statlere sahip oluyor, yardırıyor :) morrowind 6 dakikadamı dakikadamı biten videosuda var, 15 bu uzun kalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Benimde yurtda oda arkadaşım (kendisine ayrıca nükleer ziya derdik unreal tournemantda bir silah vardı hani ateşleyip sağ tıklayınca mouse füzeden First Perdon görüp kontrol edebiliyorduk, iste adam o füze manevrasın aşmışdı iğne deliğinde geçiriyordu vs) SİMs ilk çıktığında iki adamı birbirine aşık edip yatağa sokmuşdu, gerçi bir çok kişi yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar