Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t0HjdWYPjrU rezillik ya. ahahah norveç kafaları sen nasıl kafalarsın? olay şu işte bi grup genç var. hükümetin trolleri sakladığını düşnüyo. belgesel şeklinde çekim falan. son yılların en kötü filmlerinden biri geliyor heralde isim apayrı. ne uğraşacaklar şununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Son yılların en kötü filmi, Megashark vs Giant Octopus tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Troll derken ben bizim troller gibi olanları sandım baya ilgimi çekti konu ama sanırım öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 inanılmaz başarısız görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Selam, bunlar iyi alıştılar huntera bir de bass hunter vardı bunlardan. yoksa harika avcı da mı kuzeyli ?? teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kaç laledevri çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Xaenin said: Troll derken ben bizim troller gibi olanları sandım baya ilgimi çekti konu ama sanırım öyle değil. internet trollü değil mitolojik troll. anladığım kadarıyla adamlar için çok mühim bir olay troll'ler. herhalde o nedenle böyle bir girişime gitmişler. "aslında sahiden troll'ler yaşıyor, ama hükümet bizden gizliyor" gibi. eğlenceli bir şeye benziyor. bir de troll isveçce de magic demekti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://dl.dropbox.com/u/1261442/troll.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yGywo81G6lk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 atalarını aramak için yola cıkmıslar gayet güzel konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 haha kesin süper eğlencelidir bu çıksın da izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yahu oyle bi saydirmisinizki. indie usulu kendi capinda mockumentary iste. amac geyik, komedi. tek farki el kamerasi ile cekilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kimse koymadığna göre http://www.youtube.com/watch?v=-NgAkWxcPBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 AHASHDASD mardox video süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 işe yarar mı bu ya? indirdim de 7.7 almış imdb'de şaşırtıcı yani. izlicem galiba bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 "güzel film" ibaresi film sadece ilgi alanınızla çakışıyorsa geçerli. böyle folk metal vesaire dinleyen bi tipseniz iki saat boyunca norveç fiyortlarında falan geziyo adamlar, kar var, loş bi hava var, millet norveççe konuşuyo; güzel gelir. ben sevdim. trol tasarımları hariç güzeldi. ama filmin ne olduğunu anlamayıp "bok gibi yea" diyenlerden de uzak durun. izleyin değişik bi tecrübe olsun. o kadar berbat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 filmdeki kızın sürekli amaçsızca kameraya gülüşler atması haricinde mükemmel bir film bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bi de böyle filmlere ciddi ciddi "ya çok amatör çekilmiş kameralara bak" diye yaklaşanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben izlemedim lakin inatla güzel bir film olduğu anlatılmaya çalışılıyorsa kötü bir filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 alternoyum, hipiyim. herkes seviyorsa ben sevmem qanqalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 güzel film bence, ama merak etmediyseniz ilişmeyin sıkılırsınız. seraphiel güzel özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 lan bunu izledim de, normal bi film, fena değil de özellikle patide böyle YILIN REZALET FİLMİ GELİYÖR diye başlayıp MÜKEMMMMMMMEL BİR FİLM kıvamına dönüşüne bi anlam veremedim. standart bi film lan işte? sonra imdb'de komedi yazıyor oluşu vs. Trollendiğimi hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 the hunter becomes the prey... ... .. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 featuring biyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 elindeki imkanlarla güzel bir iş çıkarmış adam ortaya. benim hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar