reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi mercilesste zaten -60 başıosun dimi -80 miş işte 75'ten yukarı çıkmıo resist normal toplama çıkarma yapıcan. Bu arada haste aura frenzy 5 stack hızlı bow 0.3 as, öteki bi yandada lesser projectile ve explosive arrow. Normal seviye daha zordu valla şuanda şaka gibi ilerliorum fakat bi yerde toslicaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 3 saniyede 1 attack ne aynı oynumu oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bi harf kaçmış old habbits :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Marauder 1H/Shield Son hali nasıl buildin, bir kaç değişiklik yaptım uyarılarınız doğrultusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bir wand sattim,sanirim en iyi filandi sdf once elemanin tekine 4 gcp e kopyaladim sonra 4 exalt 7 gcp 9 chaos a sattim. rekor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 çuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Nerden sattin oyun icimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Arkadaşlar ARMOR eldiven arıyorum main statlar Chaos Resist Light Resist ve Yüksek Life, bunlar opsiyonal > attack speed/life-mana leech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 35 mi ne olduk, eküriye hala arayış devam ediyor +2 gerek. akşamları oynayan ve eküri dışında ilgili karakterle solo oynamayacak adam gibi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 42'yim bende az kaldı 37-38 olunca sizle takılırım akşamları zaten onun dışıdında gündüz build bakıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bingildak said: 35 mi ne olduk, eküriye hala arayış devam ediyor +2 gerek. akşamları oynayan ve eküri dışında ilgili karakterle solo oynamayacak adam gibi adamlar. lvl 35 duelistim var, dual wield gidiyorum da , çözemediğim bir bağlantı sorunum var, kopup duruyorum. haliyle oynayasım bile gelmiyor, yoksa eklenirdim size :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 cadı açtım "Belaokuyan" diye dün lvl 6 oldum kapadım uyuayım aretık dedim.. cuma akşamını bekliyorum AMAN SABAHLAR OLMASIN! summoner gidiyorum cartel grubu gibi it kopuk dolaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu arada hani kafayla insanlar gibip "Nuriye" diye karkater adı alır ya.. bundan şikayetç,i olan adam da "Boyacı" diye templar açtı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 BabacumMostors said: cadı açtım "Belaokuyan" diye dün lvl 6 oldum kapadım uyuayım aretık dedim.. cuma akşamını bekliyorum AMAN SABAHLAR OLMASIN! summoner gidiyorum cartel grubu gibi it kopuk dolaşıyoruz Nick güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "Belaokuyan" diye exile tam RP öğesi olmuş aslında. Execrator koysan havalı olurdu Belaokuyanda güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 düşük levellarda direk summoner gitmeyi tavsiye etmiyorum, olmuyor değil oluyor fakat çok efektif değil. bazı durumlarda apışıp kalabiliyorsun. bkz. aoe saçma sapan dps'i olan moblar. 6 minion moba gidiyor, tek bir aoe, hiç minion kalmıyor. bu durumda minion instability varsa ne ala, yoksa gg direk, çünkü yeniden spawn ettiğinde o da yeniden patlatmış olacak. sonuçta pure summoner gitmeyeceksen bir noktada elemental dmg alacaksın, ilk bunları diz, sonra summon'ı instability alacağın seviyede topla. şahsı deneyimim, başkaları yapmıştır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben sorun yaşamadan yaptım onu ya. lvl 32 witch'im var, sırf summoner gittim. Totem gemi bulamadığım için henüz totemci olmadım. Ha ama ben başta lord of dead bile almadan koşa koşa instability'e koşmuştum, lvl 17 veya 19'da aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 32 pure ice mage yaptım, es abanaraktan, yavaş yavaş zorlamaya başladı moblar, res biraz düşük birde tüm node ları almadım daha es için. Spell totem aldım, pulse ile olacak iş değil spark gibi olur mu diye kontrol etmiştim, orada tercih cc olmalı sanırım. Birde çok bakamadım ama, spell totemi bağladığımız spell i ayrıca yapamıyor muyuz, aynı gem den tekrar mı bulmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 E tabi, kendin cast edebilmen için totem supportu olmayan bi geme ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi kafayı yiyecem yakında ya sürekli ölüyorum ping yüzünden. normal oynarken 3-4 saniyelik ping giriyor bir anda karakteri hareket bile ettiremiyorum, sonrasında hemen düzeliyor. Bu olay kısa aralıklarla sürekli tekrarlanıyor. ping girdiğinde zordaysam direk yatıyorum. oyundan feci soğudum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bağlantı konusunda sorun yaşayanları gördüm forumda fakat türkiye çıkışlarında bu tarz bir sorun olsaydı hepimizde olmaz mıydı? ISS kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Arnis said: Nerden sattin oyun icimi? oyun ici sattim,foruma koysam belki biraz daha pahaliya satabilirdim ama simdi orayi takip etme tuketir diye forumdan satmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Bu fps ve latencyi nasıl görebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 F1 bingildak said: bağlantı konusunda sorun yaşayanları gördüm forumda fakat türkiye çıkışlarında bu tarz bir sorun olsaydı hepimizde olmaz mıydı? ISS kim? ttnet. başka hiçbir oyunda yaşamıyorum bu sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 girip bakıyorum bendede var mı aynı durum diye şimdik. ı ıh, o tarz bir durum yok. yalnız olduğun* bölge ilgimi çekti. ordaki moblar desync oluyor charge yaparken. sen ekranın bir ucundayken duvara kafa atıp sana dmg fln vuruyolar. sadece o bölgede mi oluyor acaba başka bir yere gidip denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar