Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 karilar kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kaba oldu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dolup boşalma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 xunn said: Topik direk Günlük olmaya başladı. Yapmayınız, burası rant yeri, dolup boşalma yeri. Allahım memelerle beraber paket geliyor herhalde iradesizlik kadınlara. süt yumurta da pakede dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mmhmmmmh süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Chemical said: malım hiç bişey bu gerçeği değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Abi insanlar niye her 10 sorudan 9'unun cevabının Naruto'da oldugunu anlamıyor? GUTS işte cevabı yapman gereken şeyin. GATSU-DES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Sürekli bir yerlerimin ağrıması sızlamasıda neyin nesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 her tarafımda bi ağrı var bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ayrıldıktan sonraki ilk osbirimde ağladım çok büyük yüktü içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ibretlik paylaşım, imza yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Abimin kız arkadaşını travestilere dövdürmek istiyorum. Böylece hem erkekliğe leke sürülmeyecek, hem de erkek gücü ile dayak yemiş olucak.. Eed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Görükle taksinin şerefsiz şöförü senin allahını kaydırıcam allahını şerefsizin evladı ben ölmüşüm zaten yürümeye halim yok, sen bana kısa mesafenin bıdı bıdısını yapıyorsun üstü kalsın o zaman deyince de gurura bağlıyorsun ha bu arada artislik patinaj çekmekle yapılmıyor madem tepkin var inip laf ediceksin senin ağzını yüzünü kırıcam orda o telaşenin içinde ben ibre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Kadin nufusunun giderek azaldigi bir paticigi reddediyorum. Hem erkekler cok konusuyor hem dram yok. Ayrica xunn'a ASD demek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 iboooooooo senin ruhunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 SeaGle said: Görükle taksinin şerefsiz şöförü senin allahını kaydırıcam allahını şerefsizin evladı ben ölmüşüm zaten yürümeye halim yok, sen bana kısa mesafenin bıdı bıdısını yapıyorsun üstü kalsın o zaman deyince de gurura bağlıyorsun ha bu arada artislik patinaj çekmekle yapılmıyor madem tepkin var inip laf ediceksin senin ağzını yüzünü kırıcam orda o telaşenin içinde ben ibre Dayılar anlamıyor kısa mesafenin daha karlı olduğunu. Seminer yapmak lazım, dövmek çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 said: Dayılar anlamıyor kısa mesafenin daha karlı olduğunu. Seminer yapmak lazım, dövmek çözüm değil. anlasa taksici olmazdı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 duraktaki sırasını kaybediyor ama? belki bir sonraki müşteri avcılar'dan tuzla'ya gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sıra kaybettiklerinden kızıyorlar. Öbür türlü kısa mesafe daha karlı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 anan zaaaaaaaaaaaa xdxdxd içimden bu geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 korsan taksie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dasaaa said: said: Dayılar anlamıyor kısa mesafenin daha karlı olduğunu. Seminer yapmak lazım, dövmek çözüm değil. anlasa taksici olmazdı zaten.. (td) kısa mesafe daha karlı degil 3-5 gun once taksici bi arkadas anlattı 20 lira aldıgı kısa mesafeye gitmektense 1000 lira aldıgı uzun mesafeye gitmesi nasıl karlı olabilir? birde durak sırası varsa. (tabi bu taksici havaalanı taksisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kisa mesafe anca musteriyi biraktigi anda yeni bi musteri alabilirse daha karli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dönüşte boş dönmesi muhtemel uzun mesafede. bu arada kilometreci olmayan her taksici yapar kısa mesafe olayını sıra yüzünden. niye ters geldi anlamadım. benim kullandığım çoğu taksi, misal gideceğim yer 5 tl yazacaksa, 10 tl den aşağı çıkmaz sıradan nereye gidersen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 15 taksi sıra var kısa mesafeye gitti 20 lira aldı geldi sonra 2 saat adam alamdı. 2 saatte 20 lira kazandı. uzun mesafeye gitti geldi 50 lira aldı gene 2 saat bekledi kısa mesafe nası karlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar