Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 2 kere yeterli yer olmamasından dolayı kuramadı bende gitti işteki laptoptan folderı kopyaladım :P kuruyorum şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi ben de kanser oldum kuramadım allahtan kopyalayım derken yanlışlıkla 3-4 dosya sildim yaa.. resmen eziyet çekiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bi giremedim ben de fıtık oldum. neyse 10 dakkaya girerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 applev0dka said: applev0dka said: serverlar acik görunuor logging in to game server yaazio kalio bende :S:S yok mu benden baska bu sorunu yasiyan !! o kastığın hunter sana günah olgaç ondan böyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 install yaparken %86 da stopped verdi lol cd rom felan filan diyo varmı bu tür sorunla karşılaşan aranızda arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Soimyr said: applev0dka said: applev0dka said: serverlar acik görunuor logging in to game server yaazio kalio bende :S:S yok mu benden baska bu sorunu yasiyan !! o kastığın hunter sana günah olgaç ondan böyle oluyor :D who the hell are you ? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi çok sinir oldum, çok doldum. bi mage bi s.priest resmen farmladı bütün elayları bg'de. 2 dot atıyor s.pri. 5k biri 7k öteki tikliyo. critliyo 15k oluyo. 1200 resi var, 3sn sürmüyo bi warlocka karşı. fear atıyo sonra direkt ölüyüm. 30k filan critliyo herif 1200 resiye. guildden bi warlock recount'u reportluyo g.chate. 75k critlemiş. bu nedir abi? madem böyle olcak, ptr neden var anasını satayım? "neyi test ettiniz birader orda 1 aydır" demezler mi adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 her paket öncesi yaşanan normaller bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 applev0dka said: Soimyr said: applev0dka said: applev0dka said: serverlar acik görunuor logging in to game server yaazio kalio bende :S:S yok mu benden baska bu sorunu yasiyan !! o kastığın hunter sana günah olgaç ondan böyle oluyor :D who the hell are you ? :D:D sizle kasmaktan vaz cayan bir mage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kiz gibi kacan diolar bizm burda ona :P (yawastan gaz werme calsmalari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 oyun afedersiniz ama ok gibi olmuş warrior tankla agro tutamıyorum sp efsane ötesi olmuş boss daha az vuruyor valla saçma sapan bir patch tamam zor filan olsunda mobun üstünde 3 sunder+shield slam zart zurt üstüne taunt atıyoruz yine gidiyor bumu zorluk hamallık sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Herkez op olmuş. Kimse aggro düşüren talentlere vermiyor. Tutamaman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bu patch lvl85 end game gearlara göre ayarlanmış class dengesi ve lvl80 de sorun olduğu bununda bi şekilde fixleneceği söylenmişti bi blue post var bulunca koyarım paniklemeyin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ya wowhead yeni eventlar açıldı diyor. Tamam Gnomergan ve Zalzane bitmiş ama yeni questleri göremedim ben. Bulan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Aboo, swipe spam yapamıyom, maul spam yapamıyom, nası aoe aoe kescem ben mobları? Ne güzel zulian run yapıyodum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aoe kalmadi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Fireball ile 16-18k crit veriliyor, dehşet ya. Çöp oldu şimdiki content, 2 ay geyik mode =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Evet doğru düzgün aoe yokmuş, spamlenicek de bi şey kalmamış lacerate hariç, onu da spamlemek gereksiz. Rotasyonu yavaş yavaş oturturum artık. Da dpsim artmış gibi geldi biraz. Üşendim yeni recount falan kurmaya ama öyle hissettim. Edit: Ha bi de eklemek istedim, 29. level bi mageim vardı nasıl olmuş diye bakayım dedim, frost build yaptım, biraz oynadım ve gözyaşı döktüm zevkten. Çatır çutur iniyo moblar. O levellarda suyun gidip evocation'un gelmesi iyi olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Tankların aoe skillerini uçurup diğer classların aoe'lerini arttırmaları saçma olmuş. Fire spec ile oculusda agro çektim adam main tank aoe tutamıyorum diyor. E ne işe yarıyor o zaman benim aoe 1 kere cast edip gebermeyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 3.5gb patch daha var dedi ya haydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 warrior ölmüş tank açısından en azından hayır yani zaten aoe de kötüydü, bi clap vardı bi shock tekinin dünyalar kadar cdsi var zaten. şimdi clapteki threat kalmış, yok efendim rend aoesi varmış vs de gedin , gitti güzelim class :( range abartı olmuş, shamanın dpsi 2k+ artmış. test edildi yani gördük. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 4200 küsür GS'li elem shamanımla dummy'ye vururken 16k crit gördüm ya daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aoeyi birakin artik, baska seyler yapin, kolaydi tank aoe tutsun, sonra herkes bassin aoeleri, gg. cc+single target dps = eski guzel gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aoeyi bırakmak? mage le 2300 dps yapıyorum level 65 fire aoe ile fsdsf zira bütün heroicleri earthquake ile facerollayabiliyo shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dpste fena vurmuyo warrior da tankta yamulmuş sanki evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar