smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bence seslendirme yeterli olmamış daha brutal bir ses beklerdim cılız kalmış :) seslendirme oncesi çok sex yapmamak lazım malum bunun gibi bir çok sakatlık meydana gelebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 vanilla ne abi? niye vanilla diyorsunuz. wow klasik de`,, wow de`,, sinir bozucu vanilla denmesi. Klavyede virg~l koyamamak daha da sinir bozuyo o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Herkes vanilla diyor yalnız. O kadar oturmuş bi terim ki, böyle peçeteye selpak demek gibi bişey. Selpak demeyin diyo musun insanlara? Bi de şu seslendirme olayını anlamıyorum. 5 kişilik stüdyon olur, paran yoktur seslendirecek adam bulamazsın vs. tamam kendin seslendirirsin. Ama Metzen'in egoistliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 unh dunyalari dagitan bu arkadasi 25 kisimi kesicek simdi :) hadi canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Kimleri kestik bunu mu kesemicez beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sen varsan tamamdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 vanilla terimi sadece wowa özgü bişey değilki. basit öz ekspenşınsız falan anlamında bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 25 kişinin yanında alexs yenge de gelir. çıkarız alexs in sırtına, vururuz kırbacı vururuz kırbacı. deathwing'e tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Kanuni said: unh dunyalari dagitan bu arkadasi 25 kisimi kesicek simdi :) hadi canim. 10 kişi bile kesicek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Cons said: vanilla terimi sadece wowa özgü bişey değilki. basit öz ekspenşınsız falan anlamında bişey yani. evet biliyorum fakat sinir bozucu geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Beğenmedim. "AAAA DEATHWING ÇIKTI ŞİMDİ NE OLUCAK ACABA" diyorsunuz şimdi şunu izledikten sonra. TBC introsunu 3-4 sene önce izlediğinizde "HA...R ILLIDAN, OHA BLOOD ELF CHICK MANA WYRME NAAPTI LAHN, OHA OHA KAN SIÇRADI" diyordunuz, ne biliyim o troll'un raptorla geçişi bile "OHA SÜFER YAPMIŞLAR" dedirtiyordu. Black Temple yamasına, Zul'aman yamasına bile ne cinematicler yaptı herifler, şimdi bu kadar tantanaya böyle bir cinematic... Evet beğenmedim. http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/039/103/original/208x228_Joseph-Ducreux-HATERS-GONNA-HATE-.jpg?1265678474 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Ben de beğenmedim... Çok sade. O kadar tantana yaptılar. WOTLK introsu halen yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Beğendim, 9/10 , wotlk 10/10 du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hakkaten ya. kanat çırpınca tsunami oluyo,dağlar yıkılıyo,10 tane izbe gidip öldürcez bunu. lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Anubisath said: hakkaten ya. kanat çırpınca tsunami oluyo,dağlar yıkılıyo,10 tane izbe gidip öldürcez bunu. lawl. bence öyle olmucak... ya soncta LK geldgi zman bile ölcek ölmucek günlerce tartisldi.. yok kılıcı bırakp kacicak fln dendi.. bu haywan aspect'lerin elnden kacti bizden de kacar yani cok rahat.. öldurmezler sanmıorum... yine sivismanin yolunu bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ÖLDÜRMEDİĞİMİZ BİR BOSS SÖYLER MİSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bir sürü boss pes ediyor ölmeden bu da öyle olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 SoulCube said: ÖLDÜRMEDİĞİMİZ BİR BOSS SÖYLER MİSİNİZ. illidan, archimonde, kil jaden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ya adamlar arthas kimki oyunda ondan cok daha önemli büyük düsmanlar war demisti.. deathwing de giderse kim kalcak .... titanlar fln mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sargeras ne? caverns of time daki bronze dragonumsu admaların liderinin nozdormu olması muhtemel, o ne? hoş nozdormuda giderse 2 aspect kalıcak hepitopu. kalan old godlar ne? elemental princeler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 argusa gidip sargerası keseriz bundan sonraki exp'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 onu bunu bilmem, wowun en sevdiğim instanceları brd,ubrs ve bwldir kardeşim. Hepside bu herifle ilintili, vaktim oldukça alıp oynucam hatta raider bile olabilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bu arada elemental princelarin old godlarin kopegi oldugunu simdiden 2 tane old god kestigimizi hatirlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Suark said: onu bunu bilmem, wowun en sevdiğim instanceları brd,ubrs ve bwldir kardeşim. Hepside bu herifle ilintili, vaktim oldukça alıp oynucam hatta raider bile olabilirim yani brd seven adamdan hazzetmem dostum ne instancedi o ya bitmez gunlerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 eheheh çok kıl aslında, ama instanz tadı alıyordum ben, dolanıp duruosun senin için hazırlanmış bir yer gibi deilde, zaten varmış orda bişiler oluomuş ve sen içeri girmişsin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar