Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ya da öksürüğü kesen birşey var mı? ama ilaç değil, ilaç bulamam şuan. beynım ağzımdan çıkıcak, boğazım çok acıyor ne yapabilirim?
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 su kaynat. içine bal at karıştır. birazda limon sık. iç.
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 evde vodka varsa shot bardagina vodka koy ustune bol bol karabiber dok' bayagi dok ama sonra shotla onu. 3sn sonra agri adina bisi kalmiyacak. deneyimimle sabit.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bir bardak votkayı cezvede ya da mikrodalgada ısıt. içine karabiber bas (azıcık limon ve bal da koyabilirsin) sonra shotla.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oha özetlemişim hepsini. votkanın ısıtılması kritik bu arada.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ıhlamur iç ben hastayken çok iyi geliyordu. ballı su olayı da belki işe yarayabilir ancak boğazın ağrıyorsa içine sıktığın limon canını yakabilir biraz
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 votka - karabiber olayını yaptım dün. göz nezlemi geçirdi bir süre sonra yeniden başladı. ayarlayamadım mı nedir. arkadaşım direkt keser tamamen demişti çünkü.
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bal-zencefil tozu bir iki kaşık ye iyi gelir
Zep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ruslar hasta olunca vodka karabiber bal karşıtırıp içiyolarmıs sabaha hiç bişeyleri kalmıyomus nasıl bi yalandır yaaa
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 varsa ıhlamur çayına bir tatlı kaşığı bal at.
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Sabahtan beri boğaz ağrısından ölüyordum, 2 kadeh viski içtim, misler gibi oldu.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Estel_Anorien said: bir bardak votkayı cezvede ya da mikrodalgada ısıt. içine karabiber bas (azıcık limon ve bal da koyabilirsin) sonra shotla.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ballı sıcak süt iyidir pastil iyidir okaliptüs/nane şekerleri iyidir. cezve veya çaydanlıkta nane/limon kaynatabilirsin. evde her zaman bulunur bu kombinasyonlar.
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Toz zencefil + bal karıştır macun kıvamında direk yut üstüne su vs bişi yiyip içme
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, ayva yaprağı çayı iksir gibidir. teşekkürler, iyi forumlar.
Öne çıkan mesajlar