Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 said: 12 bin hakim ve savcı ile 550 milletvekiline kural ihlali yapsalar da trafik cezası kesilmeyecek Binlerce ceza iptal ediliyor! Mahkeme kararı gereğince, binlerce ceza da iptal ediliyor Trafikte 12 bin 550 kişilik ‘’İmtiyazlılar grubu’’ oluştu. Bundan sonra 12 bin hakim ve savcı ile 550 milletvekiline kural ihlali yapsalar da trafik cezası kesilmeyecek. Mahkeme kararı gereğince, binlerce ceza da iptal edilecek. Kırmızı ışık ihlali yapan CHP Milletvekili Kemal Anadol’a kesilen ceza Ankara 8. Asliye Hukuk mahkemesince dokunulmazlık gerekçesiyle iptal edilince vekiller için yeni düzenleme yapıldı. Hata yapan vekillere artık ceza kesilmeyecek, tutanak hazırlanacak. ... http://haber.gazetevatan.com/Haber/332963/1/Gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Hakimler, savcılar ve milletvekilleri : "Zaaaaaaaa". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 assssektör lan. işte bu beni can evimden vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 vekillere kaymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 önemli olan kırmızı ışıkta sollama falan değil de, birine çakıp öldürünce ya da sakat bırakınca ne olacak? herhangi bir yaptırım uygulanacak mı? ( hani zaten uygulanmıyordu da, şimdi legal hale mi gelecek?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Cezadan kurtulan kişinin "ben ceza ödeyeceğim" deme hakkı var mı? Vicdani bişey falan? Öyle birşey varsa, 2 gün önce tv'de siyasi dokunulmazlıkla ilgili gazetecilere konuşan kemal anadol'un bunu yapmasını isterim. Hakikatten adım olur bu aslında. Ha ama, siyasetçi diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Esh said: önemli olan kırmızı ışıkta sollama falan değil de kırmızı ışıkta geçip birisine çarptığında da önemli olmayacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sfds olaya bak :) aslında bu haber durumumuzun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dokunulmazlığı yök'e sormuşlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Esh said: önemli olan kırmızı ışıkta sollama falan değil de, birine çakıp öldürünce ya da sakat bırakınca ne olacak? herhangi bir yaptırım uygulanacak mı? ( hani zaten uygulanmıyordu da, şimdi legal hale mi gelecek?) Mustafa Bayram vakasını incelemenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 oh yeah, upper party de geliyo yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 iyi de yıllardır böyle ki bu olay? tee eskiden hatırlarım. bi tanıdıımın arabasındaydım ilerde polisler çevirme yapıyodu ehliyeti de yoktu, dedi ben valilikten, güle güle dediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 arabada bi tane savcı kimliği bulundurmak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sadece 12k kişi olsa iyi, onların aileleride var işin içinde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 15 yıllık astsubay emeklisinin oğluna bile trafik cezası muafiyeti varken şu yukarıdaki haber komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 trafiğe çıkmamak lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 askerler kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hııı şimdi hayatımız tehlikede işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Değişen bişi yok , zaten vardı bunlar şimdi yasal oldu , yakınya eş doşt akraba vs vs kapsatırlar ye kanunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sufi said: 15 yıllık astsubay emeklisinin oğluna bile trafik cezası muafiyeti varken şu yukarıdaki haber komik olmuş. En cok su zihniyete hastayim. Yanlisi baska bir yanlisi misal gostererek savunmakta ustunuze yok. Ya mazlumsunuz ya magdursunuz. Hepinizin hakki yenmis, hepiniz ezilmissiniz bugune kadar. Hic aksini goremiyoruz fikrinizden zikrinizden. edit : Bu arada subay oglu nedir bilmiyorum. Yani askeriyeye mi yoksa uc bes isguzara mi mal edilmeli ondan da haberim yok. Yazdigima bakilip varmis gibi davranilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çok üstün kişilermiş gibi kurallarada uymamalarını savunan bir kural çok komik. o da insan kalan varlıklarda insan. çok sinirleniyorum böyle şeylere. bu kuraldan sonra uyan varsa da kurallara uymaz yani. paso kırmızı ışıkta geçerler filan filan. ben yaya geçicinde kimse yol vermiyor diye rage e giren insanım, bunlara denk gelirsem hapse filan girerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Saçmalık.Hele de milletvekilleri tam saçmalık. Temsil ettiği halk ceza yiyebilsin ama temsilcisi yemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 "eşitlik için EVET" vermicektik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 di said: Sufi said: 15 yıllık astsubay emeklisinin oğluna bile trafik cezası muafiyeti varken şu yukarıdaki haber komik olmuş. En cok su zihniyete hastayim. Yanlisi baska bir yanlisi misal gostererek savunmakta ustunuze yok. Ya mazlumsunuz ya magdursunuz. Hepinizin hakki yenmis, hepiniz ezilmissiniz bugune kadar. Hic aksini goremiyoruz fikrinizden zikrinizden. edit : Bu arada subay oglu nedir bilmiyorum. Yani askeriyeye mi yoksa uc bes isguzara mi mal edilmeli ondan da haberim yok. Yazdigima bakilip varmis gibi davranilmasin. ben de bu zihniyete hastayım işte. ortada savunma yokken ille bi savunma yaratıp sonra o savunmaya karşı savunma oluşturmuşsun. biraz sakin ol. rahatla. kimseyi savunmuyorum. durumun fotoğrafını çekiyorum. bu hep varsı zaten ve sandığınızdan daha büyük boyutlarda vardı. "sen benim kim olduğumu biliyor musun?" klişesi havadan mı geldi? subay oğlu örneği tanıdığım birinden kaynaklanıyor. babası yaptıklarını bilse muhtemelen canına okur ama haberi yok. neyse zaten tek örnek önemli değil zihniyet önemli. zihniyet de bu ve bireysel değil. içimize işlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 asker yapıyorsa diğerlerinin yapmasına EVET !!11!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar