Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Ben kılıf kullanmam, pek özen de göstermem telefona. Sayamayacağım kadar düşmüştür. Kasası çizik göçüklerle dolu savaş gazisi resmen. Ekranında hala birşey yok ama.

Benimde aynısı başıma Transformer Prime ile geldi. Ekranında zaten lightbleed olayı vardı. Altı üstü 30cm yükseklikten düştü bir daha ekranı açılmadı. İlk başta renkler gidip geliyordu karıncalanma falan yapıyordu sonra tamamen gitti. Kırık değil ama görüntü yok. Bootloader kilidini açmıştım zaten garantisi de yok. Bir daha kesinlikle Asus almıyorum. Üst seviye tablet diye alıyorsun çin malından daha kötü üretim kalitesiyle geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nerdeyse 1 sene oldu benim alali, bir cok kez dustu ama bu sefer sanirim denk geldi ve ters dustu yoksa cok saglam aletin kasa vs. her ne kadar plastik dandik gibi dursa da cok iyi.

ayrica ben telefon gibi gadgetlari begenime gore degistiriyorum. ornegin simdi gider htc one alirim samsung galaxy 3 cikar ve seversem one i satar g3 alirim, iphone 5 super olursa g3 u satar digerini alirim. satamazsam aileden birine veririm gider.

hayatimimi bagliycam aldim diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
geçenlerde telefonu 2.3.6'ya updateledim, fakat updatelediğime pişman oldum. update sırasnda şarj full değildi fakat full'e yakındı. güncellemeyi yaptığımdan bu yana özellikle menüde sıkıntı çekiyorum. kısayollarımı istediğim gibi dizip kaydet diyorum, belli bir vakit sonra tekrar kendi kafasına göre diziyor kısayolları. bunun dışında 1 senedir hiç olmamasına rağmen güncellemeden beri telefon 2 - 3 kere kendi kendine kapanıp açıldı. birkaç tane daha bu tip minor sorun var.

sizin de başınıza geldi mi bunlar ? mümkünse eski sürümüne döndürebilir miyim acep ?
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

geçenlerde telefonu 2.3.6'ya updateledim, fakat updatelediğime pişman oldum. update sırasnda şarj full değildi fakat full'e yakındı. güncellemeyi yaptığımdan bu yana özellikle menüde sıkıntı çekiyorum. kısayollarımı istediğim gibi dizip kaydet diyorum, belli bir vakit sonra tekrar kendi kafasına göre diziyor kısayolları. bunun dışında 1 senedir hiç olmamasına rağmen güncellemeden beri telefon 2 - 3 kere kendi kendine kapanıp açıldı. birkaç tane daha bu tip minor sorun var.

sizin de başınıza geldi mi bunlar ? mümkünse eski sürümüne döndürebilir miyim acep ?

O olay 2.3.6 ile alakali biseydi. Su an 4.0.3 guncellenebilir. Ve gorunuse gore sorun yok. Hiz cok daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu gormusken yazayim. Simdi telefonu kies'e bagladim, firmware update var edeyim mi ? diye sordu, baktim minor version yapma dedim.

Simdi uc kritik sorum var bunla ilgili.

1 - Update edersem tekrar root'lamam gerekecek degil mi ? Tekrar root'layacaksam update etmeden guncel rom yuklemem daha mantikli degil mi ?
2 - Data'lar ucuyormu update sirasinda ?
3 - ICS'e nasil gecerim ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...