Spidee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Efenim durum şu, ben Run Ltd diye bir menajerlik firmasında çalışıyorum. Çalıştığımız sanatçılar arasında Atiye de var. TRT de Facebook sayfasında bir oylama açmış, Eurovision'a önümüzdeki sene kim gitsin yoklaması yapıyorlar. Kesin karar o oylamadan çıkmayacak elbette, ama kimi yollamaları gerektiği konusunda bir yoklama yapıyorlar. Şimdi sizden isteğim nedir? Basitçe altta verdiğim sayfaya girip Atiye'ye oy atmanız. Böylece Atiye önümüzdeki sene Eurovision'a giderse ben de gitmiş sayılacağım. Hatta gitmişken Paticik.com t-shirtü falan da giyerim =P Her şey karşılıklı =) http://www.facebook.com/Turkiye.Radyo.Televizyon.Kurumu?v=app_20678178440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 spidee ye sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atici biri olarak veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 eurovision bahane atiye şahane diyosun gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atiye soyunursa veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atiye kimmiş lan dedim de taşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 beni üzüp de aşkımızı dondurma güneş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atiyeye bastım oyumu şebnem ferah da iyi olurdu aslında ama allaşkına murat boz emre aydın falan gibi zibidiler olmasın hande yenerin de gideri var erkek olcaksa hayko cepkin olsun valla ya eser geçer örövizyonda sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 normalde hiçbirine vermem bunların, bir patiye faydası dokunacağından atiye'ye verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 sen bize atiyeden imzalı meme getircen mi onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atiye iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atiye sux hacı kusura bakkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kimdir, iyi midir, kötü müdür bilmiyorum da atiye diye isim mi olur? ahuahuhaha tonguç adında birisi gitsin seneye de. olmadı taylan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 taylanlar esmer ve yavşak oluyodu dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 caps var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 spidee klavyeci lazım mı atiyeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atiyeaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atiye gitsin evet umarım gider. çok beğendiğim biri değil ama destekliyorum yani kızı. potansiyeli var gibi, şu hali hali hal şarkısını çok seviyorum. teomanla yaptığı düet de iyiydi. don't think klibinde güzel gözüküyordu. http://www.youtube.com/watch?v=AadnHAAEMFs http://www.youtube.com/watch?v=QM1XmIXMh5I yav said: emre aydın falan gibi zibidiler olmasın emre aydın? zibidi? oemci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 KÜÇÜK SIRLAR MÜZİĞİ OHŞ. çok güzel çakma şarkı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 atiye kimmiş dicektim iyiymiş bu arada şebnem fanları o anketi alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Gimli said: spidee klavyeci lazım mı atiyeye :D Daha çok yetenek lazım, ama gidip overload etme şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Kal adlı şarkıyı dinledim, arak o şarkı. Ben biliyorum abi duydum o şarkıyı, bulayım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi buraya yazana kadar inciye yazsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 xunn said: Kal adlı şarkıyı dinledim, arak o şarkı. Ben biliyorum abi duydum o şarkıyı, bulayım hatta. sen küçük sırlar izlerken duyduğun için sana öyle geliyor küçük kız ;) sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 utopia said: xunn said: Kal adlı şarkıyı dinledim, arak o şarkı. Ben biliyorum abi duydum o şarkıyı, bulayım hatta. küçük kız ;) sdfg +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar