BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?43,5135995,5138848#msg-5138848 şuna bi cevap verebilecek olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Prot paladinde nasil bir talent kullaniyorsunuz? http://www.wowhead.com/talent#sZGMhfRzdRMuf Ben bunu yaptim ama ciddi derecede aggro sorunu oluyor, bazen primary targetta bile. Rotasyonu nasil kullaniyorsunuz, HoTR ile Crusader Strike ayni cd u paylasiyor sanirim anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 oyunu bıraktım ama şunu insan daha önce çıkarır :( http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/october/tier11_mage_male.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Addonlar baya bozuyor şu anda oyunu. Loading'de falan takılı kalıyorsanız, instance giriş çıkışında disconnect varsa, anlamsız fps düşüşü yaşıyorsanız, addonları kapatıp deneyin. Pitbull4 bende felaketti dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 atlasloot ve questhelper dışında add on yoktu ama onları da bir sileyim deneyeyim, öneri için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 magein seti aslında warlockun seti olmalıydı dumur ettiler lockların setlerini simetrilerine çakim öyle boynuzmu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 mage is the new warlock zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Quadrophenia said: Prot paladinde nasil bir talent kullaniyorsunuz? http://www.wowhead.com/talent#sZGMhfRzdRMuf Ben bunu yaptim ama ciddi derecede aggro sorunu oluyor, bazen primary targetta bile. Rotasyonu nasil kullaniyorsunuz, HoTR ile Crusader Strike ayni cd u paylasiyor sanirim anlam veremedim. baska alabilicegin talent yok zaten su yeni sistemde guarded by the light gereksiz otesi onun yerien reckoning e atta threatinin dusuk almasi talentlardan diil yeni rotasyonu bilmedigindendir prot icin sole kisaca yeni roatsyonu yaziyim single target ise crusader aoe pack ise HotR spamliyorsunuz, 3 HP yapip shield cakiyorsunuz (81 de INQ gelince onu atcaksiniz AOE durumlarinda) bunlarin ayninda ret ile ayni, crusader/hammer beklerken Avangers shield (glyphliyebilir raid yapanlar %30 ek damage icin) > judgement > Holy Wrrath > Consc seklinde ativerin bosluklarda, hangisi CD da diilse basin gitsin eski ret rotasyonuna holy power yedirmisler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Hmm evet anladim. Glyph olayini hic anlamamistim o yuzden baya dusuk kaliyormus threat heralde. O sacma talenti kaldiriyorum hemen zaten, okumadan eskisi mi almisim nedir. 3 HP olmadan shield da basmamak lazim sanirim hic bisi vurmuyor yoksa. Bu arada ben vurdugum damageleri moblarin uzerinde goremiyorum, floating combat text acik interface de, add onlari sildim, WTF vs olayini yaptim ama hala boyle. Official forumlarda bundan muzdarip arkadaslar var, burda boyle bir sorun yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya realm selectionda takılı kalıyorum.2 gundur bi goremedik su oyunun yenı halını hay sansıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 repair de bıse bulamadık bastan yukle dıo ühüüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Klasorleri temizle WTF falan belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 tüm engineerlara müjde, Tinkering + Enchantlar stackleniyormuş nitro boots + cat's swiftness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bu yeni raid ui'nin bi ayarı yok mu ufaltma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Solda kaydırmalı bi tuş vardı, onun üstünde ayarlar olcaktı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Gangren said: Addonlar baya bozuyor şu anda oyunu. Loading'de falan takılı kalıyorsanız, instance giriş çıkışında disconnect varsa, anlamsız fps düşüşü yaşıyorsanız, addonları kapatıp deneyin. Pitbull4 bende felaketti dün. Özellikle karakter penceresini acınca (o statların yazdıgı) di mi? 100 küsürlerden direk 11-12 fps ye düsüyordu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 shadowlar full acikken fps dusmuo artik. baya ii olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 addonları sildim, wtf klasörünüde sildim youna girdim yine dc oluyorum anında, beklemekten başka çare yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 occulusa giriste takilmistim ben de, wtf interface cache sildim, geri girdim gene takiliydim, sonra biraz bekleyince orda duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 böyle bir hata alıyorum.. 5.29 gb lik patch'i install yaparken.. yardımcı olabilecek varmı.. teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yok abi ben her random dung. girişinde takılıyorum, hiç add on yok hepsini sildim. her seferinde dungeona loading ekranında takılıyor, alt+f4 -> yeniden giriş yapıyorum öyle yüklüyor. Bir de HS kullanırken HS biene kadar bi msne falan bakıyım diye alt tab yaparsam dc oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Driver update dene bi çıktıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 rewe, cache i sil oyunun öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 rewe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 rewendor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar