barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu arada tatlı tuzlu olayında..ben bi kez omletin içine şokella sürmüştüm krep niyetine. fena olmamıştı. ama böle karıştırılmış omlet
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 beni banlayamazsınız bi kere. cava askerde, baggio da sanırım bayağı süredir ortada yok. yani koca futbol bölümünü tek başıma idare ediyorum. eğer ben de gidersem kontrolden çıkan futbol bölümünün kanserli hücre gibi tüm patiye nasıl yayılıp içten kemirdiğini görürsünüz. sizin ban hızınızdan daha hızlı yayılacağına eminim. ni-he-he-he :P (baggio ortalardaysan da ses çıkarma abicim, aman diyim tek avantajımı alma elimden)
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bi derbi gelsin görürüm senin tek başına idareni :P
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 derbi için alkolü depoladım şimdiden zaten, derbi dönemi futbol moderasyonu ayık kafayla çekilmiyo :)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ayyaş mod olduğunu itiraf etti.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yok yok, mod olmadan önce de ayyaştım ikisi bağımsız :P aman şimdi ciddiye alacaklar "adamlar içip içip bizi banlıyo" diye şikayet gelecek ha
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Adam içip içip banlıyo bizi.1 ay futbola giremiyoruz.Bi de suçlu oluyoruz hede hödö
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 alevden feyk kokusu alan sadece benmiyim? yoksa pötibörle ezine peyniri denemedinizmi hic?
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 benim kokumdur o hah hah haay selam sana yörünge. şaka şaka.
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bu pötibörü iki tane alıp nutella sürüp yemek yada çaya bandırmak yada pundinge koymak neskuike daldırmak güzel oluyor ama eticicibebe > pötibör türkçeyi katletmişim
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Alev diye bi kızla tanışsam -merhaba ben alev..dese hadi lan ordan gerçek ismini söyle derim.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 http://www.swfme.com/swfs/109229siklemiyoruz.swf
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Dartanian said: Alev diye bi kızla tanışsam -merhaba ben alev..dese hadi lan ordan gerçek ismini söyle derim. vallahi şimdi düşündüm de, bana öyle dese ilk diyeceğim şey "bot" olur muhtemelen.
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 biskuite keskevit diyen bi cocuk vardi, onun yuzunden sogudum.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Nefr said: cici bebenin hastasiyim, hayatim boyunca oyleydim süt koyup ıslatınca, ama tam yumuşayıp dağılmadan, çıtır vaziyetteyken yemek çok hoşuma gidiyordu. olsa yine yerim. yediğim tüm corn flakeslerden, müslilerden güzeldi. Estel_Anorien said: künefe? http://i12.photobucket.com/albums/a223/angeltattoo/smilies/drool.gif
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bu konu buraya gelmezse olmaz; http://www.stressyado.com/wp-content/uploads/2009/06/IMG_11221-1024x768.jpg
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 mozaik pasta dışında yemem ama çayda dağılmayanını yaparlarsa tekrar düşünebilirim
Tron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Rewendor said: karpuzla peynir yemeyi seven ve bunu savunan insanlar var bu ülkede, cici bebeyle mi sevmeyecek :( ne yazık ki, o savunuculardan biri de benim. :)
Öne çıkan mesajlar