Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Zamanında patide görmüştüm, uyarmıştım bizimkileri, tekrar dirilteyimde belki faydası olur. 3-4 gün önce, annemi arıyorlar, Maximum karttan 18bin tl ödül kazandınız diyorlar. Onunda tabi paraya ihtiyacı var, hemen atlıyor. ATM'ye gidip ordan kontor gonderın dıyorlar, 180 180 ıkı posta gonderıyor, ikinciyi gonderdıkten sonra uyanıyor :(. up diyorum, sarsıcı bir durum dolandırılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu dolandırılmak değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi çok basit bir numara yalnız bu. azıcık uyanık olun gözünüzü seviym. telefon numaranızı verin ya da, ben size mesaj atıym "sen bana şimdi 1000 lira ver, ben sana yarın 5000 vericem" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yanlız, kolay bir dolandırılma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ahahaha abi şu memlekette para kazanmak ne kolay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kontör mafyası ftw geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kolay paraya da ne kadar meraklı milletiz he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Artık böyle işlemleri direk blokeye alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bazen çok kral dolandırma yöntemleri de oluyor, "helal olsun abi, adam kurgulamış" diyorsun. ama bu dolandırma değil. yahu bir kere maximum kart 18 bin vermek için neden kontör istesin. kontör lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 merak ediyordum bunları gerçeken yiyen var mı diye :) varmış demek.ben bunu dolandırıcılık kategorisine sokmuyorum. o kontorlerde adama helal olsun kullansın. adamlar ne düşünüyordur acaba cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 reyou said: gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 e yok artık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 geçmiş olsun da dolandırıcılık değil pek, dolandırıcılıkta en azından bir gerçekçilik falan olur, 18000 lirayı kim kime kazandırıyo bu devirde durup dururken, onu geçtim kontör yollamakla alakası ne bunun, biraz uyanık olmak lazım :) Bana da 1-2 ay arayla 3 defa "kol saati kazandınız şu şu numarayı arayın" diye sms geldi, bi daha gelirse ana avrat düz giden sms düşünüyorum ben de cevap olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 az biraz empati yapin yahu, direkt kadina yuklenmissiniz. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ahaha beni de aramışlardı. adam dedi "ben albay bilmemne işte askeri bi durum var kontör lazım". garip ya insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ırakta operasyondayız merkezle bağlantı kesildi, köntör lazım çaaaaabbuuuuuuuuuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 vatanınızı seviyorsanız yollayın falan diyodu adam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gecmis olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi bu da yenmez ki yani. 18binlira ile kontör alakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Suark said: Zamanında patide görmüştüm, uyarmıştım bizimkileri, tekrar dirilteyimde belki faydası olur. 3-4 gün önce, annemi arıyorlar, Maximum karttan 18bin tl ödül kazandınız diyorlar. Onunda tabi paraya ihtiyacı var, hemen atlıyor. ATM'ye gidip ordan kontor gonderın dıyorlar, 180 180 ıkı posta gonderıyor, ikinciyi gonderdıkten sonra uyanıyor :(. up diyorum, sarsıcı bir durum dolandırılmak. AAAAAABİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yok yahu yüklenmek amaçlı söylemedim, öyle anlaşıldıysa pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aquila said: ırakta operasyondayız merkezle bağlantı kesildi, köntör lazım çaaaaabbuuuuuuuuuk. Transformersta vardı ki bu ama? Visa cardla ödeme yapıp generali aramaya çalışıyolardı uçak çağırmak için ıraktan mı ne >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 geçmiş olsun.. adamlar olta atıyorlar işte. kime tutarsa diye.. yasayı bilmem de bulunsalar sopa çözer bu işi.. so who you gonna call? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 LuNiZ said: reyou said: gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar