Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sahne ve efektlere abanırlarsa şahane bir dizi olur, çok merak ediyorum. "birisinin" kitaptan aldığı kendine has olan hissi vermeyecek elbette. önemli olan kitabın kendi atmosferini iyi yansıtabilecekler mi sorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Deadline now reports that the Dark Tower pre-production staff have been asked to stop working, and that all plans for a September start date have been canceled. The studio officially still insists that the project is a go, however, although it's looking increasingly likely that it will have to find another studio to share the burden, with Warner Bros. named as the likeliest candidate, or just hand it over to someone else altogether. (Or scrap it entirely.) http://www.deadline.com/2011/05/dark-tower-staff-put-on-hiatus-as-filmmakers-studio-address-budget/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-50145/ "Hem sinemada üçleme hem de televizyon için dizi olarak çekilmesi planlanan Stephen King'in yedi kitaplık efsane Kara Kule serisi uyarlamasında işler umulduğu gibi gitmedi. Büyük umutlarla başlanan ve 2013'te vizyona girmesi planlanan proje finansman sorunları yüzünden iptal oldu... Universal Pictures'ın yönetmen Ron Howard, yapımcı Brian Grazer ve senarist Akiva Goldsman önderliğinde ilerleyen projenin çekimlerini finans kaynaklı nedenler yüzünden önce önümüzdeki seneye çekmesi, üçlemeyi de daha sonra tek bir film projesine indirgemesi ve TV dizisini de iptal etmesi film ekibi tarafından kabul edilmedi. Proje olarak her şeyi hazır olan uyarlama için şimdi yeni bir stüdyo arayışına giren yönetmen Ron Howard'ın, sonlanan Harry Potter serisiyle kazançlı bir dönem geçiren ve buna benzer bir mega-proje arayan Warner Bros.'la anlaşma masasına oturacağı konuşuluyor..." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 baaaaaaah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 konusu ne bu serinin fantastik mi? korku mu? kitapları alıp okunası mı yoksa filmi bekliyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Red said: birazda darktower nedir ne değildir ögrenseydik keşke :) red dead redemption gibi, sen sevmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 adamınbiri said: konusu ne bu serinin fantastik mi? korku mu? kitapları alıp okunası mı yoksa filmi bekliyelim mi? karışık. al oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mümkünse ingilizcesini oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Filmi felan boşverip HBO ile anlaşsınlar adam gibi dizisini yapsınlar bi 10 yıl izleriz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 üzüldüm diyemem çok zor kara kule serisini sinemaya uyarlamak. çok sağlam bütçe gerektirir ki gördüğümüz üzere yokmuş. kara kule serisi fantastik kurgu + biraz gerilim, diğer kitapları gibi korkutucu değil pek bunun yerine destansı bir silahşör hikayesi okuyorsunuz ve dersler çıkarıyorsunuz. tabi dünyası çok karışık bir bir türlü yere göndermeler yapılıyor, bağlar kuruluyor diğer kitaplarından buraya burdan diğer kitaplara fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dizisi olsa harbi sağlam iş yapar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Dizi icin HBO ile anlasma yapilmis. Film icin ise henuz bir yapimci bulunamamis. http://blastr.com/2011/10/ron-howards-dark-tower-tv.php?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 roland'ı javier bardem oynıcak diye okudum bi yerlerde. viggo mortensen oynasın diye totemler yaptıydım zamanında peh. edit: önceki sayfalarda zaten javier bardem denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 game of thrones gibi bi kalitede olursa şahane olur valla. hbo'dan umut kesilmez. filmi de bütçe kesintilerine gidip devam ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 roland'ı ben oynamak istiyorum lan nerdeyse en sevdiğim karakter tüm kurgular içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yada çıkmasın ya ayağa düşmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 1. kitabın ortalarındayım da çok ağır ilerliyor. Diğer kitaplarda aynı yavaşlıkta mı yoksa biraz daha hızlanıyor mu olaylar falan. Ayıp olmasın diye yarım bırakmıyorum ilk kitabı resmen ama bu kadar beğenilen bir seri bana neden çekici gelmedi onu da anlamıyorum bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 diğer kitapları da oku, hikaye dallanıp budaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 dördüncü kitabı (wizard and glass) okuduğum en güzel kitaplardan biridir. ilki de gene okutuyordu kendini ama sırf dördüncü kitabı okumak için bile ilk üç kitabı okunur. ha dörtten sonrası gerçekten çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 universal ile patladıktan sonra warner bros devralmış trilogy film projesini, ilerliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://1.bp.blogspot.com/-DnB4adfIpiA/TfJBPYgtGAI/AAAAAAAABoc/UAMbY0yCriA/s1600/russell-crowe2.jpg http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/21159982.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bu sefer ciddi basliyolar galiba, haberler cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ben bunun bir kitabını alıp okumaya başlamıştım bi yerde, adam sahil gibi bi yerde oturmuştu, bir eli kopmuştu, hangisiydi hatırlamıyorum şimdi, şöyle düşünüyordu: "bundan sonra diğer elimle mastürbasyon yaparım artık." orada bıraktım okumayı, sonra bi daha okumak kısmet olmadı, çok da merak ederim aslında, ilk görüdğümde kapağı falan da çekici gelmişti, ama bi insan bi kitaba niye öyle başlar ki ya? biraz daha seçici ol, sonradan karaktere yansıtacağı bir takım özellikleri önceden okuyucuya sevdirmeye/alışkanlık kazandırmaya mı çalışıyordu nedir? hiç öğrenemeyeceğim galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Ejderha Mızrağı kitapları, LOTR falan okuduktan sonra bu kitabı alıp okurum diye bıraktım. Sonra kısmet olmadı. Ama Arthur C. Clarke, Doris Lessing gibi yazarları takip eden valide alıp okumuş. Şimdi bir bunu bekliyor bir de Nolan'ın yapacağı Vakıf serisini. Sabah duymuş heyecanlı heyecanlı söylüyordu. Bu da böyle bir anımdır... Gelsin de izleyek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Bone said: ohoo 2013'e kadar kim öleee, kim kalaaa.... lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar