Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto Ultimate Ninja Storm 2

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

isminin cok tirt oldugunu gecelim

bandainin sittin senedir boktan anime oyunlarini ayni motor, ayni mekanikler 2 yeni karakter akliyerek rehasleyip bize kakalamasinida gecelim

simdiye kadarki naruto oyunlarinin %98 inin animenin ismi var fanboylar alir aga diye bug dolu bitmemis cop oyunlar olmasi ve rezil ingilzice dubla kafa utulemesinide gecelim

onyargilari bir kenera atalim cunki bu defa "olmus", cidden namconun bandai bunyesine girmesinin meyveleri yeni yeni geliyor

http://www.youtube.com/watch?v=r5F-BLLChoM

trailerimiz bu, oyunda 40 dan fazla playable karakter var oncelikle, ve sunu rahatlikla soyliyebilirim mekanikler ayni olsada hicbir karakterin oynanisi birbirine benzemiyor, hareketler ve combolar tamamen farkli oldugu gibi cidden oynadigini karakterin yerinde oldugunuz hissini verebiliyor oynanistaki akicilik, misal sakura ile bodozlama oynamassaniz dezavntaja girerken neji ile oynarken daha sakin oynamaniz, lee ile oynarken temponuzu az daha yukseltmeniz gerekiyor (gai sensei ile DYNAMICK ENTRY!!!! spam da yapabilirsiniz eheueheueheu)

bunun yaninda online play mevcut, herkes sage naruto alip ucuz spam yapma pesinde olsada cok eglenceli maclar gordugumde oldu, youtube da zaten dolu var

gelelim oyunun asil bizi ilgilendiren kismina, single player oda
Oyun baya RPG ogesi barindiriyor, shippuden in basindan basliyoruz (demoyu cekerseniz naruto ve sakuranin kakashi ile kapismalarini oyniyabiliyorsunuz) konaha da gezip quest yapiyoruz, gene ormanalrda falan filan bol bol gezdiriyor oyun bizi, combatta sonra yaralanan karakterlerimizi iyilestirmemiz gerekiyor itemlarla filan, gene combat oncesi story combat diilse hangi karakteri kullanabilicegimizide secebiliyoruz, her zaman narutoya mahkum degilsiniz yani bu yan questlerde

ana hikaye ise kendi hattinda ilerliyor, guzel olan adamlar onemli olan her main battle icin ozel mekanikleri olan encounter yapmis, gaara vs deidara misal cok ozgun olmus

http://www.youtube.com/watch?v=86-R2N1ac2U&feature=related

misal erochimaru vs naruto su, adamlarin verdigi emegi gorebilirsiniz

bunun yaninda bunun ilk oyun ultimate ninja storm 1 icin herifler 7 tane DLC pack cikarmis ucretsiz, o PS3 exclusive idi gerci microsoft isin icine girince bu oyunda acep gene beles dlc gelirmi pek emin olmasamda adamlarin gercekten emek verdigini ve "ulan lisansli oyun, kasmaya ne gerek var bok satsak fanboylar kapisiyor" zihniyetinde takilmadiklari bariz

ha en onemli noktayi atladim, oyun dual dub
musluman mahallesinde salyangoz sokmaya kasmamislar bu defa ve single player i herifler parayi basip seslendirtmis, orjinal japonca dub ile oyniyrosunuz cillop (allah belani versin capcom, diger yanda basara var elimde ve date masamunenin PUT YA GUNS ON sesi ile dagilmayi beklerken ERRR ERR ALRIGHTTTT MEAAAAAAAN diye konusan pis bi amerikalinin sesini cekiyorum, meh)
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım, arkadaş shopto'dan collector's edition'ını ön şipariş vermişti, gidip biraz oynarım :)

İlk oyunu da yine aynı arkadaşta oynamıştım. Yıllar sonra oynadığım ilk dövüş oyunuydu, bayağı bayağı sevmiştim. Hani animeyi falan izlememiş biri olarak gayet eğlenceli gelmişti. Mesela SSF4 aynı şekilde eğlendirmemişti beni,

bakalım bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

londra'da olduğum için şu an da oyunu çıktığı gün olan 15 ekim'de aldım, collector's edition. erasmus ile geldiğim için 1.5 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor oynamak için. her gün online ve free battle videoları izlemekten bitkin düşücem yakında sdfs.

cidden çoook eğlenceli bir oyun, özellikle online battle'lar. karakter sayısı ve çeşitliliği de çok iyi. combo sayısı ve çeşitliliği ise geçmiş naruto oyunlarına göre daha iyi denilebilir. online battle'larda lag olmaması sebebiyle special jutsular daha kısa tutulmuş, iyi de olmuş. gene de gönül isterki ilerde daha çok jutsu, combo yapabilelim.

awakening'ler çok çok güzel olmuş. killer bee ile 8 tailed moduna, itachi ile susanoo moduna, naruto ile 4 tailed/6 tailed modlarına girmek vb.

burda da 1.5 aylığına bir tane ps 3 edinmeme sebep olacak bu oyun yakında ondan korkuyorum. BP kasmayın, beni bekleyin ! =)
Sosyal ağlarda paylaş

Collector's siparişi veren arkadaş ben oluyorum. İlk oyunu Dark a göstermiştim sevmişti fakat açık karakterler olmadığı için pek oynayamadık.

İlk oyunun hikaye modu çok vasatdı, ama oyunun versus modu apayrı bir olay. Insane de bota karşı oynamak veya oyunu çok iyi bilen biriyle oynamak apayrı bir zevk veriyor. Yaklaşık 1 sene oynadım. 2. oyunu dört gözle bekliyordum siparişmide verdim fakat hala elime geçmedi.

Videolardan gözlemlemerime bakacak olursam. Oyunun hikaye modu 1. oyundan kat kat ileride ve çok zevkli olacağa benziyor. Versus moduna online getirilmesi çok sevindirici bir haberdi çünkü ilk oyunda online yoktu.

İlk oyundan daha seri bir oyun olmuş online yapacakları için belli düzenlemeler yapmışlar tabiki. Buradan PSN adreslerimizi paylaşıp savaşlar yaparız artık :)

Versus dan online savaşlardan biri;

Sosyal ağlarda paylaş

Param yok alamıyorum yeni ay gelene kadar delirecem :D İlk oyunu PS3 ile birlikte aldım diyebilirim. Yanımda bir arkadaşım varsa çok eğlenceli maçlar dönüyordu. Tek başına sıkıyordu ama. Bunun online modu gelmesiyle çok keyifli olacağına inanıyorum. Şimdiye kadar bir sürü anime dövüş oyunu oynadım ama animeden anlamayan adama bile kendini sevdiren iki oyun gördüm. Birisi bu seri diğeri ise Bleach Blade Battlers :D
Sosyal ağlarda paylaş

collector's edition edinmek isteyen varsa ben buradan alıp göndereyim bu haftasonu, parayı yatırırsınız banka hesabıma ama, kargo da sizden =)

abi oyunu aldık oynayamıyoruz çok koyuyor ya. her gün evden çıkmadan oyuna bakıyorum. ve inanır mısınız... ağlıyorum. das !
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...