Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 global chatteki "diablo 3 is better" yazıları komikmiş ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bende update zedeyim ama 150 ile fln cekiyor ya o kadar yavaş degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 hiç oynayasım gelmiyo lan çok build var ne yapacağıma ne oynayacağıma karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bana da çok karmaşık gelmişti şöle 1 saat bakındım ama forumlarda verilen buildlere bakınca mantığı kapıyorsun ha ben daha lvl3 witchim ehehe buildlere bakmaktan oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 boşver sen eksik kal spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 forumdaki buildler çok item dependant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 İlk defa melee deniyorum, hazır charlar wipe yemişken. Melee range'i çok kısa tutmuşlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 melee range ini kısa tutmak nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 melee skilleridne bir vuruş mesafesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sanırım ekrandaki mesafe olarak söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Kafa karışıklığı için pardon. Demek istediğim melee olsa da oyunlarda genelde biraz mesafe tutulur, illa yaratığın dibine girmeye gerek yoktur. Bir kol mesafesi+weapon gibi düşünebiliriz. Bu oyunda bunu bayağı kısa tutmuşlar, dibe girmeden vuramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://i.imgur.com/YCr1fej.png shiiieeeeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 hns konusunda huzura ulaştım, bir de trion archeage'i güzel bir şekilde release ederse dokunmayın bana 3 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 currency exchange rates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 identy. scroll nereden alıyoruz ? muhtemelen elimde ki herşey çöpte olsun... shop a direk satmak üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 peh 4 saatte %50 indi anca.iptal etsem sonra açsam %50 den devam edermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 5 saatte %10 a geldim. bi allahın kulu torrentlesin şunu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 thepiratebay.se/torrent/8056636/Path_of_Exile_0.10.0_Open_Beta_client İlgili reddit: http://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/175fuq/path_of_exile_0100_on_piratebay_currently/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 şu kimsenin işine yarar mı, takas yapalım şenlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Gangren said: thepiratebay.se/torrent/8056636/Path_of_Exile_0.10.0_Open_Beta_client İlgili reddit: http://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/175fuq/path_of_exile_0100_on_piratebay_currently/ biri trollüyor sanırım %99.9 da kalmış download şunu buldum ama piratebay e giremiyorum bütün proxyler patlamış http://thepiratebay.se/torrent/8059167/Path_of_Exile_0.10.0b_Open_Beta_client burdan buldum aynısını http://www.torrenthound.com/hash/bb8c4c311bf16aca76a04dc8d20ab6edfa524348/torrent-info/Path-of-Exile-0.10.0b-Open-Beta-client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Selamisahin said: Kafa karışıklığı için pardon. Demek istediğim melee olsa da oyunlarda genelde biraz mesafe tutulur, illa yaratığın dibine girmeye gerek yoktur. Bir kol mesafesi+weapon gibi düşünebiliriz. Bu oyunda bunu bayağı kısa tutmuşlar, dibe girmeden vuramıyoruz. şayet efektif bir gem varsa range gemin seviyesine göre bir anda artıyor. wipe dan önce level 50 Templar vardı adını şimdi hatırlamadığım bir gem sayesinde neredese 5 adım uzaktan silahın efektinin vurduğu her türlü yaratığa aynı anda hasar verebiliyordum. bu arada teamspeak kullanarak oynuyoruz mümkün oldukça partye katılmak isteyen olursa haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Esnaf said: peh 4 saatte %50 indi anca.iptal etsem sonra açsam %50 den devam edermi? ben 3 saatte çektim abi size niye böyle vermiyor ki server anlamadım. max. dl hızında çektim şahsen. acaba support ettim diye mi kehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Masticore said: identy. scroll nereden alıyoruz ? muhtemelen elimde ki herşey çöpte olsun... shop a direk satmak üzücü identify scroll bir nevi oyunun parası. yani satın alman başka değerli şeyleri takas etmen ile mümkün olabilir. fakat çok ama çok anlamsız olur. identify scroll ihtiyacın varsa 4x4, 5x5 itemları lootlayıp vendora satacaksın. eğer sattığın item gri ise sadece identify scroll parçası verecektir. kısaca 5 gri : 1 scroll. eğer çantanı 4x4 veya 5x5 le doldurursan her seferinde 2-3 scroll alırsın, zaten o itemları çıkarana kadar da 2 tane moblar atar. anladığım kadarıyla senin sorunun kaynağı itemları identify edip satıyorsun vendora. o şöyle bir fark yaratıyor. eğer bir itemi identify edilmiş bir şekilde satarsan "transmution" veriyor, eğer unidentified satarsan "alteration" veriyor karşılığında (veya tam zıttı aylar oldu). bunlarda ilk değer sahibi currencyler oyunda. kimse transmute veya alteration'a güzel item trade etmez ama çok işlevsel orb'lar. kendin ihtiyaç duyacaksın. eğer bir itemi vendora satmadan önce identify etmek istiyorsan en azından rare olsun item. yoksa paranı gereksiz bir şekilde orb of transmute'e yatırmış olursun. http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Vendor_Recipes burada her item için anlatılmış. ne satarsan vendor sana ne trade eder şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Masticore said: identy. scroll nereden alıyoruz ? muhtemelen elimde ki herşey çöpte olsun... shop a direk satmak üzücü Başlarda sadece kullanacağın itemları identify et bence, yoksa tek tek identify edip satınca zarar ediyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 marauder olarak lvl kactan sonra speller gelir lvl 9 um ? tek tek öldür zor oluyor 2 hand splash fln da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar