applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 lol :D ya biz öyle bi cok itemi degstrdik. mesela ben pally kasarken tank helm'i almistim sonra dedim holy olayım ticket actim.. frostlar geri geldi :D arkadas warrior icin back'de yapti aynsi fln :D iyi yanlarna denk gelrsen yapıolar ama üstünden 3-5 ay gectyse ıhhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bırakın abı caster classları abarmıs durumda 5seneden berı rogueyle oynuyorum boyle berbat bır pach gormedım ne lan o oyle adamlar mana kavramı yok sankı bedavadan cast edıyo her seyı etmeyı bırak 15-20k dmg yapyo 5senden sonra ılk kes kendımı dıger rogue oynayan arkadaslarımı 13 ve altı sıralarda gordum dedımkı blızzart ısın bokunu cıkarmıs hos hunterda aynı onlarda ezık durumda su ankı pach gordugum en berbat pac cataya kadar bırakırım ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya mana yönetimi diye bisey kalmamis abi.. adamlar hayvan gibi yükleniyor ve manalarinda bi sorun olmuyor :D dün gece mage actim.. ulan arcane missile fln mana harcamio fireball'un chancesine göre acılıo atıosn fln o ne ayak öyle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bizim mana iyiydi arkadaş, milelt şimdi sınırsız mana abanıyor boşalıyor, bize focus verdiler istesekte abanamıyoruz sonra tanklarla beraber takılıyoruz 15 lerin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 MEleeler alıştı tabi WOTLK boyunca öttürmeye şimdi casterlar güçlenince bagırıyorsunuz :p MErak etmeyin 1-2 haftaya bi ayar verirler gene dokunduğunuz ölmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yok abı casterlar ezıkdı gercekden mana olsun hit int fılan tamam verınde bu kadarda olmaz kı onlara verdıler bızden cok sey sıldıler ornegın roglarda HB kaldırıp yerıne vendetda geldı bana gore sacma cd var ısın yoksa onu bekle tam bosun ustundesın acıyorsun hop fear hop alan buyusu kose bucak kac hop heal yok az kacıyon bandaj heal gelıcek dıye beklıyon ne oldu otur kosende cd bekle kı gelsın ne bılım ayarlanmasın lazım hos tanklarda aynı adamlar agro kavramı yok artık tot atmakdan adamlara kına geldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya abi feral durid oynadim (hala oynuyorum) cok extramiz yoktu rotasyon zordu.. 25man raidlerde benden baska feral olmuodu hatta sansim varsa haftada 1 fln görebiliodm feral.. simdi rotasyonu cok olmasada degstrmsler arada charge atıp ravage vurmak hos olmus... arp'ın kalkmasi nasl etkilcek diodm baya baya güzel oldu bizim icin.. agi +20 gem abanip üstüne bide tüm itemere mastery reforge yapınca tadindan yenmez bisey oluo... %58 bleed effect war rip rake fln 9k tickliodu hc dummyde unbuff. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Lockun fearı 2 saniye oldu yav onu bunu bırak fear atıcam adam o arada kesmiş oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 casterlar ezikti? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 strand atiyoruz, bu oomkin geldi biz gemiden inerken starfall acti ustune tab le moonfire spama basladi goruntu bildiginiz pre-nerf warcraft 3 priestess starfalluydu, sonra terbiyesizlik yapip graveyarddada acti meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 caster ezikdi abi warrior pala fln parcalıordu mage ortalamaydi.. ama suan fire mage domaltio pvpde ya yapmıorm artk pvp :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 wow: CASTERLYSM! PPAAIINN AGGOOONNYYYY!!!! adamlar 2 yılın acısıı cıkarıolar tbc den beri önemsiz class konumundaydı casterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yeni arena seasonbaşlamaya yakın nerflerler rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 critler 2x mi oldu 1.5den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Efsanevi bir fps sorunu yaşadım bugün. Resmen 8-9 ile raid yaptım. İşin komiği gridi updateleyeyim dedim, updateledikten sonra başladı. Kapattım gridi tamamen ama hiç düzelmedi. Ora2 kullananlarda sorun olmuş, onu da kapattım bana mısın demedi. Var mı fps sorunu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aynı addonlarla karakter değişince fps sorunu var bende de. belf roguela 50+ fps iken human palaya geçince 10-20 fps. çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Patchten sonra bu fps sorunu sadece karakter ekranını açıp statlara bakarken oluyordu, şimdi tamamen etkiledi meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bendede var fps sorunu 1600x1200 ultra patchdan once 100 fps felandı şimdi 40 a düştü delircem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 4.0.1a geliyor, düzelir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bende de aynı problem var addonları kaldırınca sorun yok ama addonlarla fps yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Sadece fix mi? sınıf değişikliklikleri de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Yok, sadece bug fixes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 fps için update edilmemiş addonları kaldırın classtimerım eskiydi, açınca fps 1 ile 20 arasıydı. kapadım şimdi tekrar 100ün üstüne çıkıyor herşey açık 16x fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Son bi balta yapicaz catadan önce 4-5 şard kalmış arthasdayız phase değişiminde SINDRAGOSA 75k blistering cold vurdu bana (mtyim LK tanklıyorum sind ölü ne alaka heuhe) Drinden gelen wtf nağraları ile bırakdık raidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ahaha epic olmus cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar