ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Osuran_boğa said: Black-ice said: ShadowFax said: hangi şehirde yaşamak istiridye ne zaman görsem kafama takılıyo. bu nasıl bir konu başlıgı. Sinir ediyor beni. al benden de o kadar ya komik gibi sanki ama sinir bozucu da bir yandan. hazır destek bulmuşken ben de rahatlayim başlığı yazana "ilahi ehehe" demekle boğazına sarılmak arasında kaldım Yalnız değilmişim mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yok ben uzakta ilişki beceremiyorum o kadar geniş değilim. ilgi göstermeyince ilgisiz oluyorum, ilgi gösterince ilişki istemiyor duruma geliyor. karar verdim ben dizimin dibinde vıcık vıcık koala gibi ilişki istiyorum böyle sevgilim üzerimde gezsin hep nesi kötü ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Eğer çok ortak noktanız var ise yanlız kalmak, ayrı uçlardaysanız birbirini dibine kadar keşfetmek istersin... Yanlız kalamazsın ama keşfedersin... Seçimini doğru yap. Çok ortak yönün olan kızdan hayır gelmiyor aga. Sönüyor ilişki bir süre sonra. Neyse. Hiç uykum yok. Sevgilim uyudu. Yapacak birşey bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bu kadar ciddiyete bineceğini düşünmemiştim hiç... bir şekilde sıvışmalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 of sayısal of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 zayıflamak isteyipde bişi yapmayan ve bütün gün oyun oynayanları tuhaf karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 aaaaaaAAAAAAAAA yazıp kaçmayı planlıyordum shadowfax yalnız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Tüm kürsüler tanışma toplantılarını açıklarken Cuma günü saat 4'te dahi p.tesi olacak toplantının saatini açıklamayan biricik danışman profösörüm, inşallah çişe kalktığın şu saatlerde böbrek taşın sana gerekli mesajı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 xunn said: Feministler tamamen gerzek bir topluluk. Reverse sexism direk. Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. Hayır başına buyruk ve asi değil, kaşarsınız. Bunu kabul ettiğiniz sürece isterseniz Papa'yla yatın, kknp. altına imzamı atarım, o derece güzel yazmış. incisözlükten paralel alıntı gelsin o zaman said: ben böyle çağdaş dünyayı ...., ben böyle cıvıtılmış aile mefhumunu ...., gece gündüz entrikalı dizileri gösterenleri ......, evlilik programı diye evliliğin içini boşaltanları ......, eşi her gün çiçek almamış diye aldatan kadını haklı gösteren feminizm anlayışını ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 fake hesaplarla gelip, saçma sapan postlar atarak komik olduklarını sanan trolümsüler banlanınca, 4-5 gün süren kabızlıktan sonra sçmışçasına mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 içimden geleni söylersem banlanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Sırf oyun olsun diye bir adım yaklaşıp 2 adım uzaklaşan kızlar midemi bulandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Hayır bu hatun milletinin realizmden bu kadar uzak olmasını neye bağlayabileceğimi bilemiyorum. Kurdukları hayallere ancak içimden hadi ordan diyebiliyorum ama nasıl farkında olamıyolar bazı şeylerin. Hepsi mi duygusal arkadaş, hepsi mi düzenden şikayetçi, hepsi mi tasarımcı modacı olmak için doğmuş, karnını doyuramazken fotoğraf çekme aşkı neden. Bir de şu yurtdışı meselesi.. Çok kolay, 4 sene ucundan anlamadığını bölümde oku, bi de okul bitince yurtdışına çıkıcam hemen hayalleri. Dalga mı geçiyosunuz ya daha pasaportun yok, bırakın şu yurtdışına gidince elbet tutunurum ayaklarını, keş, o..spu olup dönüyosunuz kuyruğunuz bi taraflarınızda. Hepiniz çok elit, hepiniz çok entelsiniz. Allah aşkına bir ay da eve para getiren birey olun, çıkarın o mal paspal kıyafetlerinizi, çok geniş baktığınızı düşündüren o pembe gözlükleri çıkarın, bi acı çekin, bi insandan hakarete uğrayın ve susun. Bir kere de susarak yaşayın, hayallere boğulmadan evvel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 malım hiç bişey bu gerçeği değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 nerden geldim ne oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 içimden geleni söylersem şuan süresiz ban yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ahlaki çöküntü içinde debeleniyoruz. bu durumdan rahatsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ban yerim ben eğer içimden geleni söylersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Biz niye bu kadar bireyselleştik ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 nomsaR said: Hayır bu hatun milletinin realizmden bu kadar uzak olmasını neye bağlayabileceğimi bilemiyorum. Kurdukları hayallere ancak içimden hadi ordan diyebiliyorum ama nasıl farkında olamıyolar bazı şeylerin. Hepsi mi duygusal arkadaş, hepsi mi düzenden şikayetçi, hepsi mi tasarımcı modacı olmak için doğmuş, karnını doyuramazken fotoğraf çekme aşkı neden. Bir de şu yurtdışı meselesi.. Çok kolay, 4 sene ucundan anlamadığını bölümde oku, bi de okul bitince yurtdışına çıkıcam hemen hayalleri. Dalga mı geçiyosunuz ya daha pasaportun yok, bırakın şu yurtdışına gidince elbet tutunurum ayaklarını, keş, o..spu olup dönüyosunuz kuyruğunuz bi taraflarınızda. Hepiniz çok elit, hepiniz çok entelsiniz. Allah aşkına bir ay da eve para getiren birey olun, çıkarın o mal paspal kıyafetlerinizi, çok geniş baktığınızı düşündüren o pembe gözlükleri çıkarın, bi acı çekin, bi insandan hakarete uğrayın ve susun. Bir kere de susarak yaşayın, hayallere boğulmadan evvel! Mou ii, Rasmon. Mou ii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 üstüme gelme taaaam mı, şu an ultra süper emosyonal fırtınalarımda, gemime hem dümende kaptanlık yapabilmek hem de kırık direğimde karayı gözlemlemek için çırpınan bi korsan gibiyim, evet kalp korsanı! böhöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sadece bu topikte küfür edilmesine izin veriyorsanız, gayet rahatlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 et hadi ben izin verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 quuq said: of sayısal of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar