Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 4.0.1

Gutierrez

Öne çıkan mesajlar

abi çok sinir oldum, çok doldum. bi mage bi s.priest resmen farmladı bütün elayları bg'de. 2 dot atıyor s.pri. 5k biri 7k öteki tikliyo. critliyo 15k oluyo. 1200 resi var, 3sn sürmüyo bi warlocka karşı. fear atıyo sonra direkt ölüyüm. 30k filan critliyo herif 1200 resiye. guildden bi warlock recount'u reportluyo g.chate. 75k critlemiş. bu nedir abi? madem böyle olcak, ptr neden var anasını satayım? "neyi test ettiniz birader orda 1 aydır" demezler mi adama?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Soimyr said:

applev0dka said:

applev0dka said:

serverlar acik görunuor logging in to game server yaazio kalio bende :S:S

yok mu benden baska bu sorunu yasiyan !!

o kastığın hunter sana günah olgaç ondan böyle oluyor :D

who the hell are you ? :D:D

sizle kasmaktan vaz cayan bir mage :D
Sosyal ağlarda paylaş

Evet doğru düzgün aoe yokmuş, spamlenicek de bi şey kalmamış lacerate hariç, onu da spamlemek gereksiz. Rotasyonu yavaş yavaş oturturum artık.
Da dpsim artmış gibi geldi biraz. Üşendim yeni recount falan kurmaya ama öyle hissettim.

Edit: Ha bi de eklemek istedim, 29. level bi mageim vardı nasıl olmuş diye bakayım dedim, frost build yaptım, biraz oynadım ve gözyaşı döktüm zevkten. Çatır çutur iniyo moblar. O levellarda suyun gidip evocation'un gelmesi iyi olmuş baya.
Sosyal ağlarda paylaş

warrior ölmüş
tank açısından en azından
hayır yani zaten aoe de kötüydü, bi clap vardı bi shock tekinin dünyalar kadar cdsi var zaten. şimdi clapteki threat kalmış, yok efendim rend aoesi varmış vs
de gedin , gitti güzelim class :(

range abartı olmuş, shamanın dpsi 2k+ artmış. test edildi yani gördük. gg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...