Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolandırılma hikayesi - Maximum kart - ATM - Kontor

Suark

Öne çıkan mesajlar

Zamanında patide görmüştüm, uyarmıştım bizimkileri, tekrar dirilteyimde belki faydası olur.

3-4 gün önce, annemi arıyorlar, Maximum karttan 18bin tl ödül kazandınız diyorlar. Onunda tabi paraya ihtiyacı var, hemen atlıyor.
ATM'ye gidip ordan kontor gonderın dıyorlar, 180 180 ıkı posta gonderıyor, ikinciyi gonderdıkten sonra uyanıyor :(.

up diyorum, sarsıcı bir durum dolandırılmak.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun da dolandırıcılık değil pek, dolandırıcılıkta en azından bir gerçekçilik falan olur, 18000 lirayı kim kime kazandırıyo bu devirde durup dururken, onu geçtim kontör yollamakla alakası ne bunun, biraz uyanık olmak lazım :)

Bana da 1-2 ay arayla 3 defa "kol saati kazandınız şu şu numarayı arayın" diye sms geldi, bi daha gelirse ana avrat düz giden sms düşünüyorum ben de cevap olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Zamanında patide görmüştüm, uyarmıştım bizimkileri, tekrar dirilteyimde belki faydası olur.

3-4 gün önce, annemi arıyorlar, Maximum karttan 18bin tl ödül kazandınız diyorlar. Onunda tabi paraya ihtiyacı var, hemen atlıyor.
ATM'ye gidip ordan kontor gonderın dıyorlar, 180 180 ıkı posta gonderıyor, ikinciyi gonderdıkten sonra uyanıyor :(.

up diyorum, sarsıcı bir durum dolandırılmak.

AAAAAABİİİİİİİİİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...