Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku imparatorluğu mu? Yok canııım olur mu öyle şey...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi tek ben mi küçük çocuk gibi utanıyorum lan meme gördüğümde. meme güzeldir meme tapılır ama ne biliyim canlı canlı karşımda öyle durunca kafamı eğiyorum dsf
Mesaj tarihi:
Abi ben de "vay vay vay şunlara bak, bi şöyle memesi olan sevgilim olamadı" diye bozuluyorum ama giremesinler, bizim ahlak kurallarımıza uysunlar demiyorum çünnkü yok öyle bi zorunluluk. Yoksa kıskanıyorum bilae ben de görmek istemem sdfsd
Mesaj tarihi:
O zaman bilinçsiz tukeicinin onde gidenisin pickels. Sen gidiyosun bı pastaneye bana 10 kişilik bı pasta yapın diyosun eve gidip pastayı açtığında ananskiii bu ne lan ben meyvemi pasta sevmem ki krokantli severim diyip sinirleniyosun. Boyle bir hakkın yok agator. Önce gideceğin oteli arayıp sorabilirsin: ustsuz dolaşmak çıplak güneşlenmem serbest mı diye. Utanmana gerek yok sorarken al sana benden tuyo adını verme aradığında ;) ha sen fiyatını beğendin diye hiç araştırmadan kız arkadasini alıp gidersen ne bulduysam onu yiyeceksin. Bu kadar basit. Bilinçli tüketici...
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Rewendor said:

Göğüs görmekten bu kadar rahatsız oluyorsan zaten sen de kafa olarak hastalıklısın aynı şekilde. Dürtülerini kontrol edememekten korkuyorsun demek ki. O tecavüzcüden tek farkın tamamen koyvermek yerine kaçmaya çalışman.

utanmak diye birşey duydun mu hiç ? ayıp geliyor bana bakmak, görmek istemiyorum ama tatil keyfimin de içine edilsin istemiyorum bu kadar basit.

dekolte olur bakmaya utanırsın anlarım da, kadın yarıçıplak dolaşıyor işte. bakılmasından rahatsız olsa zaten öyle gezmez. Ha, gidip karşısında kamp kurup film izler gibi izleme zaten ama hani eninde sonunda göz göze gelecen memeyle, o zaman da hemen kafayı çevirmek utanmak manasız.
Mesaj tarihi:
herkesin tepki duymasına neden olan ''rahatsız olman, ya da utanman'' değil. kendi hislerin ve kimseyi ilgilendirmez. Ama üstsüzlerin ahlaksız olduğunu, ve üstsüz giyindikleri için yaptırım uygulanması gerektiğini savunduğun için tepki topladın.

ha bir de çark ettin gibi geldi bana 'ayhş çok utanıyorum' fln. diyerek. yanılıyor olabilirim tabi...
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben de erkek göbeği görünce dayanamıyorum. KAFAMI ORAYA ÇEVİREMİYORUM TAMAM MI. KILLI ERKEK GÖBEĞİ BU İĞRENÇ BİŞEY.

dünyadaki bütün ahlaklara aykırı kıllı kocaman yuvarlak birşeyin varlığı.

LÜTFEN TÜRK HALKI KİLO VERMEDEN SOYUNMASIN.

kadınlara da bikini lisansı verilmeli, selülit testine girsinler, testi geçen selülitsizler bikini giyebilsin bi tek
Mesaj tarihi:
http://www.milliyet.com.tr/2006/07/30/son/resim/sontur11.jpg

http://www.haber3.com/images/gallery/6664/4.jpg

http://www.denizhaber.com.tr/images/news/1157.jpg

http://wowturkey.com/tr389/kenanmar_bodrumda_maganda_enflasyonu.jpg
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Anadan doğma dolaşmayacak o kadar basit.

maço erkek maço forum!

idilik said:

herkesin tepki duymasına neden olan ''rahatsız olman, ya da utanman'' değil. kendi hislerin ve kimseyi ilgilendirmez. Ama üstsüzlerin ahlaksız olduğunu, ve üstsüz giyindikleri için yaptırım uygulanması gerektiğini savunduğun için tepki topladın.

ha bir de çark ettin gibi geldi bana 'ayhş çok utanıyorum' fln. diyerek. yanılıyor olabilirim tabi...

saymış tam 6 tane çıplak memeli varmış...
Mesaj tarihi:
mardox said:

bi de sam yazına ithafen yazıyorum ama gene olarak soyluyorum yanlış anlaşılmasın,
biraz okumuş eğitim görmüş insanlarız, rica edicem bişeyi savunurken eskiden onlar da boyle yapıyodu demeyin ya. yani boyle bişeyi dile getirmeyin bile. ülkenin başına ne geldiyse eskiden de diğerleri boyleydi zihniyeti yüzünden geldi. bu kadar kanıksadık mı keriz yerine konmayı da her gelen bizi keriz yerine koyunca eee eskiden de diğerleri yapıyordu diyoruz. lütfen sizleri kırdıysam affola ama bu çok kötü bi zihniyet.

anlamamışsın ne demek istediğimi, "eskiden de yapılıyordu" dememin sebebi "mazur görün bugünküleri" değil, "bunca vakit yapılırken aklımız nerdeydi" demek. esas kötü olan zihniyet ise "abi durum kötü ama benim tuttuğum adamlar bundan faydalandığı için gıkımı çıkarmayayım, ileride sevmediklerim gelirse yüklenirim" kafası yüzünden türkiye olması gereken yerden çok geride.
Rewendor said:

Viktor yazdı diye tekrarlamak olmasın diye yazmamıştım.

Şimdi bir insan yuhalanır ya da yuhalanmaz. Yuhalamak ayıp olabilir ya da haklı tepki olabilir, bunlar tartışılır. Ama konuyla alakalı şeyler değil. Ortada bir suç yok, bir hakaret/küfür yok, bir saldırı, fiziksel bir temas, bir şiddet girişimi yok. Bir zarar verme, hasar yok. Hani ortada en ufak bir durum yok. Ama bu insanlar sırf tepki dile getirdiler diye teker teker TV kayıtlarından bulunuyor, araştırılıyor, ve gözaltına alınıyor. Hayır bi bunlar arasında habere göre çocuk da var.

Şimdi böyle bi durum hangi siyasi durum olursa olsun rezalettir, baskıdır. Ama senin yorumun konuyla alakalı olmadığı gibi, üstelik bir de adamları aşağılar, alttan alttan yapılanı "sırf bu adamalr senin görüşüne karşılar diye" savunur şekilde.

sen de yanlış anlamışsın, savunma gibi bir niyetim olsa bunu alttan alta yapmam. açık açık yazarım, zaten bugüne kadar forumun %99'uyla ters düşecek de olsam bunu yapmaktan kaçınmadığımı sayısız defa görmüşsünüzdür. aykırılık olsun diye değil elbette ama bir çekincem yok yani.

ve ben bu yuhalama olayını duymamıştım ki o nedenle haberi görünce esas odaklanılan konu dışında başlangıçtaki olay da tepkimi çekti. öbürünü de hiç doğru bulmuyorum ama oturup tekrar yazasım gelmedi millet zaten ölü atı linç ettiği için. söylenmeden geçileni söylemesi lazım birilerinin de.

haa, pişman olduğum birşey varsa o da red foxes gösterisi iptalini de eleştirmemem ilk mesajımda. son derece dangoz bir olaymış, iranlılara da lol ayrıca.
http://www.red-foxes.net/image_add/photos/redfoxes_4c7ed656bb867.jpg
(tu)
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Daha geçen gün marmaristeydim. Oturduğum otelin bölümünde 6 tane üstsüz 20 ila 60 yaş arasında kadın vardı. Kız arkadaşım bizzat saydı.

- bitanem ben bakamıyorum, bi zahmet şurda kaç tane üstsüz turist var sayar mısın? eve dönünce forumda topik dışı aptal bi ahlak tartışmasında istatistik olarak kullanacağım da.
-ama seni?
-evet benim söylediklerimi kimse takmayacak ama napiyim ben böyleyim işte.
Mesaj tarihi:
ben bu kamera tespiti olayını çözemedim tam, internethaber dışında bi kaynak var mı? bi de niye 20 kişi, o kadar ses 20 kişiden mi çıktı?

onun dışında, gerek U2'da gerek final maçında insanların yuhalaması bence çok çirkin ve gereksiz bi davranıştır. ama bu davranış gözaltı gerekçesi midir, hayır.

"kameradan tespit etmişler ve gözaltına almışlar" olayı doğruysa bu ülkede kıyametin kopması lazım, belki de ben gözden kaçırdım o yüzden bikaç kaynak daha verebilirseniz sevinirim.

eet bu ülkede hala devlet büyüğüne hakaret, atatürke hakaret, türklüğe hakaret kanunlarının yürürlükte olması da utancımızdır.
Mesaj tarihi:
peki bir başbakanı ve cumhurbaşkanını nerde yuhalayabiliriz.

konserde
spor müsabakasında
cenazede

yuhalamak ayıp.

insanlar yuhalayarak veya ıslıklayarak tepkilerini gösteriyorlar. canlı televizyon yayını olduğu içinde bu tepkilerini çok büyük kitlelere duyurabiliyorlar. işin amacı bu zaten. yoksa hepimiz evimizde ıslıklayalım yuhalayalım kimseye birşey ifade etmesin.

dünyanın hiç bi yerinde insanların liderlere gösterdiği tepkiler "aaa çok ayıpmış , ayıp ettiler" diye başkaları tarafından yorumlanmıyor. ırak lı gazeteci bush'un kafaya ayakkabı fırlattığında kaçınız çok ayıp etmiş dedi ? avrupa liderlerine yapılan yumurtalı , domatesli ve sulu saldırılara karşı hanginiz çıkıpta ayıp etmişler çok ayıpladım bu avrupalıları diye tepki gösterdi bi diyin hele. insanların liderlere tepki göstermesi ve bunu korkmadan, sıkılmadan her ortamda yapabilmeleri toplumun gelişmişlik göstergesidir. en azından tepki gösteren kitle için. çünkü insanlar bir takım şeylerin farkındadır ve susmak yerine seslerini duyurmak için çaba gösteriyorlardır demektir.

o yüzden ayıp olmuş, yakışık almamış gibi anlamsız söylemleri bırakalım. liderler, yöneticiler sorumluluk almayı öğrenmeliler. ve tepki gösteren insanları sorgulamak yerine insanların neden tepki gösterdiğini anlamak için kendilerini sorgulamalılar.

ayrıca bir başbakan ve onun yardımcıları U2 u biz getirdik gibi saçma sapan açıklamalar yapıyorsa insanlar az bile yuhalamış. cebindeki parayla mı getiriyorsun diye sorarlar adama. bana mı sordun diye sorarlar boğaz köprüsünü bir kişi için kapatırken, insanlara çile çektirirken yollarda.
  • Yeni Oluştur...