Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 isminin cok tirt oldugunu gecelim bandainin sittin senedir boktan anime oyunlarini ayni motor, ayni mekanikler 2 yeni karakter akliyerek rehasleyip bize kakalamasinida gecelim simdiye kadarki naruto oyunlarinin %98 inin animenin ismi var fanboylar alir aga diye bug dolu bitmemis cop oyunlar olmasi ve rezil ingilzice dubla kafa utulemesinide gecelim onyargilari bir kenera atalim cunki bu defa "olmus", cidden namconun bandai bunyesine girmesinin meyveleri yeni yeni geliyor http://www.youtube.com/watch?v=r5F-BLLChoM trailerimiz bu, oyunda 40 dan fazla playable karakter var oncelikle, ve sunu rahatlikla soyliyebilirim mekanikler ayni olsada hicbir karakterin oynanisi birbirine benzemiyor, hareketler ve combolar tamamen farkli oldugu gibi cidden oynadigini karakterin yerinde oldugunuz hissini verebiliyor oynanistaki akicilik, misal sakura ile bodozlama oynamassaniz dezavntaja girerken neji ile oynarken daha sakin oynamaniz, lee ile oynarken temponuzu az daha yukseltmeniz gerekiyor (gai sensei ile DYNAMICK ENTRY!!!! spam da yapabilirsiniz eheueheueheu) bunun yaninda online play mevcut, herkes sage naruto alip ucuz spam yapma pesinde olsada cok eglenceli maclar gordugumde oldu, youtube da zaten dolu var gelelim oyunun asil bizi ilgilendiren kismina, single player oda Oyun baya RPG ogesi barindiriyor, shippuden in basindan basliyoruz (demoyu cekerseniz naruto ve sakuranin kakashi ile kapismalarini oyniyabiliyorsunuz) konaha da gezip quest yapiyoruz, gene ormanalrda falan filan bol bol gezdiriyor oyun bizi, combatta sonra yaralanan karakterlerimizi iyilestirmemiz gerekiyor itemlarla filan, gene combat oncesi story combat diilse hangi karakteri kullanabilicegimizide secebiliyoruz, her zaman narutoya mahkum degilsiniz yani bu yan questlerde ana hikaye ise kendi hattinda ilerliyor, guzel olan adamlar onemli olan her main battle icin ozel mekanikleri olan encounter yapmis, gaara vs deidara misal cok ozgun olmus http://www.youtube.com/watch?v=86-R2N1ac2U&feature=related misal erochimaru vs naruto su, adamlarin verdigi emegi gorebilirsiniz bunun yaninda bunun ilk oyun ultimate ninja storm 1 icin herifler 7 tane DLC pack cikarmis ucretsiz, o PS3 exclusive idi gerci microsoft isin icine girince bu oyunda acep gene beles dlc gelirmi pek emin olmasamda adamlarin gercekten emek verdigini ve "ulan lisansli oyun, kasmaya ne gerek var bok satsak fanboylar kapisiyor" zihniyetinde takilmadiklari bariz ha en onemli noktayi atladim, oyun dual dub musluman mahallesinde salyangoz sokmaya kasmamislar bu defa ve single player i herifler parayi basip seslendirtmis, orjinal japonca dub ile oyniyrosunuz cillop (allah belani versin capcom, diger yanda basara var elimde ve date masamunenin PUT YA GUNS ON sesi ile dagilmayi beklerken ERRR ERR ALRIGHTTTT MEAAAAAAAN diye konusan pis bi amerikalinin sesini cekiyorum, meh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 umutluydum bu oyunda ben ıyı cıktı yanı, gün gelir oynarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bakalım, arkadaş shopto'dan collector's edition'ını ön şipariş vermişti, gidip biraz oynarım :) İlk oyunu da yine aynı arkadaşta oynamıştım. Yıllar sonra oynadığım ilk dövüş oyunuydu, bayağı bayağı sevmiştim. Hani animeyi falan izlememiş biri olarak gayet eğlenceli gelmişti. Mesela SSF4 aynı şekilde eğlendirmemişti beni, bakalım bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ilk oyunun aynısı ya neredeyse, ben ilk oyunu sevmistim zaten de, shippuden olması dısında bir farkı yok gibi =), biraz ucuzlasın alırım direk... edik: online play buyuk bi + yalnız cidden, ilk oyunda en buyuk eksiklik oydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 londra'da olduğum için şu an da oyunu çıktığı gün olan 15 ekim'de aldım, collector's edition. erasmus ile geldiğim için 1.5 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor oynamak için. her gün online ve free battle videoları izlemekten bitkin düşücem yakında sdfs. cidden çoook eğlenceli bir oyun, özellikle online battle'lar. karakter sayısı ve çeşitliliği de çok iyi. combo sayısı ve çeşitliliği ise geçmiş naruto oyunlarına göre daha iyi denilebilir. online battle'larda lag olmaması sebebiyle special jutsular daha kısa tutulmuş, iyi de olmuş. gene de gönül isterki ilerde daha çok jutsu, combo yapabilelim. awakening'ler çok çok güzel olmuş. killer bee ile 8 tailed moduna, itachi ile susanoo moduna, naruto ile 4 tailed/6 tailed modlarına girmek vb. burda da 1.5 aylığına bir tane ps 3 edinmeme sebep olacak bu oyun yakında ondan korkuyorum. BP kasmayın, beni bekleyin ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Baya zevkli görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Oha boner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Collector's siparişi veren arkadaş ben oluyorum. İlk oyunu Dark a göstermiştim sevmişti fakat açık karakterler olmadığı için pek oynayamadık. İlk oyunun hikaye modu çok vasatdı, ama oyunun versus modu apayrı bir olay. Insane de bota karşı oynamak veya oyunu çok iyi bilen biriyle oynamak apayrı bir zevk veriyor. Yaklaşık 1 sene oynadım. 2. oyunu dört gözle bekliyordum siparişmide verdim fakat hala elime geçmedi. Videolardan gözlemlemerime bakacak olursam. Oyunun hikaye modu 1. oyundan kat kat ileride ve çok zevkli olacağa benziyor. Versus moduna online getirilmesi çok sevindirici bir haberdi çünkü ilk oyunda online yoktu. İlk oyundan daha seri bir oyun olmuş online yapacakları için belli düzenlemeler yapmışlar tabiki. Buradan PSN adreslerimizi paylaşıp savaşlar yaparız artık :) Versus dan online savaşlardan biri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Param yok alamıyorum yeni ay gelene kadar delirecem :D İlk oyunu PS3 ile birlikte aldım diyebilirim. Yanımda bir arkadaşım varsa çok eğlenceli maçlar dönüyordu. Tek başına sıkıyordu ama. Bunun online modu gelmesiyle çok keyifli olacağına inanıyorum. Şimdiye kadar bir sürü anime dövüş oyunu oynadım ama animeden anlamayan adama bile kendini sevdiren iki oyun gördüm. Birisi bu seri diğeri ise Bleach Blade Battlers :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 collector's edition edinmek isteyen varsa ben buradan alıp göndereyim bu haftasonu, parayı yatırırsınız banka hesabıma ama, kargo da sizden =) abi oyunu aldık oynayamıyoruz çok koyuyor ya. her gün evden çıkmadan oyuna bakıyorum. ve inanır mısınız... ağlıyorum. das ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 parayı aldıktan sonra msn'lere maillere cevap vermeme, 2 ay ortalıklarda gözükmeme gibi birşey yapmazsın umarım ? DENO İYİ ÇOCUKTU YAPMAZ ÖYLE ŞEYLER demeyiz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 teesüf ederim. küçük bir komisyon alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ostrich said: Versus dan online savaşlardan biri; Şu fightı gördüm keşke ps3'üm olsa dedim. Konsolum bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ps 3'de alıp gönderebilirim bak. 240 pounda 160 gb ps 3 slim satılıyor her yerde. benim 80 gb'lığı gittigidiyor'dan satıp buradan yeni bir tane alasım var. o derece gaza getirdi bu oyun beni lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bayılıyorum şu minatonun yellow flash hareketine izledikce izleyesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 İlk oyunun multiplayerı keyifliydi. Bundaki karakter sayısıyla süper olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Oh yes. alıcam Minatoyu binicem Sasukenin üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı. 6 senenin birikmiş kini var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 oha pain vs minato epic fight olmuş canım istedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Wispy said: Oh yes. alıcam Minatoyu binicem Sasukenin üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı. 6 senenin birikmiş kini var. Bunu yazmaya gelmiştim ahah brofist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 pc oyuncuları yasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 vaay alınır ki bu güzel olmuş sanırım bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Şimdi elime geçti, akşam için heycanlanırken güzel bir videoya denk geldim: http://www.youtube.com/watch?v=0tD4OcdFqDQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oyun çıkmadan önceki son trailerlardandı bu. 7 hafta daha sabretmem lazım oynamak için. deliricem burda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ist'teyken demoya çok az bakabilmiştim, güzele benziyordu. ps3 olsa alırdım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ps3 için collector's edition satan yer var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar