reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1392170/ http://images2.fanpop.com/image/photos/8900000/Movie-Poster-the-hunger-game-trilogy-8946355-381-561.jpg Epey var gerçi ben açayim peşinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kitap zaten klişe ve tırıçkalar üzerine, filmi de testere beşten hallice olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 obaa. güzel olur. lazımdı filmi zaten. kitaplarını çok sevmiştim ben. ama katniss'e kim yakışır bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 lionsgate denen firmadan ne zaman güzel bi film çıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kitapla ilgili 3 kitap değil de 2 kitap olsa ben de çok severdim kitapları ama yine de sıkmadı. 2. kitap aşırı gereksizdi bence hatta 2. kitabı bulamayıp 1den 3e geçenler çok birşey kaybetmez. katnissden çok erkek karakterleri merak ediyorum yazar kadın olunca öyle abartmış ki yakışıklı olması gereken kitapta erkek karakterleri finnick rolünde leonardo dicaprio olur artık heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Askerdeyken şafak atıran kitap serisinin filmi geliyor ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 huun said: lionsgate denen firmadan ne zaman güzel bi film çıktı ki? 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bu arada film 2012'de ya,2013 değil.Başlık değişmeli. http://www.imdb.com/title/tt1392170/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 jennifer lawrence yeter. twilight bile izletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ilk kitabı bitirmek üzereyim film aklıma geldi şansa trailer da yeni çıkmış http://www.youtube.com/watch?v=4S9a5V9ODuY olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 olmus gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 tek korkum filmin içine etmeleriydi ama sanırsam bunu yapamayacaklar :) güzel görünüyor. kitabı baya önce okuduğumdan bazı şeyleri hatırlayamıyorum. ama ortam çok da hayal ettiğim gibi çıkmadı. daha post-apo bir ortam bekliyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 trailorı izlerken çok heyecanlandım valla, aynı kitabı okurkenki gibi,özellikle 1 2 3 4 diye sayarken tüylerim diken diken oldu. bence film güzel olucak. trailorı asıl filmin başladığı yerde kesmişler...çok şey sunmasa bile trailor bu kadar iyi etki yapıyorsa,asıl sahnelerde kim bilir... güzel bir film izleyecez gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 zeper said: trailorı izlerken çok heyecanlandım valla, aynı kitabı okurkenki gibi,özellikle 1 2 3 4 diye sayarken tüylerim diken diken oldu. aynen lan mart ayı hemen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 10 9 8 diye sayiyo yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kitabını okumamıştım bunu. Erteleyip duruyordum. Okumam artık, filmini izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 oha süper süper 1 hafta önce falan bitirmiştim kitapları,okurken rastgele görmüştüm filmin yapımınıda 2013 diye hatırlıyordum,2012 çok şukela olmuş,yalnız peeta aşırı süt çocuu olmuş peh,yeteneğini vurgularlarsa o da olr gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 trailer iyi duruyo ya güzel olacak gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 aquila said: 10 9 8 diye sayiyo yalniz. evet zaten mantıken de 10 dan geriye gitmesi lazım ama benim aklımda bir one two three four kombnasyonu olunca şak die yazdım, sonra silmeye de üşendim ya da tekrar izlemye..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 aquila said: 10 9 8 diye sayiyo yalniz. Trailoru bir daha izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 izledim, hala 10dan geriye sayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Doğru trailor olduğuna emin misin? Belki yeni trailor çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bi arka sayfadaki tireyloru baz alarak cozdum soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 trailer hatalıymış, soru iptal ayrıca bu ne lan battle royale çakması mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 aquila said: bi arka sayfadaki tireyloru baz alarak cozdum soruyu. Oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar